Hytte nr: 03C
Navn:
Miyazawa Ren
Køn: Tvekønnet (Efter at have været blevet healet af Mikkel)
Alder: 25 år
Højde: 182 cm
Art; Menneske, Mutant

Styrker: Hans evne, da han hurtigt kan få informationer om folk ved at få sine 8 bennede venner til at udspionere folk. Desuden er han fysisk stærk, hvilket gør at han faktisk kan holde til utroligt meget.
Svagheder: Han er ekstremt bange for insekter. (Edderkopper, skorpioner, mejere, mider, tæger, solifugaes, etc er IKKE insekter og han er ikke bange for dem) Desuden er han masochist og går alt for ofte med til at lade folk være voldelige overfor ham fordi han kan lide det, selvom han prøver at foregive ikke at kunne lide det.

Personlighed: I mange tilfælde, virker Ren som en kold og afvisende person, da det at lave venskaber ikke just er hans første prioritet, da han er vandt til at de venner han formår at få, alligevel efterlader ham ligeså snart han virkelig føler han er afhængig af deres tilstedeværelse/nærvær. Selvom der er nogle tilfælde hvor han forsøger at afholde sig fra at være så kold, respektløs og afvisende.

Ren er en meget indelukket person,og det virker tit som om at han tror hele verden er ude efter ham, og når tilværelsen bliver for meget for ham, har han en vane med at låse sig inde i et rum for sig selv, eller stikke af og slå sig ned et sted hvor han ved der ikke kommer særligt mange mennesker, og så ellers bare sidde og stirre frem for sig i gud ved hvor lang tid før han bestemmer sig for at komme tilbage igen.

Selvom Ren er sværd at blive venner med, så er han alt besværet værd, da han altid er mere end villig til at hjælpe sine venner hvis de har brug for det. Naturligvis forventer Ren per automatik også at de så vil være klar til at være der for ham hvis det går helt skævt for ham. Når man først er blevet venner med ham, så er han desuden også god at tale med og lader til at være langt mere forstående, end hvis man prøver at engagere i en samtale med ham uden at være venner med ham og uden at kende ham.

Trods hans seksualitet, så betyder det ikke at kvinder ikke kan gøre sig venner med ham, men det betyder selvfølgelig at de ikke ville kunne trække den længere end til det at være venner, og hvis de prøver alligevel, så vil han sige nej og hvis de er stædige og bliver ved, så vil han blive sur og irritabel på dem, og eventuelt ditche dem. Hvis Ren bliver konfronteret med noget han er bange for, så går han som oftest i panik og vil desperat prøve at afvige/flygte/stikke af før der kan nå at ske ham noget, selvom, dette i mange tilfælde gør mere skade end gavn. Dog lader det ikke til at han lærer noget af det.

Ren er egentligt intelligent nok, i hvert fald nok til at han vil kunne få en god fremtid, hvis han bare gad og give lidt mere i timerne, selvom det ikke er noget han lader til at have lyst til. Hans karakterer er som regelt egentligt gode nok, men der er også tidspunkter og fag hvor han bare ikke gider, selvom han burde. Han kan godt reagere og handle rationelt og logisk hvis situationen kræver det af ham.

Ren er svær at finde ud af, og afhængigt af hvem han er sammen med, så ændres hans personlighed. Han kan være strid og direkte ondskabsfuld overfor folk han ikke kan lide, men være venlig og nærmest fjollet og harmløs sammen med dem han holder af, og ellers holde sig pænt på grænsen mellem begge, overfor folk han ikke har sat sig en mening om.
Fortid: Ren er født og opvokset i Japan. Miyazawa familien var(og er stadig) en rig og meget velkendt familie i Japan, hvilket betyder at Ren altid har fået hvad han ville have, og hvad han havde brug for, når han ønskede det, selvom han samtidigt også altid prøvede på at have et ‘normalt’ liv. Da han stadig var for ung til at gå i skole, gik han i en børnehave hvor de fleste, hvis ikke alle, rige og velhavende familier ville placere deres børn, selvom da han så endelig nåede en alder hvor han kunne og skulle starte i skole, overtalte han sine forældre til at lade ham gå på en af de normale skoler, frem for en af elite skolerne. Naturligvis var dette ikke særlig godt taget imod af hans forældre, men de ville nu stadig gerne have at deres søn var ‘glad’ og fik det som han ville have det, og gav ham derfor lov.

Ren havde ingen problemer i skolen, og lod til egentligt at være ganske god til at få venner, og virkede som regelt som en glad og munter dreng, med meget at byde på og en god, happy-go-lucky attitude. Allerede i sine unge år deltog han i en stor variation af sportsgrene, mest kampsport men også nogle sports der var bare lidt mere atletiske, og klarede sig egentligt ganske fint, selvom han takkede nej til at deltage i konkurrencer, når der nu engang var konkurrencer.

Det var først i de senere år, at han begyndte at deltage i konkurrencer og da var det mere konkurrencer hvor man testede og udviste sine færdigheder indenfor kampsport. Ren var i mange år den ubesejrede mester, indtil han mistede interessen for at konkurrere og igen lod til at holde sig for sig selv. Han tilbragte nu mere tid med nogle af sine venner, fordi han syntes det var sjovere. En sommerdag tog han med dem til stranden, selvom han ikke havde nogen intentioner om at slutte sig til dem ude i vandet, istedet ville han kunne overtales til at sidde og vente ude på badebroen, hvor han så ville tillade sig at stikke fødderne i vandet.

Dog var der et nyere medlem af deres lille vennegruppe, som ikke var klar over Ren’s vandskræk og som i sjov og ganske uskyldig mening fik skubbet Ren i vandet. Naturligvis panikkede han og havde det ikke været fordi de andre kunne svømme havde han sikret druknet den dag. Dog formåede hans venner at hjælpe ham op til overfladen og op på land. Dog nægtede han at tage med dem på stranden igen en anden gang, da han nu ikke rigtigt stolede på dem alle sammen, og i særdeleshed ikke ham der havde været skyld i at han var havnet i vandet til at begynde med.

Efter nogle uger lod det dog til at Ren var ved at komme til sig selv igen, dog ikke særlig lang tid efter flyttede mange af de folk han snakkede med, uden at han overhovedet var klar over at de ville flytte, hvilket var et ret hårdt slag mod ham og hans personlighed. Efter dette hold han sig i særdeleshed for sig selv, og virkede som om han ikke havde nogen respekt overfor dem omkring ham. Selv når han var hjemme ville han virke fjern og distret, samt ignorerre sin familie. Hans forældre blev i særdeleshed bekymret for ham da de i tide og utide ville finde ham sidde ude foran trappen til hoveddøren til deres store villahus, og bare sidde der på grusstien der førte op til trappen, med benene trukket op til sig og holde om dem mens han ville hvile sin hage mod sine knæ og bare stirre frem for sig uden at tale til nogen og uden at reagere når der blev snakket til ham.

Til familie fester og hvad der ellers hørte til, ville han trække sig så meget tilbage at han ville låse sig inde på sit værelse og sætte sig på gulvet, ved siden af sengen, med ryggen lænet mod væggen og nok engang bare sidde og stirre frem for sig uden at reagere på noget som helst.

I skolen ville han holde sig for sig selv og lade være med at snakke med nogen som helst i frikvarterene, og deltage mindre og mindre i timerne, som et forsøg på at bidrage til hans egen plan om at distancere sig fra omverdenen. En dag blev han dog, mod alt forventing inviteret med til en privat fest hos en af de andre unge, og han var tvunget til at tage afsted, fordi hans forældre mente han skulle ud af huset igen og prøve at forbedre sine sociale færdigheder.

Festen gik dog ikke helt som forventet og der skete nogle ting. (Som vi vælger ikke at fordybe yderligere (x ) Som resulterede i at Ren hvad han egentligt var til, og ligeledes at han var lidt af en masokist, hvilket gjorde han nu også fik travlt med at skulle gemme mærker og i nogle tilfælde endda sår fra resten af familien, da han ikke ville dømmes af dem.

En dag blev han anonymt tilmeldt et tv show hvor man testede hvor hurtigt folk blev bange når de blev udsat for deres frygt og om de fik ‘kolde’ fødder, og det var her han opdagede sin evne, da hans ‘udfordring’ bestod i at skulle lade sig overdække med tarantæller, uden at have andet end underbukser på. Ultimativt gjorde dette at han, ikke kun opdagede sin mutant evne, men også kom over den ene del af sin frygt overfor kriblende væsner. Han var stadig bange for insekter efter dette, men var ikke ligeså bange, hvis bange overhovedet, for edderkopper og hvad der ellers hørte til i edderkoppe familien.

Naturligvis fortalte han sine forældre hvad han havde fundet ud af, og de fik ham, ikke ret lang tid efter, sendt til Ace. Dog har Ren ikke nogen personlig interesse i at følge med i hvad der har med skole at gøre, og fokusere istedet for på det side-job han har skaffet sig, for at få lidt mønt til sokkerne, uden at hans forældre ved hvordan han tjener pengene på, og hvor han får pengene ind på en konto som de ikke kan overvåge, som de kan det med hans normale konto.

Evne: Arachnid Manipulation – Evnen til at kommunikere med og kontrollere alle former for arachnids. Han kan kontrollere edderkopper, skorpioner, mejere, tæger, mider, solifugaes, etc og få dem til at gøre hans arbejde, fx hjælpe ham i diverse situationer, kan bruge dem mod fjener, bruge dem til at se og skaffe informationer omkring bestemte steder, bruge dem i kamp, bruge dem til at udspionere andre. Takket være hans evne kan han også forstå og kommunikere(tale) med dem, hvilket gør at han ofte, hvis ikke altid bliver venner med dem og som regelt får et stærkt bånd til dem.
Styrker: Kan tage nogle af de evner som diverse spindlere har til rådighed, og bruge dem selv. Dette inkludere også gift, fornemmelse for fare, og i nogengrad mere styrke. Nogle edderkopper kan for eksempel springe rigtig langt, nogle er meget hurtige, osv. – Hans styrker ligger dog i at udnytte spindlerne og er bl.a. langt bedre til at benytte dyrene selv og bruge ting som ‘arachnid scrying’, tankekontrol, osv. Begrænset til førnævnte spindlere. (Edderkopper, skorpioner, mejere, tæger, mider, solifulgaes, etc)
Svagheder: Da alle tingene falder ind under arachnid manipulation, kan han bruge det, men modsat en med arachnid mimicry er hans egenskaber på punktet at tage edderkopper eller andre spindleres evne i brug, ret forringet.

Anden Evne: Helvedes Kat Fysiologi / Hellcat Physiology – Evnen til at tage form af en helvedes kat og gøre brug af dennes egenskaber.
Styrker: Som de fleste Helvedes Katte, så er Ren’s ‘katteform’ også den af en stor kat. I hans tilfælde er det en hvid og blå tiger, med en flammende aura. Flammerne er hvide/blålige og matcher derved pelsen og farvekombien hos katten. Da helvedes katte er dæmoniske skabninger, kan de modstå de fleste ildangreb og selv bruge noget helvedes ild, da det kommer dem naturligt. Desuden er deres styrke helt utrolig, som følge af at være dæmoniske/overnaturlige.
Andre facts ved evnen:

 • Da hans hellcat form er den af en stor tiger, så er camoflage en naturlig styrke.
 • Han har et stærkt bid.
 • Claw retraction – katte kan trække deres kløer ind når de ikke skal bruge dem.
 • God til at klatre.
 • Forbedret/enhanced smidighed, styrke, bid, fleksibilitet, evne til at springe, bedre sanser (syn, hørrelse, lugtesans), nattesyn(katte ser godt i mørket), rovdyrs instinkt(fordi katte er rovdyr), stealth tactics.

Svagheder: Da Ren ikke er født som en helvedes kat og derved ikke er en ‘ren’/pure helvedes kat, så er han svag overfor vandangreb i denne form. Desuden er helligt baserede angreb også stærke mod ham. Dette betyder også han kan fanges i djævle/dæmonfælder eller blive sendt til helvede, ved den rigtige brug af besværgelser og know-how omkring emnet. – Desuden, fordi han pt ikke har styr på denne evne, så er hans mere i fare for at miste kontrol og foreksempel uvilligt skifte form i situationer hvor han enten føler sig presset eller vred.

Familie:
Far: Hideaki Miyazawa
Mor: Ayame Miyazawa
Søskende: Hayate (Storebror), Hayato (Storebror), Katsou (Lillebror), Kaori (Lillesøster), Kyrou (Lillebror), Kyuo (Lillebror)

Partner: Rin Matsuoka
Børn: Jaxson Miyazawa Matsuoka (Forsvundet), Neikan Miyazawa Matsuoka (Estranged), Kimi Miyazawa Matsuoka, Saburou Miyazawa Yamazaki.

Andet:

 • Han er homoseksuel (submissiv)
 • Han er frygteligt højdeskræk, udover også at være frygteligt bange for insekter og nåle(skarpe genstande generelt, men værst med nåle/kanyler) – Hvorfor eller hvorfra han har fået frygt for alle disse ting er ikke til at vide, for der er egentligt aldrig sket noget for ham der retfærdiggør at han er så bange for de ting.
 • Hans vandskræk er vendt tilbage efter en episode under plot hvor han (som hest) blev fanget i skolens udendørs svømme basin.
 • Han ejer to heste.
 • Han har 6 søskende, to ældre brødre(Tvillinger), en yngre bror og søstre(Tveæggede tvillinger) og to endnu yngre brødre(Tvillinger).
 • Han taler Japansk, Engelsk og dansk flydende.
 • Han er latterligt god til at lave mad og præsentere det så det ser lækkert og indbydende ud.
 • Han er masochist. Det tænder ham simpelthen at man er noget voldelig og bestemt overfor ham i sengen.
 • Han har tunge piercing, piercinger i næsen, snakebite, navlepiercing, 6 øreringe i hvert øre, han har også Frenum Piercing.
 • Leder af sin egen bande.
  • Navnet på denne er The Sanguine Knives ( “De Blodrøde Knive” )
  • Banden har et low-key samarbejde med en endnu større mafiaorganisation kaldet The Bloodbound. (En af de største organisationer i verden som sidder på det meste af verdens narkotika handel)
  • Banden har ligeledes også et low-key samarbejde med en anden mafia kaldet Святые Кобры ( “Svyatyye Kobry” = the Holy Cobras) som er en russisk mafia der pt. har et hovedkvarter både i Moskva og i New York (Amerika).

Styrer: SuspexDog

Quote:

“I feel a little used, I thought we were having a moment. Now I’ll have to go to the party angry, who knows what I’ll do.”

Ekstra Billeder:


Ren1 by CXCR
Ren2 by CXCR
Ren3 by CXCR
Ren4 by CXCR
Ren5 by CXCR
Ren6 by CXCR
Ren som Hellcat:


Kæledyr:

Ejer: Miyazawa Ren
Race: Nokota Hest
Navn: Kahn
Alder: 10
Køn: Hingst
Andet: Adlyder kun Ren, opfører sig kun pænt så længe Ren er tilstede.


Ejer: Miyazawa Ren
Race: Andalusier
Navn: Tarot
Alder: 9
Køn: Hingst
Andet: Adlyder kun Ren.