Hytte nr.: 10

Navn: Julia Almendra

Kaldenavn: Miss, Miss Almendra, Priestess Almendra

Titel: Priestess

Alder: 27 år

Køn: Dame

Art: Aberrate

Svagheder: Øhhøm.. yngre mænd, drenge. Rødvin. Når tingene ikke går som planlagt.

Styrker: At få tingene til at gå som planlagt.

Personlighed: hun er en rigtig go-getter. Hun ved at tingene ikke bare kommer af sig selv og er derfor klar til at ligge arbejde i for at få hvad hun vil have. Ikke at hun nødvendigvis er ærlig. Kan hun snyde, svindle, lyve, eller på anden måde komme om noget arbejde, så gør hun det. Selv hvis det er arbejde for kulten. Hun kræver sjældent meget, men det hun kræver forventer hun også at få, uanset hvad det er. Hun arbejder ikke for folk, men med folk, og kan det ikke lade sig gøre, så går hun nok bare sin vej. Det har ret tit givet problemer med andre i kulten, og især hendes mor. Hun er ikke særlig beskeden og har ikke noget i mod at vise sig selv frem, både med og uden tøj på. Hvis du søger medlidenhed, går du forkert ved at gå til hende. Hun fortæller dig nok bare at du skal tage dig sammen og hvis du fortsætter med at brokke dig, griner hun nok bare af dig. Hun ser generelt ned på folk der ikke er med i kulten og omtaler dem ofte som ”Ignorant Peasants” og truer ind i mellem folk med at The Elders Gods, især Ul-Ic, vil smadre alt de holder af, når de bliver sat fri. Hun er meget dedikeret og lidenskabelig i sit forhold til Ul-Ic og udover tit at bede til ham, så bære hun mange smykker der viser hendes kærlighed til sin patron. Hun har haft det med at se ned på andre Aberrate, der ikke har haft Ul-Ic som patron, da Ul-Ic er den øverste gud af The Elder Gods. Det er ikke noget hun gør så meget mere. Kun når hun bliver sur. Hun har ikke noget i mod at dræbe, og på en måde nyder det måske lidt. Derfor gør hun det gerne for kulten, uden problemer.

Fortid: Hun er født ind i en velhavende familie fra England. Hun har to store søstre og en lillebror. Familien er en vigtig del af kulten The Cult of Aberration. Hun har boet sammen sin familie det meste af sit liv. Hun noget rangen Inquisitor i kulten. Efterfølgende flyttede hun til Louisiana, for at arbejde på hendes evner inden for ritualer og magiske eksperimenter. Her nåede hun rangen af Priestess, som den yngste nogensinde, på grund af hendes exceptionelle evner inden for magi. Efter flere Artefakter blev fundet omkring Ace, blev hun sendt af sted sammen med et hold for at finde dem, og finde ud af om der er flere.

Evne: Arcane sorcere – Kan bruge kosmiske energier som en form for magi. Kanalisere sin magi gennem besværgelser, artefakter og magiske symboler og runer.

Andet:

  • Hendes Patron Elder God er Ul-Ic
  • Hendes Patron tatovering er placeret mellem hendes skulderblade.
  • Selvom meget af hendes magi kræver håndtegn og incantations er hun ganske god til det og har lært at bruge noget af det mere simple magi uden de to før nævnte.
  • Hendes store søstre hader hende, da de kun er henholdsvis Zealot og Inquisitor.
  • Hun har et godt forhold til sin lillebror og inden hun blev sendt til Ace, bad hun ham flytte til Louisiana.
  • Hun hader sin mor, uden nogen egentlig grund.
  • Hun går tit i fine kjoler, selvom der ikke er grund til det.
  • Hun læser mange bøger.

 

Styrer: Frederik_Bonde