Kentaurfyr02 by NinjaKo
Hytte nr: 10F
Navn: Ricardo Castiano
Køn: Hingst
Alder: Ung Voksen
Art: Kentaur

Højde: 272 cm
Stangmål: 164 cm
Vægt: ca 800 kg

Styrker: Dressur, Teater
Svagheder: Psykisk ustabil overfor Rovdyr

Personlighed:
Ricardo er som udgangspunkt meget rar, men spiller også tit smart og er en meget følsom person der tit tager tingene for nært. Han er mere hest ud over hans øjne, ører, underkrop og stride hår, rent instinktmæssigt er han ikke avlet for langt fra byttedyret i ham og kan derfor let blive spooked hvis han bliver jagtet af rovdyr. Dog er hans fornuft på hans gode side, som godt kan skelne mellem ven eller fjende… for det meste.
Han syntes selv at han er ret overlegen, men efter hvad han har været igennem har han også psykiske mén som giver ham lidt svingende psykisk tilstand der kan benævnes som ustabil noget af tiden, men ellers er han en flink fyr.

Fortid:
Ricardo er opvokset i Spanien. Hans forældre er begge Lustiano kentauere fra en fin ejendom. Langt ude i deres forfædres tid var der ægte Lustiano blod i årene, men i dag hvor kentaure, især i Spanien er mere sjældne har familien trods selektiv avl og tvangsægteskaber, stadig fået blandede varmblodsracer ind i arverækken.
Ricardo er kommet til Ace fordi han er flygtet fra folk der ville slå kentaure ihjel. Han har brugt mange opfindsomme metoder på sin rejse, men ikke alle har været vellykket til præcision, nok nærmere katastrofer. Han har derfor flygtet i flere år inden han langt om længe dette år nåede til Ace og blev optaget på skolen. Endelig kan han slå sig ned, men kan han slappe af??

Evne: Ukendt
Styrer: Taco

Andet: ???