Hytte nr: 04B
Navn: Lightflox Zar Quinn Burns-Matthews
Kælenavn: Nya
Køn: Dreng
Alder: 18 år fastfrosent
Art: Vampyr

Styrker: Utroligt lærernem ud over det er han utrolig klog
Svagheder: Dårlig til at skelne dårlige og godsindet mennesker – selvom han er klog. Ser ofte det bedste i andre. Tiltends til at tilgive for let.

Personlighed: Nya er generelt en okay glad dreng. Han går langt for dem han holder af, nogen gange for langt. Han finder ikke almindelig børn og lege særlig intressante og har tiltends til at derved skubbe andre på  hans alder væk fra ham. Han er utrolig klog, men bruger ofte ikke rigtigt sin hjerne. Udover det er han lettter doven. Han har en eller anden form for voldlighed over sig. Føler ofte andre har opgivet ham eller der er noget galt med ham. Nya kan godt være flabet og tavelig over for andre.
Fortid: Nya er efter Alexis og Virus. Alexis sendte Nya til kostskole væk fra Ace, så ofte er han kun på Ace i weekenderne. Hans fader Virus funger han ikke så godt med. Hana bryder sig ikke om sin bror Jacob – fordi Alexis kun talte om ham. Da Alexis forsvandt blev han taget ind af Mikazuki og levede meget sammen med Alice.
Mika sendte Nya ud på en mission, dog endte knægten næsten med at dø. En vampyr valgte at give ham blod og forlod ham derefter. Han ved ikke hvem det er  – eller hvad der præcis skete.

Evne:

Mors Evne: Crystal manipulering
Styrker: Denne evne tilader ham at kunne skabe crystaller, skjule sig med dem, angribe med dem, eller spærrer folk inde. Det er kun fantasien der sætter grænser.
Svagheder: Dette virker ikke mod en Lyd maniplulation bruger eller en med stærk viberation maniplulation bruger.

Fars Evne: Super Intelligens – Evnen til at være super intelligent.
Styrker: Denne evne tillader ham er være andre overlegent i samtlige af de fag og egenskaber der er, på et intellektuelt niveau. Han kan huske alt hvad han hører, ser og oplever og genkalde det. Hans super intelligens tillader ham hurtigt at lære nye ting og byder ham at finde på kreative måder at løse problemer på. Han kan opnå stort set alle de former for uddannelser og interesse felter han har, fordi han er så intelligent.
Svagheder: Også på grund af intelligensen, validere han ikke nødvendigvis følelser som vigtige, da de blot er distraherende. Desuden kan han let begynde at kede sig, hvis han ikke jævnligt er udfordret på sit intellekt, hvilket kan gøre ham farlig.

Egen evne: Shadow maniplulation
Styrker: Han kan kontoler og styrrer skygger. Han kan omdanne sig selv til skygge og forsvinde helt og dukke op i en form igen. Ligeledes kan han lave våben eller gribe fat i andre via skygger.
Svagheder: Evnen tager utrolig meget energi, og tvinger ham derfor også til at skulle spise. Han kan godt føle smerte og føle sig utilpas, men kan ikke rigtigt dø. Jo mere følelsmæssigt han er påvirket jo stærker er hans evne.

Andet:
– Føler sig svigtet af Alexis og Trip.
– God til at spille violin
– Tidliger medlem af Port Mafia

Sometimes  you just gotta stay silent
Cause no words can explain
The shit that’s going on
in your mind and heart

Styrer: Deathrunner

Galleri:

Hans rum:

Som 10 år: