Kort:
Regeringen’s gamemasters (øverste ledere), har ikke haft spildt tiden mens Ace har haft travlt med deres Zombie Problem. I virkeligheden er de faktisk skyld i zombieplagen, da de har betalt Heksedoktoren for at lave kasserede og døde mutanter om til zombier.
De har valgt at tage hånd om mutant plagen der synes at blive værre og værre med tiden, det rygtes at de er blevet færdig med anti-evne serrummet, men at de mangler nye mutanter at teste det på. Torsdag den 28 April 2016 forsvandt en af Ace’s lærere, Dexter. Efterfølgende er yderligere Tim og vores alle sammens Mikkel, forsvundet. Det menes at regeringen har taget disse 3 til fange.

Fjenden:
Regeringen’s gamemasters & esserne + jokerene

Om Fjenden;
– Arbejder for/er en del af Regeringen.
– De går efter at tilfangetage mutanter som de kan bruge som forsøgs dyr til at finde ud af hvilke typer serum der virker bedst på fjernelse af evner.
– RTS’er er trænet til at tie under forhør samt tortur. Det er umuligt at få noget ud af dem.
– De bruger special byggede våben, nogle affyrer pile med serrummet og bedøvelse efter jer, andre bruger våben med henblik på at dræbe. De er ikke dårlige til at sigte.
– Mens RTS mutanterne ikke er ligeså veltrænede, så husk på at der er 6 elite mutanter. Disse er kendt som de 4 esser og de 2 jokere. Ingen ved hvem disse er, men det antages at de med kampteknik og opførsel skiller sig ud fra RTS’erne
– Det vides ikke hvilke evner dette elitekorps besidder, men det antages at de kan inkorporere deres angreb med hinanden, så de bliver dét mere farlige.
– The Gamemasters er de største trusler, da de i fællesskab har bestemt at slå ud mod Ace.
– Det er vidst med sikkerhed at The Gamemasters har insider info om ace og dens elever. Dette tyder på at en eller flere af dem er undercover på Ace og nok har været det længe.
– Det vides at de har sluppet glubske genetisk modificerede angrebshunde løs på skolens grund. Pas på med disse. De er hovedsagligt af racerne Schæferhund, Doberman og Belgisk Malinois.
– Hundene er aktive det meste af dagen. De eneste de ikke angriber er regerings folk. (Dette kan bruges som en teknik til at lure hvem der er fra regeringen og hvem der ikke er)
– Hundene kan have en speciel variation af rabies. Pas på med at blive bidt.

Opgaver:
– Infiltrer regeringens hovedkvarter.
– Find de savnede lærere og befri dem.
– Uskadeliggør så mange af de regerings-skabte mutanter. NOTE: ikke dræbe dem! Vi håber på at vi kan lære dem at være gode! Om ikke andet vil vi gerne give dem en chance for at skifte side.
– Uskadeliggør* Esserne.
– Uskadeliggør* Jokerne.
– Find og fang* regeringens gamemasters, eller, så mange af dem som muligt.
– Destruér serrummet.
– Undgå at blive fanget.
– Beskyt hinanden mod regeringen.
– Dræb så mange af hundene som muligt.
– Undgå at blive dræbt.

*Uddybede forklaringer:
Med ordet uskadeliggør, menes der at esserne og jokerne skal fanges og tilbage holdes undre sikre rammer, hvor disse ikke vil kunde angribe mutanterne, og ikke kan stikke af. – Det samme gælder for gamemasters. Fang og tilbagehold dem, men dræb dem ikke bare. Gamemasters holder mere information om regeringen end nogen andre. At have dem fanget er et trumf kort.

Kidnappede personer:
Dexter Forbes [Matthews]
Mikkel Esparda Burstock
Timothy