Hytte nr: 02E
Navn: Sasha Mamorite
Køn: Ladioeh! yo!
Alder: 22
Art: Menneske
Styrker: Hun er for vild til de fleste computerspil
Svagheder: Er doven nok til at ville sætte andre i arbejde for at få sine mest basale behov dækket. Kunne hun få andre til at gå på toilettet for hende, havde hun gjort det.
Personlighed: Sasha er en ret ligeglad pige som elsker computerspil med ud over det er lidt meh. Hun har et meget negativt syn på verdenen udenfor det digitale. Kan hun finde meningen med den virkelige verden? Eller er hun dømt til at sidde foran computeren resten af sit liv?? Følg med i næste afsnit… Haha.
Fortid: Sasha har boet hjemme hele sit liv hos sin mor og far som enebarn hvor hun har været røv forkælet, faktisk så meget at hun ikke orker noget selv. Da hun fyldte 18 fik hun et kørekort, men forældrene var ikke klar til at komme af med deres lille baby endnu og derfor fik hun lov at blive boende til hun fyldte 19 og kommunen  sendte hende i arbejdsprøvning selvom Sasha egentligt helst ville være hjemme og spille computerspil. hun var i arbejdsprøvning indtil hun fyldte 22, ergo 3 år med pjæk og forældre der ikke skubbede på. Kommunen besluttede at hun skulle se om hun kunne få en uddannelse, men smart som Sasha var, valgte hun en skole så langt udenfor rækkevidde at kommunen umuligt kunne sende hende dertil! Eller hun troede hun var smart indtil hendes sagsbehandler sagde god for at hun kom til Ace. Nu er hun så strandet her og langt væk fra alt hun kender og er tryg ved.
Evne: -Ingen endnu
Andet: –