(Billede kommer)
Generelt om udseende: Hårde, grå øjne og aldrig make up. Har ar og mærker forskellige steder på kroppen, ansigt inkluderet, efter de utallige slåskampe hun har været involveret i. Hendes brune hår er næsten altid kørt tilbage og sat op i en løs knold under hætten fra en trøje.

Hytte nr: 10D
Navn: Micaine Paytander

Kaldenavn(e): ‘Mickey’
Køn: Pige
Alder: Mellem 19-23, præcise alder kendes ikke
Højde: 175
Art: Menneske
Styrker: Intelligent, sejlivet og har meget stolthed
Svagheder: Stærke følelser, hendes voldelige impulser, med stoltheden følger et kæmpe ego

Personlighed: Mickey holder meget af sig selv og ikke så meget nogen anden. Hun er ilter og aggressiv og reagerer ofte før hun når at tænke. Hun er destruktiv; tænder ild til ting af kedsomhed, stjæler uden nødvendigvis at have en nytte for det hun tager og slår til folk, alt for at sætte gang i noget der kan give hende et rus. Hun er afhængig af det. Prøver man så at sætte hende på plads eller opdrage hende tager hun det ikke til sig, selv når folk fysisk giver igen og hun kommer helt ned at ligge, for hun finder altid en måde på at overkomme konsekvensen. Det motiverer hende kun til at blive værre i sidste ende og det er det som gør hende farlig. Hun kan maskere de mest uudholdelige smerter og nederlag bag en nærmest manisk grimasse og en skyhøj attitude.

Når hun er i en trygzone bliver hun mindre skræmmende og mere menneskelig. For selvom hun gerne vil synes sådan, ér hun ikke helt et monster og det hænder endda at hun sætter sin facade på spil for at lytte til hjertet hvis en situation rører hende. Hun er egentlig også klog nok når hun anstrenger sig og vækker fornuften. Har en forglemt underlig humor og en matchende, ægte glæde sted. Disse kvaliteter kommer kun til overfladen når hun selv vil have at de skal blottes og det er sjældent.

Hun er ikke meget for at være personlig med andre men forfalsker gerne venskaber hvis hun ser at der er noget i det for hende. Ægte forhold har hun ingen erfaring med. Nogle af de gange folk har gjort et forsøg på at nå ind til hende og hun har følt sig selv blive draget af det har hun grinet dem ind i deres ansigt og gjort sig så slem hun kunne være for at skræmme dem væk, for hun ved at med folk følger meninger og kritik som ikke kan tage hende for den hun er og hun har ikke tænkt sig at ændre sig for nogen.

Fortid: Ingen ved hvor hun kommer fra men det er sikkert at hendes opførsel er linket til det. Har gode adoptiv-forældre som prøvede at give hende et godt liv men hun har aldrig haft en følelse af et hjem eller forståelse. I tidlig alder udviste hun de første voldelige episoder i skolen, senere brækkede hun næser på klassekammerater, stjal, brændte bygninger mere eller mindre ned. Myndighederne startede med det oplagte: Problemer i hjemmet, men der var intet at komme efter. Så var det psykisk evaluering; Her stod det hurtigt klart at hun følte sig misforstået og ensom og at hun havde for stor og voldsom en kapacitet til det perfekte liv hendes familie tilbød, hun var skabt til noget andet. Så de sendte hende fra sted til sted i håb om at ændre hende, men det eskalerede. Intet rettede hendes motivationer, de blev kun mere alvorlige. Hendes navn blev hurtigt berygtet og alle faciliteter sagde derfra blankt nej til at tage hende ind på trods af familiens tilbud om store check-beløb. Den sidste mulighed var Ace: Et sted næsten ukendt for menneskelige, men familien fik hende accepteret på trods af hendes modvilje og manglende viden om det overnaturlige.

Evne: –

Andet:
Styrer: Fucker

Kæledyr:

Ejer: Micaine
Race: Spansk kamptyr
Navn: Taurus
Alder: 5 år
Køn: Tyr
Andet: Et eksempel på Mickey’s gode side; Taurus er frikøbt fra en tyrefægtnings arena. Han er mere eller mindre tilredet.