Hytte nr: 08A

Navn: Morgain Rain

Køn: Han køn

Alder: 17

Art: Mutant

Styrker: Morgain er Utroligt musikalsk og er i stand til at mestre næsten et hvert instrument på utrolig kort tid, han synger derud over som en drøm, han er overraskede god til nærkamp og er i god fysisk form. Morgain er højt begavet.

Svagheder: Morgain har svært ved læse folk socialt, og han er ikke store forsamlinger af mennesker hvis ikke han har adgang til musik, Morgain har brug for stærke rutiner i sin daglig dag for ikke at blive usikker.

Personlighed: Morgain er en venlig fyr der gerne vil hjælpe andre, Han er socialt akavet og genert, men han vil gerne. Han er Naive og Kan forholdsvis nemt manipulere. han går automatisk ud fra at folk vil ham det bedste.

Fortid: Morgain er lidt en stakkel når alt kommer til alt, han opvoksede i et hjem hvor hans problemer ikke blev respekteret. Hans far en gammel militær mand mente at det var svaghed, og Morgain blev der for udsat for ret voldsomme ting for at gøre ham stærk af faren. Hans mor forlod familien da hun ikke kunne holde til at se på det mere, men forlod Morgain hos faren. Da Morgain var 10 blev hans begavelse og musiske talent opdaget af en skole lære, denne opdagede også den forsømmelse der forekom i hjemmet og han blev fjernet fra faren. Desværre for Morgain var plejefamilien han endte hos mere interesseret i hans musikalske evner. Morgain har rejst rundt fra koncert til koncert, tvunget ud i at spille selv om han ikke bryder sig om opmærksomheden, for et år siden blev der grebet ind, og Morgain er blevet sat under offentlig administration, og send på Ace, i håb om, at han her kan få ro og hjælp til at leve et mere normalt (for ham) liv.

Evne: Lyd og lys (Morgains evne lader ham manipulere lyd til nogen grad, og mere specifikt kan han konvertere lyd til lys, hvilket basically gør ham til et ormvandrene lys show, det kan anvendes offensivt og defensivt, men at gøre det er voldsomt ubehageligt for ham, og kan skade ham)
Andet: Er androgyn i udseende og kan nemt tages for en Pige. Han er synastede, hvilket betyder at to eller flere af hans sanser er forbundet, i Morgains tilfælde er det hans hørelse, hans følesans, hans forståelse af rumlige dimensioner og tid samt empati der forbundet. Detter betyder i det store hele at han opfatter verden som musik, og at han kan føle lyde fysisk.

Styrer: GalenSempai

Fysisk beskrivelse: Morgain er en Køn ung mand, han er velklædt, normalt i hvid skjorte, sort vest og pæne bukser og sko. Han er slank og feminin af bygning. Han har mørk brunt hår, det er halv langt med under cut. Han har brune øjne.