Hytte nr.: 10C

Navn: Miles O’Brien

Køn: Dreng

Alder: 16 år

Styrker: Er en rigtig god trommeslager

Svagheder: Han har let ved at tunnelvision på ting han har gang i og glemme verden omkring sig.

Personlighed: Miles er en venlig og temmelig stille dreng, der helst ikke vil bemærkes for meget. Dog er han anderledes når han sidder bag et trommesæt og spiller, for der kommer der masser af lyd ud og det har det med at tiltrække positiv opmærksomhed. Han er meget god til at blive opslugt af det han laver, i sær hvis det er noget han kan lide, og han bliver lidt svær at komme i kontakt med, når han er sådan. Han lever meget inde i hans hoved i en blanding af synerne fra hans evne, hans eget lille fantasi univers og i et utal af dagdrømme der kommer fra alt og intet. Han kan godt lide selskab, men han ved ikke altid hvordan han skal være socialt aktivt. Derfor har han ikke noget imod bare at sidde i stilhed sammen med folk. Dog er det en anden ting når det kommer til musik og især at spille det sammen med folk. Hvis han begynder at åbne op for dig, skal du nok forvente at du har fået en ven for livet.

Fortid: Miles kommer fra New York, hvor han boede sammen med sine forældre og storesøster. Han passede ikke rigtig særlig godt ind med sine forældre, og havde især et anspændt forhold til sin søster, så han lærte hurtigt at det bare var lettere at holde sin mund og gøre som der blev sagt, end at konstant blive skældt ud. Han begyndte at spille trommer i en tidlig alder og det var lidt der han fik sit frirum, og et af de eneste tidspunkt hvor hans forældre støttede op om ham og roste ham. Han har haft sin evne hele livet men aldrig noget han har kunne styrer så han har ofte set glimter af mystiske verdener, som når han fortalte om dem, folk bare så som hans fantasi der spillede ham et pus. Dog begyndte hans musiklærer at lytte til ham når han fortalte om det, og han blev bekymret. Derfor fik ham overtalt Miles’ forældre til at sende ham til psykolog. Det var så psykologen, som kom frem til at hans syner nok, stammede fra en mutation eller noget. Den konklusion var hans forældre langt fra tilfredse med. Det passede ikke ind i det familiebillede de gerne ville vise, så der gik kun få dage fra psykologen fortalt forældrene det, til Miles var blevet sendt til Ace.

Evne: Astral Vision – Kan se ind i og høre hvad der foregår i andre dimensioner. Han kan ikke selv bestemme hvilke dimensioner han ser ind i eller hvad han ser i dem. Det sker bare at et “vindue” ind i eller et “syne” fra en anden dimensioner åbner sig op, som hun han kan se.

Andet:

  • Siden han er ankommet til Ace, har han haft gentagende syner af et specifikt monster. Det dukker oftest op i kantinen og det har virket som om det har kigget på ham. Det var også det syne som han først gang hørte lyde fra, ved at monsteret sagde hans navn. Det er siden dukket op flere steder og flere gange forsøgt at snakke til ham, men for det meste har det kun været usammenhængende ord og så hans navn. Dog dukker ordene “black book” ofte når det forsøger at kommunikerer til ham.
  • Han har siden fundet ud af at det var meningen at hun skulle finde den så kaldte Black Book, hvilket han gjorde. Den gemte sig i en hemmelig del af skolen bibliotek. Når man slår op i den kan man få den viden man søger, men mindre det allerede er blevet slået op i en af de andre 11 Black Books. Bøgernes magi gør også at man lære og forstår meget hurtigt, nogle gange øjeblikkeligt.
  • Han har brugt sin Black Book til at lære at spille mange andre instrumenter end bare trommer.
  • Han kan bedst lide at spille jazz og swing, men kan spille det meste, og han har ikke noget imod at spille andet.
  • Han er en kæmpe musik fan. Udover at lytte til de fleste genre, så høre han næsten musik konstant og har altid et headset på sig i en eller anden form.
  • Han kan egentlig godt lide at spille fodbold, selvom det aldrig er noget han har gjort andet end med en ven eller to i Central park.
  • Af valgfag går han til Musik og Badminton. Han forsøgte sig med fodbold, men der var for mange slåskampe til hvad han syntes var sjovt.

Styrer: Frederik_Bonde

Ekstra billeder: