IMG_9402a

Hytte nr: 01B

Navn: Ricklas Hirsch Tigerspawn

Køn: Fyr

Alder: 25 år

Styrker: Han er dygtig til at kontrollere sine evner.

Svagheder: Han har sin mors temperament. Han lider af præsentationsangst, specielt i pressede situationer.

Personlighed: Ricklas er en venligsindet ung dreng der næsten altid smiler men som også kan være alvorlig. Han kan godt lide at bestemme som sin mor og fungerer rigtig godt med hunde som sin far. Han er vant til at færdes i Angels laboratorier og piller ikke ved ting uden at spørge om lov. Ricklas er en meget pligtopfyldende knægt der stortset altid gør hvad han bliver bedt om. Han vil rigtig gerne gøre sine forældre stolte, men har en tendens til at rode sig ud i problemer. Han kan godt lide piger, men er en smule genert, dog cool udenpå. Han kommer tit til at virke som en røv uden egentligt at ville det. Han forsøger at holde sig gode venner med så mange så muligt og holde sig populær for andet end hans evner.

Fortid: Blev født af Zico efter Viktor. Virgil hjalp ham til verdenen i sygesalen hvor Makoto og Viktor var til stede. Her blev han kidnappet af Virgil, men Viktor fik ham tilbage. Han lever sammen med begge sine forældre og er vant til både hunde og laboratorier. Han var forudbestemt til at arbejde for regeringen efter intens træning på regeringens talent skole hvor de også fremprovokerede hans egen evne og lærte ham at kontrollerer de evner der kunne bruges til regeringens fordel. Han har ret godt styr på sine evner, men er dog stadig i træning, nu er hans skolegang blevet flyttet til Ace efter Viktor og Zico’s mange års intense kamp for at få deres søn ud af regeringens kløer.
Da han var lille sov han sammen med sine forældre og kunne rigtig godt lide kram og tegninger af elefanter. Det viste sig dog at være en fase han skulle igennem. Da han var lille var han også bange for mørke og fik respekt for døden efter en oplevelse med sin far. Han lærte at læse inden han startede i skole.

Evne:
Mors evne: Luft
Han kan manipulere med luften og alt hvad der er i den af f.eks, støv, røg, stoffer som ilt, oxygen og andet. Han kan ligeledes styre vinden og bevægelsen vinden kan give til f.eks at komme hurtigere frem eller at bevæge ting gennem luften hurtigere.

Fars evne: Genoplivning
Han kan genoplive døde personer og dyr uanset hvor gammel liget er. Han skal dog have et lig at genoplive fra. Hvis han genopliver vil skaden/sygdommen som dræbte vedkomne, være healet, men ikke alle andre skader eller sygdomme. Dør han, genopliver hans evne ham selv.

Egen evne: Healning
Han kan heale sår, knogler, skader, sygdomme, ar osv på sig selv og andre. Han healer til perfektion og man vil hverken kunne se eller mærke at der nogensinde har været noget galt.

10års Jubilæum evne: Teleportation
Han kan teleportere sig fra et sted til et andet uden at komme til skade. Han kan også teleportere mellem verdner, universer og tidsaldre, blandt andet fortiden og fremtiden. Han kan ikke kun teleportere sig selv, men også ting og andre individer. Dog skal individerne være i fysisk kontakt med ham som han teleporterer, ellers vil individerne blive knust eller fanget i tid og rum.

Stamtræ:
Mor: Zico Tigerspawn
Far: Viktor Ignaz Hirsch
Børn: Hitomi Itzumi Tigerspawn

Andet:
– Han er 181 høj
– Han har blå øjne og lyst hår efter sin far.
– Han bliver nemt træt når han bruger sine evner.

Styrer: Taco

Galleri:

Billede som 14-16 årig

65aaffd589f1f82815454d3126a7392c

Billede som 8-12 årig
32e7b95678803172ee70697ddc45d1d1

Billede som baby:
baby-218a