Navn: Raylan Keane
Køn: Hankøn
Alder: Voksen
Højde: 180 cm (menneske), 1.9 m (I sin rigtige form)
Vægt: 70 kg (Menneske), 178 kg (I sin rigtige form)
Art: Pokémon

Styrker: Selvsikker.
Svagheder: Kan virke arrogant, måske nedladende nogen gange.

Personlighed: Han er for det meste, hvad siger man, rolig nok. Han er i hvert fald ikke decideret aggressivt anlagt, men han har visse tillidsproblemer i forhold til mennesker, og lader ikke rigtigt til at stole på dem, selvom dette kan ændres på hvis man gør noget for fx at hjælpe ham. Han er dog ganske venlig og nærmest loyal overfor dem han stoler på og som han mener betyder noget for ham.

Som de fleste har han dog stadigvæk et temperament, og man kan selvfølgelig godt gøre ham vred, hvortil han så kan være ganske aggressiv og ikke lægger særlig meget skjul på det, eller prøver å ikke at gøre vedkommende der generede ham eller hans venner noget. Nogengange kan han virke mere interesseret i at forsøge at bygge venskaber end andre, og nogengange er han mindre interesseret i det.

Generelt virker han mere afslappet og åben omkring dyr og andre pokemon.

Fortid: Han blev ‘vækket til live’ af Ho-Oh efter det tårn han og to andre pokemon befandt sig i efter tårnet var blevet ramt af lynet og brændt ned. Raikou var den af de tre der lignede lynet som slog ned og brændte tårnet. Han har siden da været sin egen og rejst rundt alene, fantastisk undveget forskellige trænere og ‘kæmpet’ sin vej til frihed fra dem der faktisk fik ham til at slås med dem. – Hvad der skete som resulterede i at han kom til jorden, er ikke sikkert. Han ved i hvert fald ikke selv hvordan det skete, og ved ikke hvad han skal gøre for at vende hjem igen heller.

Evne: Thunder Manipulation – kan manipulere med alt der har med torden og tordenvejr at gøre. Dette inkludere ting som lynild (der resultere i torden). Det er dog nemmere for ham hvis vejret allerede er dårligt, men han kan stadig benytte sig af sin evne udenfor dårligt vejr. Det letteste for ham er at manipulere shockbølger som er forårsaget af torden, særligt i hans menneske form.

Andet:

  • Hans hjørnetænder i hans menneskeform er længere end et normalt menneskes.
  • De blå aftegn i hans hoved (menneskeform) er en key identifier om hvem/hvad han egentligt er. I hvertfald hvis man kender til hans eksistens.

Styrer: SuspexDog
Galleri (Alle billeder af ham i hans originale form som Raikou):
File:The Legend of Thunder.png
Raikou by SwankyShadow on DeviantArt
Raikou
Billedresultat for Raikou