Hytte nr: 02D
Navn: Romeo Erinto Joldane
Køn: Fyr
Alder: 27
Art: Menneske Mutant

Styrker: Han vil gerne uddanne sig som Psykiater
Svagheder: Han hader boldspil

Personlighed: Romeo er ikke helt så kærlig som savnet om hans navn hentyder. Han er målbevidst og cool. Men lidt en nasserøv.
Romeo kan godt li damer, men ligeså meget mænd. Han har været ude i en del stoffer men mener selv at han er færdig med det nu. Han savner ikke fortiden og snakker faktisk helst heller ikke om den. Egentlig er han meget laid back, selvom man aldrig helt ved hvor man har ham. Han er ret spontan og lytter gerne til længere samtaler for at finde ud af om han lan li folk eller ej. Bare fordi man giver ham hvad han har brug for er det ikke sikkert han kan li en. Faktisk er han meget kræsen med mennesker.

Fortid: Romeo er blkevet holdt i fangeskab i mange af sine ungdomsår som Jaguar, importeret fra regnskoven…. Da han var ganske lille og fandt ud af hans evne var han draget afsted for at finde sig selv i regnskoven, hvor han levede et par år men aldrig fandt ro. I fangeskab i en zoo, ledte han bare efter muligheden for at slippe ud uden at blive opdaget som menneske, men han måtte vente på det helt rigtige tidspunkt. En dag gik overvågningskameraerne ned og zooen var lukket i en periode på 2 døgn hvor han stak af og siden hen har levet som menneske i en storby, så godt som man nu kan når man har været mange år væk. Han blev udpeget som lidt en særling og klædte sig derfor derefter. Han fik piercinger og tattoos, men fik dem aldrig fuldendt, for efter som penge ikke var det han havde, skyldte han alle steder han kom hen og hans afhænglighed af smøger gjorde det ikke bedre. Han nassede hos alle han kendte for at klare dagen og vejen, men da han hørte om Ace tilfældigvis, drog han afsted hertil og håber at han kan finde roen her.

Evne: Forvandling til Panter (Melanistisk Jaguar)
Andet:
Styrer: Adobtionssiden

Som Panter: