Hytte nr: 02F
Navn: Sempur Mirac
Kaldenavn: Sem

Køn: Hoppe, Kvinde.
Alder: 19 år
Art: Kentaur, Gemsbok
Højde: 2,1 m.

Styrker: Kan holde til kraftig varme. Udholdenhed og sin evne.
Svagheder: Kulde, er meget følsom omkring kommentarer der hentyder til hendes ører.

Personlighed: Sempur er ret laid-back og vælger ikke sine kampe med omhu, som oftest resulterer i problemer hun ikke kan rode sig ud af igen. Hun er ikke den største kentaur art derude, og det kan sagtens mærkes på hendes personlighed, der oftest gerne vil være størrer end hun rent faktisk er. Tempur er typen der ikke tolererer en behandling af andre, eller sig selv, som ikke anses til at være fair. Det kan gå fra en lille bagatel, så som skældsord, til en størrer situation der kan minde om overfald, uanset hvad kigger Tempur ikke bare på, og vil gøre alt for at stå i mellem problemerne, især hvis der er en svagere part indvolveret. Hun siger tingene som de er og holder intet tilbage, både smalltalk, komplekse samtaler og diskussioner.

Man må bestemt ikke nævne hendes ører, størrelsen, formen eller blot deres eksistens og er meget selv bevidst om dem, da du blot vil få snottet slået op i kraniet eller få en stor omgang med det brede ordforråd af skældsord. Måske begge dele, alt afhængigt af hvem og hvad der siger det.
Ud over de mindre positive egenskaber hun består af, kan hun sagtens holde sig til andre folk og være snaksaglig, have en god samtale kørende, og er ikke bange for at få et par venner eller et større netværk til verden derude. For slet ikke at tale om varme eller tryghed, noget Sempur absolut ikke kan holde sig fra, om det så er at ligge sig op ad andre eller forsvinde helt inde i dynerne.

Fortid: Sempur har været et adoptivbarn/føl, og har på ingen måde haftkommunikation med hendes biologiske forældre. Opvokset blandt heste kentaurer har hun altid været et sort får, og har altid været udsat for mobning af både størrelse og hendes ører, som mindre. Givet den situation hun har været udsat for så tit af de andre unge, er hun blevet meget følsom omkring ørene. Oftest gik hun blot med hovedet nede og forsøgte at skjule sine fejl uden held. Efter måneder og år med behandlingen, uden held for at kunne få det stoppet, opdagede hun sin evne lidt efter lidt. Hun holdte det en hemmelighed indtil en dag hvor hun mente hun var klar til at tage den uretfærdige behandling op, og for at sige det mildt, gav dem en lærestreg og satte dem på plads. Det blev hurtigt fundet ud af, blev dømt for farligt for de andre unge og generelt bare de andre i deres lille samfund. Sempur blev sendt af sted til Ace for at få styr på hende, selv om de fleste bare ville have hende smidt ud af flokken. Hun havde intet problem med det, overhovedet, siden hun fik gjort det hun altid ville. At stå op for sig selv.

EvneSand Physiology – Brugeren består af eller kan omdanne deres krop helt ind til sand. Brugerens transformerede form kan enten være anatomisk identiske med deres normale form, i hvilket tilfælde der indeholder alle organer og er sårbar over for angreb. Alternativt kan brugeren forvandle sig til sand efter behov uden at nogen dele ville være vigtigere end andre. Mens sand mangler hårdheden som metal eller sten gør den op for det med sin fleksibilitet. Brugeren kan manipulere deres form med lethed og kan gå fra at være solid til en sandsky, forme våben eller sprede sig selv ud over store områder.

Andet:

  • Hornene har en længde på ca 85  cm. hver.
  • Er ikke en hest. Lad vær’ med at ridde på hende.
  • Har et flugtinstinkt som de fleste kentaurer (hvis ikke et stærkere et grundet hun en Gemsbok), dog har lært at undertrykke dem i visse situationer.
  • Kan stadig blive skræmt af en skramlende plastikpose i mørket.
  • Har en sort stribe løbende op af maven.

Styrer: Ken