FyA6pQQ

Hytte nr: 03D

Navn: Simon Jet Harrington
Kaldes: Jet
Alder: 34
Køn: Fyr
Højde: 1.75

Svaghed: Han er frygteligt egoistisk, og feminin nok til at mange tror han er homo.

Styrke: Han er et talent for ridning, og rigtig god til at overtage lederrollen i pressede situationer, hvor han pludselig ikke er så pivet mere.

Personlighed: Jet er en forfinet rigmandsdreng, der forventer at folk behandler ham pænt. Han kan blive hidsig hvis han ikke får lov at holde sine the-tider, men ellers er han meget stille og rolig, samt har et godt tag på heste. Jet er bange for snavs og har sine ret strikse meninger overfor alt. Han er Engelsk med stort E og snakker med accent. Han kan være meget fordomsfuld og kan sagtens finde på at hundse lidt rundt med folk. Han nyder desuden godt af sine mange penge og går meget op i fasion og fede biler samt både. Hans spontane shoppeture gør ham oftest til pigernes ven. Desuden har han en tendens til at være ret medieliderlig.

Fortid: Jet er adopteret og opvokset på et stutteri blandt rige forældre. Den hårde træning har gjort ham berømt i Tyskland og England til hesteryg som springrytter. Han havde den dyre hest Omallies som favoridt. Jet er somsagt rig, og foruden at leve livet i sus og dus, har han også hyret det bedste af det bedste som bodyguard. Mikkel hedder han. Efter mutant haderene invaderede Ace, var Jet med i kampen, indtil Mikkel fandt en udvej, gennem tidsmaskinen. Jet tøvede meget, og var en af de sidste der hoppede ind. Ikke fordi han havde specielt meget lyst til det, mest grundet den megen snavs i Ace’s kælder. Dog tog han alligevel en beslutning og begav sig ind i tidsmaskinen. Et øjeblik efter, faldt han ud derfra og landede i mindst 20 cm støv med ansigtet først. Da han var færdig med at skrige og fnidrer over skidtet, kom han i tanker om oprøret udenfor… da han kom ud, var det et helt andet syn der mødte ham. Alt var fredeligt, nyopbygget, græsplænen var ren og velplejet… Så selvom det føltes somom han kun havde været væk i et øjeblik, lignede det flere måneder. Han spurte nogle nye, fremmede mutanter om hvad der var sket med oprøret. De var unge, på alder med ham selv, men han havde aldrig før set dem. Senere så han på et tøseblad at der var gået hele 7 år. Da han opdagede det, skyndte han sig til det nærmeste spejl for at tjekke sig selv efter for rynker, og det gik op for ham at han ikke var blevet ældre. Dog var hans hest Omallies død og hans ridekarrierer ødelagt, midlertidigt. Under Dommedag havde Jet gemt sig i Hytte 18 kælder og senere var han flygtet i skolens helikopter og kom først tilbage da Mikkel ringede til ham og forsikrede ham om at alt var i bedring. Da han kom tilbage var alt, hele Acce ryddet med jorden og genopbygningen var gået igang.

Evne: Kan forvandles til klovdyr

Arbejde: Proffesionel springrytter.

Spiller: Taco

 

eJ31olr