FULDE NAVN : Megan Quinn James
KÆLENAVN : Meg
ALDER : 17 år
HØJDE : 165 cm
KØN : Hunkøn
FACECLAIM : Megan Fox

PERSONLIGHED : Megan har to sider af sig selv. Hun kan enten være helt lukket af i en kostbar manér, eller hun kan være flirtende på mere direkte niveau. Hvis man ikke selv kunne gætte sig til det, er hun meget drengeglad, hvilket i bund og grund nok stammer fra hendes evner… Eventuelt hendes gener? På trods af alt dette, så er hun ikke typen der tror på ægte kærlighed. Hvis en dreng kommer for tæt på hende, så lukker hun ham ude og skubber ham helt væk. Megan kan være meget nysgerrig, men prøver at holde det på et minimum. Hun kan godt være lettere klodset til tider og bliver af og til let distraheret (mest hvad angår drenge), men hvis hun virkelig skal fokusere så kan hun godt (med mindre fyren er hendes type, 100p).

 

FORTID : Megan er datter af både Arion og Alexis, hvor hun ikke ligefrem var ønsket, det var i hvert fald hvad hun bildte sig selv ind. Begge hendes forældre holdte dog af hende, selvom hendes far ikke rigtigt viste det. Hun blev såret mange gange af de personer der stod hende tæt, personer som hun troede hun kunne stole på. Hun forsvandt fra Ace i ubestemt tid, da hun havde brug for at opklare hvem hun er med sig selv. Hun har hele tiden prøvet at undertrykke hendes evner, og når hun ikke kunne mere gik det galt. Dette har hun ændret på. Hun er mere og mere begyndt at acceptere den hun er, og hvad der er hun egentlig kan. Hun bruger det nu til hendes egne fordele, og lægger ikke rigtigt skjul på det altid. Hun åbner ikke så let op for sig selv mere, og nægter at svare på alt for personlige spørgsmål. Hun vælger enten at lyve, komme med en undskyldning, lade som om det ikke var hørt, eller at snakke udenom det.

CIVILSTATUS : Single
HYTTE NR. : 10D
ANDET :
– Hun er ikke så god til at håndtere det med alkohol, og bliver ret let fuld.
– Hun er rimelig glad for drenge, og hvad det angår. Måske en svaghed for fyre med for lidt tøj på også, hun finder det svært ikke at kigge.
– Hun har til tider svært ved at placere folk
– Hun har sine øre og hale(r), men vælger sjældent at vise den side af hende selv mere.
– Hun er ret god til at synge, men gør det ikke rigtigt i nærheden af andre.

EVNE :
Mor: Ræv med SS (Known as: Nine tailed fox)
Far: Stød/Elektricitet
Egen: Charm (Kan manipulere ethvert væsen ved at flirte/charmere sig ind på dem, men hun bruger det mest på drenge)

STYRER : Silverfox

Galleri