Hytte nr: 01D
Navn: Nagisa Hazuki
Køn: Mand
Højte: 165cm
Alder: 18år
Art: Merman


Styrker:
Vand er hans større styrke, og kan svømme med en utrolig eleganse og fart under det, mere end et self normalt menneske, eller andre væsner.

Svagheder:
Nagisa har en utrolig svaghed til søde sager og har det med at bruge lidt for mange penge på sugar og andet godt der lige kan spises.
Så nogen burde holde lidt øje med hans madparke

– ld er han også ganske svag under, sammen med større hedebølger


Personlighed:
Nagisa har en munter personlighed. Han er meget stærk og er ikke bange for at tale fra sig. Disse træk definerer ham som en straight-forward person. Det var denne meget ligefrem og modige personlighed. Han kan blive meget begejstret for de fleste ting, der får øje. Derudover mangler Nagisa manerer i en vise grad, som han ofte taler med munden fuld og har tendens til at være meget støjende og sjusket.

Nagisa har også en vis oprørsk side, da han engang har fået sin gruppe af svømme venne til at snige sig ind ind i ders barndom swimmingpoole, på Samezuka Academy, som blev lukket for flere år siden og begik trespass. Han virker stadig meget barnlig og har intet imod at svømme nøgen i poolen, hvilket en typisk person ville finde pinligt. Han har også vist sig at være stædig, nå han har sat sig et mål, så vil han ikke give op før det er gjort.

Fortid:
Nagisa har haft en rimelig normal start på sit liv, med en familie der elsket ham og virkelig passet på ham, selvom de nu kunne virke hårde imod ham til tider. Han er heller ikke lige frem ene barn, da han er opvokset med søskende der elsket at klæde ham ud i forskelige fine kjoler og make up. Han derfor haft et meget normalt liv, med venner han har hold nær, og venner han har måtte blive adskilt fra i sidste ende, da de en dag gik værd til sit, med værd af deres drømme i tankerne. Meget fik han ikke selv afvide hvorfor de en dag var rejst fra landet, men mange grunde behøvet man vel heller ikke at komme med. Mange nætter efter hans afsked med sine barndoms venner, begyndte han at føle sig et sted anderledes, dag efter dag, med solen der pludseligt føltes varmere over ham og ild der pludseligt, føltes skræmmende ved synet af det.. En d ag, vågnet han også op med en hale?? og finder, der have givet ham en helt blegt udssende, et væsen der langt fra burde være virkelig.  blev Nagisa sent til den her speciele skole, der skulle hjælpe elever med sine evner, ikke at han rigtigt have brug for meget hjælp, men han have da hørt at et par bekendte ansigter også skulle gå på den her skole i sidste ende. Han er defor taget til Arc, ikke kune for at finde mere ud om sine mystiske nye evner han er blevet tildelt, men også få at forhåbentlig blive genforenet med sine venner, men om de mund alle er de samme venner som han husker dem?

Andet:

  • Hans mobil er pink

Styrer: Corporal


Evne:

Merman –

Nagisa kan forvandle sig til en havmand under sin egen vilje, men kun nå haner under kontakten med vand eller salt vand. Han har det heller ikke så godt med at blive alt for dehydreret eller at stå få længe under en vamr sol eller af nærheden af ild. Hans hår skifter farve nå han ændre sin form, til en sne hvid farve. (Hans øjne er den samme farve som vis han var et menneske, orker bare ikke at redigere det nu xD)

Hans merman form –


Galleri: