Hytte nr: 04C

Newton, ”Newt”

Han
Ung
Dyr med talegave (Niffler)


Styrker: Kan komme igennem meget små sprækker.
Svagheder: Guld, sølv, ting der skinner.


Personlighed: Newt er meget glad for smykker og andet der skinner. Han vil næsten gøre hvad som helst for at få fat i nogle ting. Han stoler ikke så meget på mennesker, aller mindst på almindelige mennesker. Han snakker ikke så tit, næsten kun i sin menneskeform, da han selv ikke finde det normalt. Han kan godt lide at blive aet, men det er kun folk han synes om der for lov til at gøre det. Hvis nogle der ikke har lov til det gør det, bliver han sur og kan godt snappe lidt ud efter dem, eller forsøge at kradse dem, selvom han ikke ligefrem er den største. Han kan godt lide at være i områder hvor der er mennesker, da de tit har nogle fine ting på sig.

Han er rigtig god til at gemme sig, og der hvor han bestemmer sig for at bo laver han en hule, hvor han efterlader alle de fine sager som han får skrabet sammen. Det er ikke fordi han ligefrem fordi han tænker så meget over at tingene kan være værdifulde. For ham gør det ingenting at de er værdifulde. Han tænker ikke så meget over at han egentligt kunne få mange penge ud af det.

Han kan godt lide at gå på eventyr, mest for at finde nye ting. Men ind i mellem sker det da også at det bare er for at møde nye mennesker. Han er venlig nok, så længe man ikke rør ved ham. Det er ikke noget han bryder sig om, især ikke hvis man ikke har fået lov. Han er ikke så bange af sig, selvom han ikke er så stor af størrelse. Men for ham betyder størrelsen af væsenet ikke noget, han tør godt være i nærheden af større væsener.


Fortid: Newt kommer oprindeligt fra et æg, og har ingen ide om hvor eller hvordan hans forældre ser ud. Han kunne lige så godt være den sidste af sin art. Men det tager han alligevel ikke så tungt. Han elsker at gå på oplevelse, og håber altid at vende hjem med nogle nye spændende ting. Han havde på en eller anden måde forvildet sig her til.


Evne:

Formskifter til menneske.

Portal maker. Kan lave en portal som fører til et andet sted i verdenen. De kan ikke holde til at større væsner går igennem, og forsvinder meget hurtigt efter han selv er gået igennem. Han kan ikke lave dem ordentligt når han er i sin menneskelige form. (Julegevindstevne 2016)


Andet:

-Han har en pung, som er meget større inden i, og man kan ikke se på ham når han gemmer en masse ting deri.

-Han samler på ting der skinner, og billeder som han går rundt og tager som menneske.

-Han er meget snu og hurtig. Især når det gælder at få fat i en genstand han godt kan lide.

-Han er rig, uden han selv rigtigt tænker over det.

-Han kan nemt klemme sig under en dør.


Styrer: Mika


BillederMenneskeform