Hytte nr: 08B
Navn: Milo Valentine
Kælenavn: Milo, Vale
Køn: Mand
Alder: 17år
Højte: 166cm
Art: Dæmon


Styrker:
Neglelak

Svaghed:
Neglelak


Personlighed:
Vale er en rigtig ballade mager man ikke rigtigt bør lade sig stole på da dæmonen tydelig viser sig i hans blod.
Han er dog meget femini og går altid med sine høje støvler for at se højere ud og negle lack som han også nyder at sætte på værd morgen.
lad dig dog ikke nare af hans fancy udseende da han er hurtig til ben og smidig med et sværd han altid også går med sig.
Sort, guld og rød er også hans ynglings farve og han går også for det meste med sit hår i en hestehale. Han er og altid vil være en ballade mager, der altid søger problemer eller ønsker at provokere sit næste offer. Han er ligeglad med hvor stærk de er eller hvilken skade de kan gøre imod ham, da det kun i sidste ende kan gøre det hele meget, sjovere. Lige som sin mor er han også meget renlig og hader at gøre sig selv beskidt.

Fortid:
Født og opvokset ude fra arc, men søn af Levi Ackerman, så har Vale levet et fantastisk liv sammen med sin twilling og søskende. Med sin søster har han altid søgt ballade og katastrofe, som de nærmest bege har skabt, selv lige fra fødslen. En udfordring har de ihvertfald været, men opdragelse og fine manere har de dog fået med sig, som en af de få ting der er gået med dem. Ellers har han ikke oplevet meget endnu og er først nu fløjet fra reden til sine forældre, efter de mente det måske ville hjælpe vis de sende, twillingerne til værd deres skole. Heldigvis er han dog end sammen med hans bror Angelo, den person der også har været den der stod tættest for ham i familien, bort set fra hans søster, som han langsomt er begyndt at gro væk fra.

Han er dog nu flyttet fra dem, rejst langt væk, for at skjule sig fra dem han engang elsket

EvneFlower manipulation
Han kan gro blomster efter sin egen vilje og bruger også den her evne for det meste til at skabe sig en stig af smukke blomster bland de mest kedelige steder. Men fornærmere eller skader du hans familie, kan han godt finde på at skabe de mest dødelige blomster for at gøre det af med dig.

  • Han elsker at skabe en stig af røde roser og hytten han bor i kan for det mest blive set dækket af de her smukke blomster.

Andet:

  • han elsker at gå med neglelak
  • Han arver værken hans øjne fra sin far eller mor, og går derfor altid med røde dæmon øjne
  • Han har altid sit sværd på sig
  • Han har vinger som en flagermus som er helt sne hvide.

Styrer: Corpoal


Galleri: