Hytte nr.: 02E

Navn: Noah Lindberg

Køn: Mand

Alder: 21 år

Art: Menneske/Mutant

Styrker: Han er en hurtig tænker.

Svagheder: Han har svært ved at holde fri, for han har hele tiden sit arbejde i hovedet.

Personlighed: Selvom han er en meget afslappet person, så er han helt klart en person der lever for at arbejde. Hvis han først har et problem i hovedet, slipper han det ikke rigtigt før han har løst det. Selvom han godt kan finde ud af at holde fri, så har han let ved at komme på problemer eller ideer, han føler han er nød til at undersøge. Dg hvis det endelig lykkedes ham at koble den del af sin hjerne fra, bliver han utrolig doven, og kan sagtens finde på bare og ligge lettere hjernedød for an fjernsynet, ofte flere dag i streg. Det var blandt andet hvad der skete da han gik ned med stress. Han er ret konflikt sky, og derfor vil han normalt opføre sig venligt selv når nogen har krydset hans grænser eller gjort ham vred. Han bander meget, selvom det mest er når ting ikke gør som han vil. Han er logisk nok til at kunne holde hovedet koldt når lokummet brænder over, men han panikker alligevel, og panikken har det med at fortsætte, selv når der er styr på tingene igen.

Fortid: Noah er et child prodigy fra en middelklasse familie i Sverige. Hans forældre blev hurtigt opmærksom på hans intelligens, da han lærte at snakke da han var bare 6 måneder gammel. Han kunne 4 sprog inden han var 3 og udviste utrolige kundskaber indenfor matematik. Hans forældre vidste ikke helt hvor de skulle håndtere det, men takket være lidt medie dækning, fik de hjælp af firmaet Skyworld. Skyworld hjælp med at sørger for at Noah fik den rette undervisning og takket være deres hjælp, havde han i en alder af bare 16 år en Ph.d. Det var også i den her periode at han opdagede sin evne, og igen fik han hjælp af Skyworld, hvilket betød at han ret hurtigt fik sin evne nogenlunde under kontrol, og han brugte også sin evne som basis for sin Ph.d. Selvom alting gik frygteligt hurtigt, gjorde han det alligevel, da alle bare roste ham og fortalte hvor dygtig han var. Han fik et arbejde som forsker hos Skyworld, hvor han egentlig bare fik frit løb til at forske i hvad han havde lyst til. Han fortsatte med at undersøge hans evne. Efter et par år udmundede dig sig i et større forsknings projekt, kalder Horizon Walker, hvor han selv var både forsker og testperson. Det først lange stykke tid var bare indledende undersøgelser og udvikling af udstyr, men da de endelig kom ordentlig i gang, fandt de ud af mange spændende ting. Mest om den verden hans evne bragte ham til, men også den verdens relation til vores egen. De fandt også ud af at han ikke var alene inden i hvad blev døbt The Ethereal Plane. Selvom det var sjældent han stødte på dem, så dukkede der mystisk væsner op ind i mellem. Af den grund, blev det bestemt at han skulle have en overlevelses dragt og de fandt ud af hvordan han kunne tage andre med der til, så han kunne have en bodyguard med. Det endte med at normalt når de tog der til at de så var tre personer. Da projektet havde kørt i to år begyndte, de høje herrer i Skyworld at bede om noget de kunne sælge. Der havde være masser af resultater og udvikling af udstyr som også kunne bruges til andet, men meget lidt af det havde nogen kommerciel værdi. Det begyndte at stresse Noah, som egentlig bare havde håbet på at han kunne fortsætte med sin forskning. Teamet havde svært ved at finde noget de kunne præsentere til Skyworld, så de forsøgte at finde ud af hvordan de kunne sende ting til The Ethereal Plane, men det lykkedes dem ikke rigtig at sende andet end radio signaler, men det var desværre ikke nok til at projektet fik penge til at fortsætte. Noah var for stresset til at kunne overskue at skifte til et nyt projekt, så han stoppede, selvom det nok kun var for en tid. Han brugte det første stykke tid hos sine forældre og lavede ingenting, men hans far fik han til sidst overtalt til at tage ud og rejse. Og af alle steder han kunne tage til, valgte han Ace. Lidt i håb om at han kunne få flere svar om sin evne.

Evne: Horizon Walker. Han kan rejse til en anden dimension kaldet The Ethereal Plane, som er en verden der ligger så tæt op af vores egen at man kan kigge ind i vores fra den. Dog gælder fysikkens regler ikke på samme måde, så man kan gå igennem alt der ikke er levende. Der er heller ikke nogen tyngdekræft der, så man flyver rundt. Dog er der en klar følelse af hvad ned er. Selvom han kan gå ind et sted og gå ud et andet, så er det ikke en praktisk både at rejse på, da der stadig er en transport tid der inde. Så f.eks hvis han ville bruge det til at tage fra Ace til Sverige, skulle han stadig ”gå” hele vejen.

Andet:

  • Han har en IQ på 196
  • Selvom han er rigtig klog gælder det stort set kun tal og sprog. Han kan ikke finde ud af musik og sport har aldrig sagt ham noget.
  • Han taler 6 sprog. Svensk, Engelsk, Tysk, Spansk, Russisk og Kinesisk. Han kan sådan set også Dansk og Norsk, men det skyldes mest at de er så ens til svensk, så derfor tæller han det aldrig selv med.
  • Han har en bachelor i fysik, en kandidat i kvantefysik og en Ph.d. i Physical Cosmology.
  • Han kun lidt godt tænke sig at læse noget ingeniør, men han har virkelig 10 tommel fingere, så tænker ikke at det ville passe til ham.
  • Han er ret god til at tegne. Det er dog ikke noget der skyldes hans intelligens, men noget han har øvet sig på gennem mange år.
  • Han har valgt valgfagene Fransk, Fitness og Skurkeundervisning. Han har udelukkende valgt skurkeundervisning fordi han synes det var sjovt at sådan et fag fandtes.
  • Siden Skyworld ikke rigtig havde noget at bruge hans overlevelses dragt til efter projektet sluttede, fik han det, i tilfælde af at han selv ville fortsætte sin forskning. han har den selvfølgelig med på Ace. Han ved jo ikke om han kunne få brug for den.
  • Han har fået lidt træning i brugen af våben, men han kan ikke lide at bruge dem. Heller ikke i træning.
  • De fleste af de væsner han har mødt i The Ethereal Plane, var lavet af en sort, skinnede, lettere slimagtig substans. De fleste var bare små, med fire tentakler som ben, men der fandtes også et par stykker der var bipedal og nogle fløj. Racen blev døbt Typhon.

Styrer: Frederik_Bonde

Hans dragt: