Hytte nr.: 02E

Navn: Morgan Yu

Alder: 22 år

Køn: Mand

Styrker: Han er ret god til basketball.

Svagheder: At komme rettidigt i seng

Personlighed: Morgan er en energisk fyr. Han kan godt lide at være fysisk aktiv og man kan næsten altid finde ham med et eller andet mellem hænderne. Ofte en stressbold som han går og kaster rundt med. Dog er han også en stor fan af video spil, og når han ikke arbejder eller er fysisk aktiv, så sidder han og spiller. Han er en særdeles dygtig programmør og hacker, og er generelt rigtig god til det han laver som elektronik og it ingeniør. Hacking er mest noget han har lært sig selv og har gjort for sjov, selvom det ind i mellem har gjort at han har havnet i problemer. Selvom han har en langt over middel intelligens er han ikke noget geni, og har det lidt med at lide af impostor syndrom, hvor han ikke føler sig så god som han er og at alle kan det han kan. Han er meget løsnings orienteret og er ret god til at implementere sine løsninger, om så det er i hans arbejde eller dagligdag. Lidt af samme grund har han ikke de store problemer i hans pludselige og lettere voldsomme evne, da han dagligt arbejde med at få den under kontrol.

Fortid: Morgan er søn af tyske forretningskvinde Cathrine Yu og kinesiske neuroforsker William Yu, og er lillebror til Alex Yu. Siden hans forældre var meget forretnings orienteret og derfor ikke var så meget til stede, brugt han det meste tid sammen med Alex. Selvom han egentlig gerne ville have haft at hans forældre var en større del af sit liv, så var han egentlig okay med det system de havde i familien. Og det var ikke fordi hans forældre var helt fraværende. De var der stadig til at vejlede og nogle gange skubbe ham videre i livet og sørge for at han altid gjorde sit bedste. Han havde det generelt godt i skolen og klarede sig meget godt, både fagligt og socialt. Da han endte på universitetet valgte han at tage en ingeniør grad i elektronik og it. Under sit studie var han i praktik i hans forældres firma, Skyworld Inc., og efterfølgende fik han et studie job for virksomheden. Selvom han generelt hjalp til i virksomhedens robot afdeling, deltog han også i forskellige forsknings projekter og tilbragte derfor tid i andre afdelinger. Det var i en af disse afdelinger at han blev udsat for hvad der i sidste ende resulterede i hans evne. I et projekt, hvor en mutant blev brugt til at rejse til en inden dimension, blev Morgan inviteret med ind i den anden dimensioner. Mest bare for sjov. Desværre skete der bare det at han blev angrebet af et af dimensionens hjemmehørende væsner. Ikke at det forvoldte stor skade på ham, men han blev inficeret af det. Dog tog infektionen lang tid før den vidste sig. Først hen mod slutningen af hans bachelor, gik det op for ham at det var noget galt. Første gang var det ved at han kunne slukke sit tv ved tankens, anden gang var det ved at han brugte telekinese til at flytte en kaffekop et par centimeter. Det blev dog værre. Han oplevede flere gange at hvis han var vred eller stresset, udsendte han forskellige energy blasts, til ofte stor skade, for sine omgivelser. Hans far og et team hos Skyworld fandt så frem til infektionen og måtte indrømme at den havde lavet uoprettelige ændringer i hans krop, hjerne og DNA. Derfor besluttede hans sig for at så snart han var færdig med sin bachelor, ville han finder hjælp på Ace. Det var dog meget i mod hans mors ønske, men han gjorde det alligevel.

Evne: Typhon Infected. Efter at være blevet angrebet af et ekstradimensionelt væsen, kaldet en Typhon, blev han inficeret af det, og det har givet ham nogle af væsnets evner.

Andet:

  • Han går næsten altid med hat på, uanset vejret eller om han er ude eller inde.
  • Han har det med at skifte mellem at være vegetar og ikke-vegetar, og i nogle perioder lever han mest af flydende mad og ting han kan drikke.
  • Han flyttede hjemmefra som 19 årige, da han startede på universitetet. Generelt har han været glad for at bo alene, selvom han har været super dårlig til at rydde op og få vasket tøj i tide.
  • Han har valgt basketball som valgfag

Styrer: Adoptions siden