Hytte nr: 08B
Navn: Shivana Lutinos
Køn: Kvinde
Alder: 16
Art: Menneske/Mutant
Styrker: Shivana er god til at sy og laver tit sit eget tøj. Somme tider tjener hun også ekstra lommepenge på at sy ting og tøj til andre, lappe huller eller lave tøjdyr og kostumer.
Svagheder: Hun hader at flyve og er til dels flyveskræk.
Personlighed: Shivana er en lidt hardcore men stadig blød type der elsker børn og uskyldige mennesker, men kan virkelig ikke li folk der misbruger andre eller udnytter andre. Shivana er oftest populær og elsket af mange trods hendes lidt særprægede udseende og hende hjemmelavede tøjstil som ændre sig fra dag til dag. Hvis nogen pisser hende af tvivler hun dog ikke med at gå i kamp selvom de fleste af hendes træk er megt velovervejede er hun ikke den fødte vinder. Hun nøjes ofte med at mundhugges og løser gerne konflikter med et kækt smil om læben.
Fortid: Shivana er født og opvokset i Findland hvor det pt. hitter med kæphesteridning på højt niveau. Ikke at hun selv går til det, men hun har tjent kassen på at sy disse ‘kæpheste’s hoveder samt tilbehør dertil blandt mindre og jævnaldrende unge mennesker. Hun har altid haft succes trods hendes fader arbejdede sig selv ihjel og hendes moder tog en masse stoffer. Dog var moderen i det mindste god til at sige at hun skulle følge sine drømme. Hver gang Shivana fik en ny idé så udførte hun den til perfektion og efter hun fyldte 16, var hun gammel nok til at gå på en videregående uddannelse. Moderen sagde fejlagtigt til hende at hun selv måtte vælge hvor, så Shivana drog afsted til Ace’s nærtliggende by hvor hun gik på jordens mest kedelige Canadiske skole som betød at hun begyndte at pjække for at udforske naturen omkring hende. Det endte med at hun en dag tog en bus ud til Ace og blev forelsket i stedet. Efter få minutter på Ace’s grund blev radioaktiviteten for meget for hendes krop og under den pludselige evneudvikling blev hun dødeligt syg og faldt om. Da hun vågnede på skolens sygesal, kunne hun ikke længere se eller mærke på sit venstre øje og hun fik fortalt hvad der var sket og at hun måtte blive på sygesalen lidt endnu. Hun brugte tiden på sygesalen til at lege med sin nye evne og få venner selvfølgelig. Nu hvor hun har været på Ace i nogle måneder, er hun rimelig populær med sit positive ydre. Hun mener at have fundet stedet for hende.
Evne: Hendes venste øje kan fremkalde objekter på samme diameter som hendes iris, dog kan objektet være like så langt det hun kan bære uden at miste balancen, og være lavet af det materiale hun tænker på, dog ikke tungere end hun selv kan løfte. Hun kan med en hvilken somhelst fart som er menneskeligt muligt at kaste/skyde disse objekter fra sit øje og afkorte dem når somhelst. Dog kan hun ikke flytte sig sammentidigt med at hun skyder objekter ud af sit øje.
Andet:
Somme tider har hun ikke kontrol over sin evne, grundet f.eks følelsesmæssige eller kropslige variationer og hun går derfor med en klap for øjet.
Styrer: Adobtionssiden