ordella-fauques

Hytte nr:  08F
Navn: Nyx Sariel
Køn: Hingst
Alder: Unknown
Art: Kentaur/Faun
Race: Enhjørning


Styrker:

Han har en meget fin balance og fin gang. Han har det med at kunne charmere sig frem til det fleste, på grunden af han mange år erfaring og royale opførsel

Svagheder:

Han kan meget nemt miste sit selværd vis man fanger ham ud af sporet og kan derfor blive meget nemt nervøs og gå i panik.
Han flygter derfor for det meste bare fra samtalen, bliver irriteret eller sur.


Personlighed:
– Han er meget fin og fornem på bene, men har stadig sin repsekt til andre mening og behov.
– Han er ikke så meget flov over sin krop og går derfor med overkroppen bar for det meste, også om vinteren
– Han kan være lidt af en fancy shit til tider og har det også med at snige charmerende repliker ind i sine sætninger uden at han selv ved det.
– Man skal ikke røre ved hans hår, uden tilladelse, generalt bare ikke røre ved ham da han har en vis, politik om at holde sig ren og fin.. det kun dem han holder tæt eller virkelig kender han lader røre ved sig.

Fortid:
Det siges at han blev født af stjernerne, at et par støv konr langsomt fald fra natte himlen og i et lys glimt, lå han der ved en sø, så lille og ny født, som en lille faun.
Det er self kun en legende, men han blev nu alligevel ikke helt født normalt. Ved fødseln var han meget svag og forældrene frygtet kort at han ikke ville klare den. han klaret det dog, lige på et hængende hår.
Seriel skulle man næsten tro var født op bland de royale, med værd genstand han ejet, bygged ud af det fineste guld og rigeste råvare. Dog, startet hans liv ikke så heldigt.
Han blev fundet i en meget ung alder ved en sø et halvt år efter sin fødsel, ingen vidste hvad der var sket, eller hvordan han var havnt der, men han blev hurtigt taget til sig og bragt til en familie der tog ham godt til sig.
De havde selv ikke mange penge, men de behandlet ham som var han en af sine egne. Der begyndte han at lære forskelige ting, som at læse, math og mange andre ting man normalt lærte på en skole, men hans familie her, havde ikke råde til sådan noget, så de måtte selv lære dem det. han elsket det dog, elsket at lære om alle de her ting, elsket at læse og alt det der hans nye mor nu lærte ham. Han var dog meget anderledes frem for de andre børn i familien, han havde ben som en hest, eller nærmere en ehnjørning, imens de andre, havde som nogen normale mennesker. det gjorde self til tider svært for ham at passe ind nogen gange.

Evne: kan ændre sin krop til imellem en Faun og Centaur.
Andet:
– Han børster sit hår i mere end en time om dagen
– Han elsker guld og mørke lilla
– han bruger en speciel neglelag til sine hove.
– Bruger også glimmer til sin hale og hoveskæg
– Han er mest i sin Faun form.

Styrer: Corporal