Hytte nr.: 02C

Navn: Rachel Dixon

Kaldenavn: Rae

Køn: Kvinde

Alder: 18

Art: Menneske/Mutant


Styrker: Musik, hendes katte.
Svagheder: Hendes fortid, hendes handikap.


Personlighed:

Rae er ikke typen der ligefrem er så god til at være social, ikke hvis hun selv skal tage initiativ til at snakke. Så skal hun have fået noget at drikke inden, hvis hun skulle vælge det. Hun er en meget lukket person, og vil bestemt ikke snakke om hvad der er sket med hende. Hvis folk spørger om hendes fortid har hun ikke så meget at sige om det, for det meste ignorerer hun bare spørgsmål omkring det. Mest fordi hun gerne vil glemme hvad der er sket.

Hun hører meget musik, og vil næsten ikke gå nogle steder uden at have noget musik med sig. Det eneste tidspunkt hun helt bestemt ikke hører musik er i skolen, da hun så forsøger at følge med, når hun da gider møde op. Skole siger hende ikke ligefrem så meget længere, det er der ikke ret meget der gør. Det eneste som egentligt siger hende noget er musik og hendes katte. Det er lidt det der stadig holder hende i gang.

Hun har ikke noget imod at gå i byen, på trods af at der kommer en del blikke. Hun er så mest i byen for at drikke, og nogle gange bare for musikken. Hun er mest social, når hun har drukket, derfor har hun ikke noget mod at være i byen, for der kan hun altid drikke lidt mere mod til sig. Fester er også en okay ting at komme med til.


Fortid:

Rae havde et godt liv sammen med hendes forældre. De havde det godt sammen, ingen problemer, ingen skænderier. Hun passede sin skolegang, og havde nogle gode venner der. Men det hele ændrede sig ret hurtigt da de kom ud for en ulykke da de skulle på en familietur, bare dem 3. Rae var den eneste overlevende i deres bil, og personen i den anden bil overlevede det også.

Efter et langt stykke tid på hospitalet, kunne hun endelig komme hjem. Selvom det ikke ville blive det samme. Hun fik nogle penge som erstatning, men intet kunne jo egentligt erstatte hvad hun havde mistet. Langsomt begyndte hun at lukke sig meget inde, og en del penge blev brugt på noget alkohol, bare for at dulme alt den smerte. Men hun tog sig altid af sine katte, uanset hvor dårligt hun så end måtte have det. Men der gik alligevel ikke længe før hun begyndte at overveje at sælge huset, og bare flytte væk. Finde noget nyt. Selvom hun godt vidste at hun nok ikke ville få vildt meget for det, da det nok kunne trænge til en kærlig hånd hist og her. Men penge skulle hun nok få for det. Kort efter det var blevet solgt flyttede hun hertil, da det ville være bedre for hende.


Evne: Ukendt..


Andet:

– Mangler det meste af venstre ben og højre øje.

– Hun går oftest med krykker, men har også en kørestol.

– Hun ryger, og drikker, lidt for meget.

– Hun spiller guitar.

– Hun lukker aldrig hendes vindue på værelset helt, på grund af hendes katte.

– Hun er meget glad for musik, der er snart ikke noget bedre.

– Hun har altid bundet stumpen ind når hun skal ud af hytten, men gør det ikke hvis hun bare er hjemme.


Styrer: Mika


Kæledyr:


Ejer: Rachel
Race: Ukendt, kat
Navn: Snaffe, Snarf
Alder: 1 år
Køn: Han
Andet: Han er meget kælen, og kan næsten spænde ben for folk, bare for at få noget opmærksomhed. Han følger meget efter Rae, og vil næsten ikke lade hende gå nogle steder uden ham. Han finder ikke ret meget legetøj interessant, han kan bedre lide bare at blive kælet for. Han er både inde og ude kat.

 

 


Ejer: Rachel
Race: Ukendt, kat
Navn: Perle
Alder: 1 år
Køn: Hun
Andet: Hun er meget glad for at lege med sit legetøj. Hun er lidt forsigtig omkring folk, men kan godt lide at blive kælet for. Hun har det bedst ved at være hos Rae, og er ikke helt så meget for at være ved andre folk. Hun er en inde kat, og bryder sig ikke så meget om at være udenfor.

 

 


 

Ejer: Rachel
Race: Ukendt, kat
Navn: Miver
Alder: 2 år
Køn: Hun
Andet: Hun er lidt fin på den, og er ikke så meget til at lege. Hun er nem at snakke med, og gør sjældent noget, men hvis man bliver for meget skal man nok få det at vide. Hun er glad for at være udenfor, men så snart vejret ser ud til at blive skidt, så er hun straks indenfor.

 

 


 

Ejer: Rachel
Race: Ukendt, kat
Navn: Charlie
Alder: 1/2 år
Køn: Han
Andet: Han er meget sky, og vil kun være ved Rae. Han er meget legesyg, og det er ligemeget om det er legetøj eller noget andet. Han er meget god til at gemme sig. Hvis han kan komme til det vil han gerne være udenfor, men han får sjældent lov af Rae.