Sur røv hvis du ikke kom med til Italien.

Alle elever er blevet forvist fra skolen hen over efterårsferien. For at gøre forvisningen en smule mere overbærelig er alle dog blevet inviteret til Italien. Og siden du skal være millionær for at have en bedre mulighed, er du sårn’ ret meget på røven.

Og udover det virker til at folk har det fantastisk på All Inclusive resortet, så har det også givet rig mulighed for at sladder og rygter har kunne flyde i store mængder.

 

Kærlighed i luften.

Megan er tydeligvis blevet en populær pige. Det siges at hun er blevet kærester med Cynthia og derfor er de flyttet sammen. Lignende er Yoko også ret våd i trussen efter Megan. Så meget at hun er begyndt at flirte med den nyankommende Oliver, bare for at hun kan komme tæt på Megan. Men det er ikke det skørest om Megan. Hun har vidst snoet de fleste af skolens dreng om sin lillefinger. Selv sin egen morfar, som rygtet siger at hun er blevet gravid med. Når jeg har spurgt nogle drenge om hvad det er der foregår, så er alle enige om at de gerne ville en tur i kanen med hende.

 

Er der bryllup på programmet?

Dog er Megans mange forhold ikke den meste overraskende kærligheds historie. Nej, noget meget mere underligt og finurligt er nemlig sket på turen til Italien.

Det ser ud til at Angel og Tim er blevet forlovet. Efter lang tid hvor Angel har boet hos Tim i Hytte 18 er de blevet spottet sammen i Angels lejlighed hvor Angel spurgte om Tim om de ikke skulle giftes. Tim sagde vidst ja, for han er efterfølgende blevet set med en forlovelsesring på. Jeg har ikke kunne få nogle kommentarer om hvad det er der rent faktisk foregår.

Hvis det ender med et bryllup, så skal vi nok forvente at hele skolen bliver inviteret og at det bliver en fest uden lige, eftersom begge er latterligt rige. Jeg vil i hvert fald gerne være den første til at lykkeønske de to ny forlovede.

 

Selv dem uden hjerte finder hinanden, og du er stadig single.

Heart og Clubs. Den klassiske Romeo og Julie historie. De to exregeringsagenter der er stukket af sammen fra regeringen er mod alle forventninger blevet til et par, til stor skuffelse for både Spade og Diamond, der begge havde et crush på Heart. Rygterne siger at de har tænkt sig at forsvinde i Italien, hvor de gerne vil slå sig ned, blive gift og få sig et barn. Jeg har forhørt mig lidt, men kan ikke noget der bakker op om rygtet, men et andet rygte om de to turtelduer siger at de har haft sex i resortets pool. Nu må vi se om de er med på bussen hjem, eller om vi skal sige farvel til dem, mens tid er.

 

Tusinde og en babyer.

Vi har været så heldig at nå til skolens halvårlige babyboom, så hvis du ser en masse børn rende rundt skal du ikke være bekymret. Dog er der noget lidt usædvanligt over det alligevel, for på nuværende tidspunkt er der allerede kommet 7 og det ser ikke ud til at stoppe endnu. Blandt andet er Makoto højgravid og har nok født inden folk kommer hjem fra Italien.

Rin og Ren er også blevet gravide. Spørg mig ikke hvordan det hænger sammen. Dog er der ugler i mosen. Rin og Sousuke er blevet set sammen og kilder fra nabo lejligheden siger at det lød som om de prøvede at lave endnu flere børn. Og Ifølge mine kilder har det knust stakkels Ren hjerte. Så meget faktisk at han har været på en abortklinik og fået barnet fjernet. Jeg har forsøgt at få kontakt til samtlige abortklinikker i nærheden af resortet, men ingen vil udlevere informationer om deres kunder. Jeg har yderligt prøvet at få det bekræftet, og da jeg fangede Castiel, mens hun sad og sleb sin motorsav, kom hun med følgende kommentar: “Det er skandaløst! JEG Skal bære Rin’s barn og kun mig! Jeg saver babyen ud og herefter putter jeg den i min egen mave med en SKE!” Hvilket hun efterfulgte med en hysterisk latter. Noget tyder på at om Ren har fået taget sig en abort eller ej, som kommer det i hvert fald til at ske uanset hvad.

Men med alle de børn og graviditeter, og det at hele skolen nok har fået lidt for meget radioaktivitet, så er det ikke det eneste tossede der er sket under en graviditet. Eller i det her tilfælde under en fødsel.

Alexis havde jo haft en hed nat i en vejkant med Nathan og var gået hen og blevet gravid. Dog stoppede det ikke hendes sexlyst, og rygtet siger at hun og Hihara havde sex under selv fødslen. Hvordan det helt præcist har kunne lade sig gøre, ved jeg ikke, men Man må sige at deres søn Jacob, har fået nogle ganske fine smile huller. Jeg opsøgt Aces lokale stalker og perv, mens han var ved at sætte hemmelig kameraer op i Megan og Cynthias lejlighed. Da jeg spurgte om episoden fortalte han: ”De havde totalt meget sex under fødslen. Like for real. De kunne sletter ikke stoppe, selv ikke efter at ungen var kommet ud. Og Tim filmede det. True story, bro” Efterfølgende bad han om at forblive anonym, da han ikke ville skade sit rygte.

Dog når det kommer til børn er der en der tager prisen over dem alle. Angel har inden for den sidste måned fået 5 børn. Og det har været med to forskellige kvinder, og den ene er blevet dræbt. Det hele virker meget mistænksom. Men når det kommer til børn og Angel, fortsætter rygterne i stor stil. Han har åbenbart sat sit næste babymama til at være Layla. Jeg har prøvet at forhøre mig hos de involverede parter, kunne dog kunne finde Virus og Rosie. Virus havde dog for travlt med at stop fodre Trip med kage, til at ville snakke med mig, og Rosie blev noget sur da jeg brød ind mens hun pillede ved en nøgen Ricklas. Jeg kunne vel og mærke ikke lade det ligge der, og undersøgte sagen nærmere. Angels søn, Dexter, blev dræbt af Angel, lige efter at han var fyldt 18. Årsagen påstås at have været noget med verdens sikkerhed, men vi ved jo alle at Angel har været i økonomisk problemer på det sidste, så min teori til alle børnene, og de mange mystisk dræbe der har foregået omkring dem, er fordi at Angel prøver at genopbygge sin formue gennem børnepenge. Efter en samtale med en ansat i udbetaling Danmark, fik jeg også delvist min teori bekræftet, for udover de seks børn på Ace, så står Angel også som far til tre der bor i byen, hvor moren også er død. Det vil sige at Angel på nuværende tidspunkt har været far for ni børn, plus alle dem jeg ikke kunne finde frem til, og derfor score han kassen i børnepenge. Hvis jeg var Rosie eller Layla, ville jeg begynde at holde ekstra godt øje med ham, for ellers ender vi nok med også at skulle til deres begravelser.

Til sidste er der den stakkels håbløse romantiker, Alpha, der længe har ville være far. Først prøvede han med Octavia, men hun afviste ham blankt til fordel for at have et one night stand med Kuro, og efterfølgende lave drengen Kaito. Dog er der kommet en ny kvinde til Ace, og hun har et mål. At få fat i Alphas pik. Rygtet siger nemlig at hun kommer fra det islandske penis museum, og er blevet sendt på en hemmelig mission for at kastrere Alpha og tage hans pik med tilbage til museet, for at den kan blive udstillet. Dog for at have noget til at tage med tilbage har hun også lavet et sextape af dem, så man kan se den i aktion. Hvor det sextape befinder sig lige nu er ikke til at sige, men vvs mændene fortalt mig at de måske havde fundet det.

 

 

Ace har rundet 100 elever for anden gang i historien.

Og sikke historisk det er. Vi snakkede kort med Rektor Ezikiel om det, der bare virkede stressede over hvordan han skal finde penge til alle de ødelæggelser der kommer med så højt antal af elever. Dog kom han med den triste nyhed at det høje antal af elever, nok betyder et fald i elevernes lommepenge.

Det høje antal af elever kan også ses på især to valg fag. Nemlig ridning og selvforsvar. Især ride klubben ’Elsker heste’ er meget begejstrede over det høje antal af medlemmer. Viltress, klubbens formand, udtalte: ”Jeg elsker at give pigerne en ridetur” men pointerede at drenge også var velkommen i klubben. Selvom at det høje antal af medlemmer gives til det store antal af elever, kan jeg ikke lade være med at tænke om den faldende internet kvalitet også har noget med det at gøre. I forhold til selvforsvar, hvis klubformand jeg ikke kunne komme i kontakt med, siges det at antallet af medlemmer, snart når et niveau, hvor de kan deltage i mesterskaber. Dog er der ingen endnu der ville give dem lov, eftersom eleverne fra Ace er kendt for at snyde.

Desværre har det voksende antal af elever ikke kunne redde svømmeholdet, der er gået stærkt tilbage. Den manglende interesse betyder også at de har fået færre timer at øve i, og at skolens sponsering til nye badebukser er stoppet. Om det har noget med antallet af bøsser på holdet eller om det er fordi alle de prominente svømmere kan forvandle sig til store og farlige havdyr, vides ikke. Jeg fik en snakke med et af de nyeste medlemmer, Jacob, som jeg fandt svømme rundt i resortets pool. Han sagde blandt andet: ”Jeg er bange for svømmetræneren, for han er en haj” og ”De kigger altid på mig i omklædnings rummet”. Mere nåede jeg ikke at få ud af ham inden hans mor råbte til ham at han skulle komme op af vandet og væk fra den underlige mand. Alt tyder på at svømmeholdet skal til at tænke i nye baner for at få lokket flere medlemmer til.

 

Burde casual sex komme på skoleskemaet.

Kærlighed og babyer betyder en ting. Sex. Og med de mange nye elever, kan man jo kun forvente at det stiger. Så der er måske god grund til at komme det på skole skemaet.

For Aces lokale stalker og perv, Suzuki, ville det nok være en god ting. Han har nemlig gjort oprør mod sine fædre, og er blevet hetro. Og det siges endda at han har et crush på Asuna. Det lyder jo kært og ungdomsagtigt, men han er vidst blevet så meget hetro at han nærmest er flyttet ind i pigernes omklædnings rum. Jeg fengede Kathleen, lige som hun kom ud fra omklædnings rummet. Og da jeg spurgte til om det passede, fortalte hun. ”Altså, jeg var lige i bad, igå. Og da jeg kom ud og skulle have tøj på, så sad han over i hjørnet under en dyne og lurede på mig, igå. Og altså hans dyne rystede, igå. Jeg vil bare ikke vide hvad han sad og lavede.” Det er dog ikke det eneste der forlyder sig om den ellers så uskyldige Suzuki. Han er flere gange set sidde og kigge ind at vinduer, og fornyeligt fandt jeg frem til at de mange overvågnings kameraer, der er blevet sat op på skolens toiletter, er blevet sat op af ham. Det kunne sagtens tænkes at sådan en perverteret ung mand kunne have godt af at der var timer, hvor han kunne have sex med folk der gad, i stedet for at lure på alle os der ikke vil.

 

 

Hvorfor alt det sex? Like for real? Har I aldrig hørt om tv. Eller hvad med bare at få jer en normal hobby, som at samle på frimærker eller gå til bowling? Der er lige ved at alle skille få stoffer der mindsker deres sex lyst, for det her begynder at blive for meget.

Som tidligere nævnt har rundetrunten, Megan, snart været hele skolen rundt, og er skolens ubestridte dronning af Casual Sex, men har hun nu endelig fået en værdig nok til at være hendes konge?

Det rygtes at Ace har fået en helt ny fuckboy. Nemlig Oliver, der kom til skolen for bare to uger siden, dog har han allerede fået noget af et rygte. Han er blevet set i trusserne på Megan, Allix, Kathleen, Cynthia OG Yoko. Desuden rygtes det at har været meget mere omkring. Hvem ved hvem den næste bliver? Og hvem ved hvor længe der går før han får lokket dem alle sammen i kanen igen. Det rygtes dog også at han ikke kun holder sig til skolens piger. Cynthia fik ham scoutet som undertøjsmodel for hendes model bureau. Det blev ikke til meget da han bare endte med at have sex med fotografen (som var en kvinde)

Sousuke er dog nok stadig skolens største skørte jæger. Foruden at han er blevet set gramse på adskillige piger mens han var fuld. Blandt andet Italienske festtøser, gamle kvinder og receptionisten på resortet. Så er han også blevet set sammen med Yukiko, Alexis og som sagt Rin. Jeg har bare ondt af stakkels Momo, som rygtet siger at Sousuke er holdt helt op med at snakke med.

 

Hvorfor er *insert fetish* så populært? I dag er det så incest. Seriøst. Der er 101 elever og alligevel skal i lave lagen gymnastik med jeres egen familie?

Jeg har selvfølgelig allerede berettet om Megan der er blevet gravid med sin morfar, men vidste I at incest bare ligger til den familie? Efter sigende har Alexis kun valgt at beholde Jacob fordi han er dreng og at hans far har den næst største pik på skolen. Rygtet siger også at hun er meget striks for netop at få ham til at blive hendes egen personlige sexslave. Det lyder langt ude, men rygtet siger at det er fordi Hihara aldrig ville mistænke de to for at være elskere, og alle ved hvor meget Alexis elsker sex, og hvor lidt Hihara giver hende.

En anden incest historie er om to helt uventede brødre. Nemlig Zach og Austin. To drenge man aldrig høre om, og sletter ikke på den her måde. Austin er flere gange blevet spottet på bøssebare rundt omkring i byen og da jeg en kold morgen var ude og samle rygter, så jeg ham kravle ud af Zachs vindue. De er også blevet spottet af Hyedi, som gerne vil forblive anonym. Han fortæller at en dag hvor han gik og kiggede på drenge numser så han dem gå og holde i hånden. Han udtaler: ”Det var simpelthen så ulækkert. De gik og holdte i hånden og havde et helt normalt ikkevoldeligt forhold til hinanden. Jeg græmmes.” Vi har ikke kunne få en kommentar fra deres mor.

En anden fetish der er oppe og vende endnu en gang og skal nævnes, er pædofili. Brooks er nemlig til små piger. Kender ikke historien og vil ikke rode i det, men hvis det passer, skal han hænges ud for det. Og han var ellers så pæn.

 

En, to, tre så er de borte med alt din kage.

Kage er uden tvivl den stærkeste valuta på Ace. Det er den eneste grund til at kantinen kan holde ro under aftensmaden. Derfor er det også et problem når kagen forsvinder. Indtil videre har det været et familie foretagende der har styret kage udvekslingen på Ace. Det blev startet op af Lucas og siden hen over taget af hans søn Tim. Der har været nogle afstikkere ind i mellem der har forsøgt sig. Blandt andet Elliot, men hvor er han nu?

Dog er der nu sket noget helt utroligt. Kantinens kage beholdning blev tømt, men ikke af Tim, som først blev anklaget for det. Det var i stedet Trip og Virus der havde stjålet. Man kan selvfølgelig påstå at det bliver i familien, nu når Angel og Tim skal giftes. Men indtil dag er det klart et problem for Tim, som har hyret Spike, Clubs, Smith, Alpha, Nathan og Hotaru på sagen for at få fanget og dræbt Trip og Virus, for deres tydelige overtrædelse af kage traktaten.

 

Er kannibalisme blevet en ting på Ace?

Vi kender alle historien og hans og Grete, der skulle fedes op af heksen for at de kunne blive spist. Det er alt sammen bare en grum børne historie, men Ace har nu fået sin egen version. Det siges nemlig at grunden til at Trip altid ses med kage i favnen, er fordi Virus er ved at fede ham op. Det lød lidt for meget som bullshit i mine øre, men da jeg undersøgt sagen lidt, fandt jeg frem til at Virus har set alle Hannibal Lecter film og serie, har købt en kæmpe industri oven, er begyndte at snakke med kantine damerne om hvor meget krydderi der skal til for at få 40 kg kylling til at smage godt og købt fava bønner og chianti nok til en hel landsby. Nu vil jeg ikke drage nogle konklusioner om en 10 årig, men beviserne snakker meget for sig selv.

 

Mother of the Year?

Vi var alle meget berørte af den sorg der kommer efter at Maddies eneste søn blev dræbt. Dexter var en klog ung mand der havde gjort meget for skolen og lokal samfundet i nærheden. En sand Engel. Derfor kom det også som noget af et chok for mig da jeg hørte at Maddie havde betalt 60 millioner for at på oplivet Gamma frem for Dexter. Efter at have været i chok i flere dage, prøvede jeg dog at finde forbindelsen mellem Maddie og Gamma, og hvad der kunne gøre at hun valgte Gamma frem for sin egen søn. Og jeg fandt noget. En gammel gnist mellem Maddie og Smith. Men hvad har det med sagen at gøre. Jo ser du, det er en gammel gnist, fordi Smith har været i en depression siden Gamma døde. Så jeg gætter på at Maddie valgte Gamma frem for sin egen søn, for at hun kunne få sin kæreste igen. Hvilket på sin vis er meget forståeligt, men hun valgt stadig en deprimeret massemorder over sin egen søn. Altså hvad sker der lige?

 

Cølibat og nonner? På Ace? Det må være en joke.

Men det er det ikke, selvom det lyder tosset. Ser I, kære læsere, Jenny har valgt at blive nonne og leve resten af sit liv i cølibat. Og hvorfor så det? Jo, hun blev træt af at være en dæmon, og i et desperat forsøg på at blive engel, har hun viet sit liv til Gud aka Mikkel, og er blevet nonne. Men hun ved jo godt at med alle de synder hun har begået skal der mere til. Så derfor har hun fået det store kors frem er gået på Korstog mod Ace for at udrense folk fra deres beskidte vaner. Mest sex, stoffer og alkohol. Jeg prøvede at interview hende, men da hun fik øje på mig, begyndte hun at jage mig med sit store kors gennem hele skolen. Og efter at hun gav mig bank med korset, må jeg indrømme at jeg tror hun mener det. Så hvis du kan lide sex, stoffer og alkohol, vil jeg foreslå dig at holde dig fra Jenny. Langt fra hende.

 

Side 9 pigen, som i dag er en mand: Hvem er Father?

father

Jeg må desværre skuffe jer. Jeg forsøgt at få ham med til at tage nøgen billeder (men i kan få en dårlig Photoshop), men han truede i stedet mig og hele min art med udryddelse. Det gjorde det også lidt svært at få et interview med ham. Men jeg har spurgt mig lidt omkring for at finde ud af hvem den mystiske og sky person er. Og sky er det rigtige ord, for han er nemlig en Sky-God, hvad end så det er, og hans rigtige navn er taget lige ud af Star Wars, for han hedder Vardr. Og det er sådan set hvad der er at finde ud af om ham. Ikke at jeg gav op. Nej, jeg fandt alle de andre af skolen ’guder’ for at høre hvad de har og sige til endnu en gud. Mikkel fangede jeg mens han gik og rensede en af resortets pools. Han svarede med ”Har aldrig hørt om ham, men han skal da være velkommen ^^” Så fandt jeg Satan aka Jirou i færd med at redde en kat ned fra et træ, som svarede med ”Nårh, ham. Han er en grade A douchbag der vil dræbe alle mennesker, for at redde sine ulve ting ting”. Efterfølgende virkede Fathers trussel lige pludselig meget reel, og jeg valgt egentlig bare at stoppe inden mit hoved blev fodret til ulve. Mit bedste bud angående Father er at holde jer langt langt væk fra ham.

 

Angel gange 3?

Det lyder som et mareridt, for det er det der er. Desværre er det nok en tanke vi skal til og vende os til, for udover alle hans lettere sindssyge børn, virker det til at hans brødre også er flyttet ind. Så nu har vi udover Ashley Matthews også Michael og Alexander Matthews. I bedste fald så ender de bare med at diskutere med hinanden om hvem er det bedste James Bond skurke, men i værste fald overtager de jorden. Jeg satser dog på at de ikke kan finde ud af at samarbejde. Det største spørgsmål der dog popper op er: Er Michael og Alexander også strippere? Hvis ikke foreslår jeg Magic Mike og Anaconda Alex. Ikke at jeg ved om de passer. Uanset hvad tilfældet er, vil jeg gerne byde vores nye overherrer velkommen.