I do, I don’t?
Kalenderen siger forår, og det kan også mærkes i luften på Ace. Den efter siden afdøde Arkan friede til sin kæreste Siara, kort før han valgte at tage sit eget liv. Var det virkeligt den nemmeste vej ud?
Efter hans tilbagekomst fra de døde har han forsøgt kontakten med sin forlovede, men hun har efter sine haft travlt med at nyde godt af single livet, og hans penge, til at ville tage ham tilbage. Op på hesten igen!

I mellemtiden er der kommet en dæmper på Makotos knaldgytte 36, som han er blevet forlovet med en af sine elskere Virgil. Uha, kan Makoto holde sig i et monogami forhold?!

Knapt så syge patienter
der har været en del patienter i sygesalen på det seneste, men det virker til der er flere og flere som får deres del motion. Flere har efterladt klager til personlalet i sygesalen om støn og alt for urolig aktivtiet på gangene, som en del for noget på den dumme. Måske er det en ny trend?

Skabs-knald
Det er dog ikke kun i sygesalens senge der bliver dyrket gymnastik, for June er blevet set blive trukket ind i pedellens skab af den voldsomme Xander. Mon hun tager sig så meget af sin far, og tager alt hun kan få fingrene i nu? Det lyder i hvert fald på hende som om hun er ventende, hvilket man også kan se på de ekstra kilo på hendes ellers tynde kindben.

Mandeflirt
Der er efter hånden ved at være en del hetro fyre som går over til mænd. Er det bare et forsøg, eller er der kommet en virus som gør alle pik fikseret? Smith og Grimmjow er i hvert fald blievet spottet komme smilende ud fra en bøssbar i byen, så mon ikke der er nogle nye kandidater der?!
I så fald burde der være mere lesbisk sex på Ace! Quick, someone! Lav en app til lesbisk dateing!

Forbudt kærlighed
Efter Tims møde med skoles næsten helt glemte maskot, steppebusken, har han ikke kunne få øjnene af den. Nogen har endda set et glimpt af ham i skolens baderum hvor han ikke kunne spare et enkelt øjeblik uden sin nyfundende kærlighed, som da også trægte til en lille tur under den hede bruser. Om der foregår mere mellem de to, fortæller vores kilder intet om.

Nøgenhed
For ikke at glemme alt om Tims seksualitet, har han og Viltess bygget en ret anatomisk robot som forestiller et rigtigt menneske. De glemte at give robotten tøj på før de tændte op for den, så nu løber den løbsk på skolens grund, men ‘udstyret’ flagrende ud over det hele. Det anbefales at synge for roboten, for at få den til at sove, eller den gamle klassiske, og altid pålidelige spand med vand over hovedet.

Svømmehold? Nærmere svømme-not
Der er efter hånden kommet en del tilmeldinger til skolens svømmehold, men Makoto ser ikke helt ud til at kunne holde styr på sine tropper, og holdet er ved at falde fra hinanden. “De har vel bare alle sammen fundet noget bedre at tage sig til. Sex f.eks.” udtaler tidligere elite svømmer Sousuke, som IKKE vil joine Makotos svømmehold. Måske fordi han har travlt med at duske alle pigernes drengekærester. Puha, Sousuke…

RIP
Det sker af og til at vi må sige farvel til en elev på Ace, og det er aldrig sjovt når det sker, men vi skal alligevel igennem det. Vores kære Gamma har mistet livet, og vil derfor ikke længere møde op til de opblikatoriske møder eller timer længere. Hans værelse er blevet ryttet og der vil blive holdt en mindre sorgelses fest i skolens kantine for at fejre hans liv.

Endnu en offtenlig advarsel
Der går en farlig elev rundt på skolen, som voldtager skolens unge piger, men i stedet for at gøre dem tykke på traditonel vis, gør han dem fysisk tykke i stedet. Så piger, hvis I ikke vil have lidt ektra kilo på bagen så hold jer fra den nytilkommen unge scorekarl Laus.

Blast from the past
Jirou har også haft travlt på det seneste som han har haft flere og flere piger komme og gå fra hans hytte. Rygtet taler om det er tidligere kærester som er kommet for at give ham hvad han fortjener, men mon ikke de mener det kærligt alligevel. Selvom han er blevet set med blå mærker og sæbeøjne, så virker han ikke særligt hindret af det, så mon ikke vores Helvedes Herre får noget på den dumme alligevel.

Hybrid monstre
Der er blevet fundet optagelser fra skolens bibliotek af misfosteret Makoto som i et forsøg på at udrydde alt vores læsestof forvandler sig til en spækhugger-menneske hybrid. Klamt! Måske er det netop det som er gået galt for vores nye beborer Cain, Viltess, Foaly, Louis, Ileana og Leah?