Респиратор
Hytte nr: 05C
Navn: Six ( “6” )
Kaldenavn/Alias: Experiment-006, Belial.
Køn: Hankøn
Alder: Voksen
Højde: 196 cm
Art: Mutant (manmade type)

Styrker: Hans evne, desuden har han gennemgået megen fysisk træning, så han er relativt stærk selvom han måske ikke ligner et ripped bjerg som mange andre ser ud til at gøre det.
Svagheder: Hvis han begynder at synes om nogen, kan disse følelser afbryde den indstilling han ellers er trænet og ‘bygget’/opdraget til at have, hvilket kan være farligt for dem han arbejder for.

Personlighed: Han virker lettere uvidende omkring langt de fleste ting, både basale ting men også mere vigtige ting. Han er som typisk vandt til at få ordre og få af vide hvad han skal gøre og hvornår han skal gøre det, og han virker afsindigt god til at ignorere folk der ikke er på hans liste over allierede, kollegaer eller ‘dræb’. Han taler ikke meget medmindre han føler for det, hvilket er relativt sjældent, selvom det dog stadig sker nogle gange.

Han virker generelt ikke som typen der har megen individualitet og lader ikke til at have fuld forståelse for de sociale normer og hvad der ellers hører til. Han har dog et noget eksplosivt temperament, der særligt kommer til udtryk hvis noget går galt, for eksempel hvis nogen går i vejen for ham og afholder ham fra at gøre sit job og i sådanne tilfælde kan han godt slå fra sig og angribe vedkommende der er skyld i at hans job slog fejl.

Dog hvis den sjældne ting sker, at han bliver venner med nogen og bliver glad for dem, så kan han være afsindigt venlig sindet og nærmest helt barnagtigt kærlig, og samtidigt ekstremt overbeskyttende.

Fortid: Six blev skabt i al hemmelighed af nogle videnskabsfolk hos regeringen. Folk der mente de kunne finde ud af at skabe liv. Dog havde de prøvet 5 gange før, hvor alle eksperimenterne døde længe før de var klar til at blive vækket. Six er det eneste eksperiment der overlevede, men han vidste sig også at være stærkere. Ligesom andre regerings ejede/ansatte mutanter blev han udsat for mutantgenet, dog under sin skabelse i stedet, hvilket også tillod videnskabsfolkende der arbejdede på ham, at bestemme hvad denne ville være.

I og med at regeringen ønskede et specielt våben, et våben anderledes fra Angel’s Es projekt, valgte de hvad de kunne finde ud af var det mest brugbare, eftersom mange af regeringens mutanter tit kommer i fare. Six er siden hen blevet holdt i dvale og har kun få gange været brugt til at blive sendt ud og gøre det af med dem der enten trodsede eller gik imod regeringen. Han er sidenhen blevet sendt til Ace som backup for nogle af de mutanter fra regeringen som pt opholder sig på ace.

Evne: Unfettered Body – Brugeren kan leve evigt uden at være i stand til at blive fysisk skadet.
Styrker: Det er svært, hvis ikke noget nær umuligt, at gøre skade på ham. Det at han blev skabt og ikke født gør desuden at hans krop ikke ældres udover hvad den allerede har, efter at være blevet påført denne evne. Han kan heller ikke blive syg, eftersom hans krop ikke kan tage skade ved disse mén.
Svagheder: Hans sind er stadig sårbart og hans sjæl kan sagtens fjernes og/eller skades. Han kan ikke overleve når tiden stopper, hvis han bliver helt ødelagt kan han ikke komme tilbage igen. Desuden kan enkelte våben forbigå hans evne. Dette er gjort som en sikkerheds foranstaltning, skulle han miste besindelsen og gå amok. (Så er man nemlig i stand til at stoppe ham)

Andet:

  • Han har absolut ingen humor.
  • Han kan forstå flere sprog men taler kun to. (Engelsk og dansk)
  • Han foretrækker rifler og sværd/knive.
  • Hans foretrukne måde at transpotere sig selv rundt på er via motorcykel.
  • Han har ingen forældre. søskende, kusiner, fætre, niecer, nevøer eller børn for den sags skyld.
  • Hans evne er ikke arvelig.

Styrer: SuspexDog