.:Med foråret kommer kærligheden… og børn?!:.
Vi nævnte i sidste udgave Duzies graviditet. Udfra at dømme ville man tro at hun blot ventede én unge. Men hen på eftermiddagen, begyndte hun at få veer og Mikkel måtte tilkaldes som jordemor. Den første der så dagens lys var en hvid killing med blå øjne, derefter endnu en hvid lille mis med både et blåt og et grønt øje. Igen, kom der en lille hvid killing, med grønne øjne og tilsidt en brun stribet med brune øjne. 4 killinger, blev fødslen til. KILLINGER?! Hvordan det kan lade sig gøre at killinger, kan blive produceret i en menneskelig livmoder, er os alle en gåde. Ikke desto mindre blev killingerne navngivet Nathan, Maxwell, Athena og Turles.

Ikke lang tid efter blev model og elev Faith Conners gravid med narkomanen David Harris. Efter sigende besvimede såkaldte “JohnJohn” ved nyheden, da ordet “Gravid” gav ham traumer. Det var derfor meget svært for Faith at fortælle ham nyheden, og JohnJohn måtte i 9 måneder undre sig over hvorfor hans forlovede blev ved med at tage på. Om ikke andet blev det til tvillinge drenge, hvoraf den ene var dødfødt mens den anden var sund og rask (på trods af den tunge røg af hash i hytten) Det er ikke til at sige om Faith var ligeså påvirket som hendes mand, da de fandt et navn til den lille, Som kom til at hedde: Jack `Roadkill` Lille John Ostereje Conners. Jack valgte dog at ændre sit navn da han blev ældre.

Vi snagede lidt i den nu forsvunde Tom Riddle og hans ex kæreste Ashley Raffertys privatliv. Vi fandt udaf at Ashley ligeså var blevet gravid, og måtte holde sin graviditet skjult for Tom da han var på udrejse. Ashley født en lille dreng, ved navn Raphael. Dette blev Tom ikke glad for da han vendte hjem og så at han var blevet far. Inden Toms sidste rejse, fik han overtalt Ashley om at skille sig af med det. Engle barnet blev adopteret af Dæmonen Vigilate, som nu “våger” over det. vi har forsøgt at snage lidt i forholdet mellem englen og dæmonen, men uden held. vigilate er meget privat, og skar foden af mig da han opdagede mig.

Vi vil sidst ønske tillykke til de funktionelle par: Jirou & Silke Aiden & Hyedi Alex & Fasha Nathan & Suli

.:Den tidsrejsende tilflytter:.
Den metroseksuelle Dakae, blev fundet ved en pool, som Kevin Torres eftersigende skulle have lavet i et lokale på skolen. Jeg betragtede situationen oppe i ventilationskanalen og så det ske med mine egne øjne. Efter en kort samtale, gik den hårde og kolde Kevin hen og kigge Dakae dybt i øjnene inden han sagde de ord Enhver tøs bliver blød i knæene over, nemlig den lille sætning “Jeg elsker dig” Hvad der skete efterfølgende vil jeg ikke skrive heri, i frygt for at dette blad ville blive til et erotiskmagsin, som der bliver filet den af til.

.:Den forviste Steppebusk:.
Den velkendte Steppebusk der plejer at sidde alene og spise i kantinen er nu blevet forvist fra campus. Eftersom kantinedamerne har taget sig sammen og lavet noget der ikke blot får mundevandet til at løbe ved synet, men som også smager som en drøm. Eleverne stormer til, og kantinen har aldrig været så fyldt som den er nu. High five til kantinedamerne!

.:Mødregruppen:.
På grund af det store babyboom der er kommet på Ace, er der nu kommet en mødregruppe. Som vil blive brugt af de nuværende forældre, samt kommende. Lige nu består mødregruppen af: Vegeta & Duzie – med firlingerne JohnJohn & Faith- med Jack Vigilate – Med Raphael Stephanie Miller – Med Nathan Men nu hvor ungerne er vokset rimelig meget, er det tvivlsomt hvor tit mødregruppen bliver brugt. ihvertfald indtil næste hold.

.:Bortgang og Afrejse:.
Der er det desværre en masse af eleverne som enten er rejst permanent eller blot midlertidig, nogle er endda døde. Her vil vi skrive hvad og hvorfor, disse elever valgte at smutte. David “JohnJohn” Harris: Afgik ved døden for knap en uge siden, da han blev skubbet i et kar med smeltet metal. Morderen er ukendt, men vil bliver retsforfulgt, når han identificeres. Kazuya Mishima: Forsvandt sporløst, efter et kort ophold på Ace. Tom Riddle: Forlod Ace efter de gruopvækkende nyheder han fik af Ashley. Han forsvandt uden et ord. Stephanie Miller: Er rejst til udlandet, i sin søgen på at blive berømt. Hendes sangkarriere er endnu uklar, men hun kan dog allerede ses optræde på Mtv. Chad: Forsvandt sporløst en dag, grundet at han blev mobbet med sit gonoré. Desuden led han af hjertesorg, da Grace aldrig har syntes om han på samme måde, som han syntes om hende. Andre bortgange og afrejser kunne vi ikke finde mere om (aka.. Biblioteks ninjaen, kan ikke huske flere.)