.:STALKER!:.
Aiden har vist sig at være lidt af en såkaldt stalker. Der er tilsyneladende mange elever på skolen der føler sig bekigget af ham og vi har derfor besluttet at bevæge os dybere ind i sagen og spørge tilfældige elever på skolen om hvad de føler omkring denne sag. Hyedi udtaler: “Jo. Han kigger tit på mig. Men det er jo ikke så besynderligt når han er i min hytte halvdelen af tiden.” Det er tydeligt at Hyedi føler sig stalket når den såkaldte Aiden, (gruppestalkeren) jagter den stakkels, forsvarsløse homo rundt i sn egen hytte! Grotesk!

Valshe forklarer: “Engang fik vi øjnkontakt på en af gangene. Det var faktisk lidt creepy.” Hun rykkede derefter på skuldrerne somom hun havde fortrængt dette dystre møde, men vi ved alle at hun ligger søvnløs i frygten for at Aiden står og ser på hende i ly af mørket. Nogle bør virkelig tage hånd om denne stakkels, ustabile pige.

Kazuya fortæller: “Han sendte mig engang en sms.” Hvortil vi spurte hvorfra Aiden havde hans telefonnummer og der blev stille. Kazuya smadrede en væg og forlod skolen øjeblikkeligt, tydeligvis frustreret over at sådan en hændelse kunne finde sted. Aiden har altså også stalket folk gennem telefonbøgerne. Hvem ved..? Måske har han alle personlige oplysninger om folk..?

Duzie informerede os: “Det er tit han er den første til at like’e mine statusopdateringer på face.” Hvortil vi kun kan konkluderer at Aiden ikke kun hærger på skolens grund, men også cyperspace, og oceaner af uskyldige føler sig jaget vildt af hans blik der skærer sig gennem enhver pixel. Mange elever er skræmte fra vid og sans. Som Rocca så fint berætter i følgende opslag, kan Aiden også svømme. Rocca: “Aiden..? Han er en lort som jeg skyllede ud i Torsdags. Noglegange så drømmer jeg at han kommer tilbage og kigger op på mig, og så skal jeg puste på brættet, så går han væk igen.”

Svømningen i sig selv er vel knapt så farlig, men at han er så gay at han simpelthen overvåger folks numser når de afgiver fakalier, nede fra kummen af, så eskalerer stalkningen fra Creepy til Kriminelt. Flere elever er blevet set udfører åndeuddrivelse på samtlige toiletter med røgelsespinde og levende lys, Tydeligvis er mange af eleverne påvirkede af denne traumatiserende hændelse.

.:Evne-neutraliserende Armbånd…?:.
Ja du hørte rigtigt. Armbåndene i sig selv er ganske uskadelige. Det neutraliserer midlertidigt muterede evner og man kan for én gangs skyld prøve at være normal. Dog kan armbåndet ikke neutralisere end fysiske udseende eller ekstra lemmer. De bliver i øjeblikket brugt når staten transporterer mutanter til og fra Ace og Fængsel, hvor det hyppigt bliver udnyttet så morderriske mutanter også kan få deres staf. Somsagt af dette kun en midlertidig neutralisering og så snart armbånden er taget af, har man i løbet af 1½ time, sine evner tilbage som de plejer at være. Dog kan stofferne i armbåndet virke hormonforstyrrende på blandt andet fostre og mindre dyr. Den sære opfindelse er blevet for at beskytte en ‘normale’ del af befolkningen, hvilket har gjort almindelige mennesker utrolig diskreminerende og flabede overfor mutanterne. Det menneskelige politi er blevet udrustet med specielle tjeneste pistoler der smørre patronerne med dette, for mutanter, giftige stof. Mikkel udtaler hvad der vil ske hvis mutanterne får dette ind i blodbanen. “Det er endnu uvidst hvorvidt det gør nogen yderligere skade på kroppen, da jeg ikke har haft lejlighed til at teste det på levende mutanter. Men selv når mutanterne er døde, opløser stoffet de muterede celler og gener. Det kan i nogle tilfælde fører til nogle ret grimme sygdomme, så som kræft, vand i lungerne, ki-hoste, åreforkalkninger, bylder på samtelige organer m.m. det ser endvidere ud til at dette stof vil give en langsom og smertefuld død til mange mutanter. Jeg har valgt at kalde stoffet MC4 (Mutant Cancer 4)”

For at teste ambåndenes virkning og udholdenhed, blev nogle af de stærkeste elever på skolen sendt til Afrika, hvor man med vilje lod toget de var med, køre af skinnerne. Før indstigningen fik alle mutanterne påmonteret det såkaldte neutraliserende armbånd, og de er nu ladt til deres egen skæbne uden deres evner i vildmarken. Mikkel venter spændt for at se hvornår den første kommer hjem, for mutanter finder altid tilbage til Ace… Lidt ligesom at alle veje fører til Rom.

.:Julestemning?:.
Så er julestemningen så småt begyndt at blomstre på skolen. Det er nu mest Pigerne og bøsserne der er gået amok nede i kantinen med så meget klip og klister at hele skolens bugett for december måned er gået til pap i sjove farver og lim. Dog er der en mistanke om at limen bliver sniffet af JohnJohn og Rocca, i stedet for at hænge julehjerter op. Desuden render hver fjerde elev rundt med væg-klips i røven fordi drengene, der ikke kan tage klip og klister seriøst, render rundt og stempler alle de numser de kan finde. Dette fik Stephanie dog sat en stopper for de de smækkede hendes booty og derved ødelagde hendes film-stjerne røv.

Man skal desuden se sig for hvor man går, for da der ikke var mere plads oppe under loftet, hænger gialanterne nu i alle højder og man skal være pænt ninja for ikke at ødelægge noget på vej til spisesalen. Mikkel har desuden sat alarmer på julepynten i år, da meget af det blev smadret sidste år af nogle der hader jul. Hvis du rykker noget i stykker, bliver du Mikkels personlige forsøgkanin.

.:De nye hytter!:.
Så blev de nye hytter endelige færdige og er nu beboelige. De har været længe undervejs, da der har været udsættelse på udsættelse grundet konstante smadringer.. En bøn fra håndværkerene: Please.. vil i ikke godt lade vær med at smadre hytterne..? D’:

.:Skilsmisse:.
Det forlyder at Vegeta og Duzie’s forhold er gået i vasken og de er blevet skilt. Vegeta har i hvertfald valgt at bo alene, mens Duzie valgte at bo med den lesbiske Valshe. Dog herskes der stor tvivl om hvorvidt Duzie faktisk ER lesbisk..? Hun har længe haft noget kørende med Rigmanden Jet og Den Nye Elev Dekae. Apropro Dekae, er han blevet betegnet som lidt af en flirter der har gang i en del af de piger der allerede er i et forhold. Det skal der nok komme nogle spændende sammenstød ud af.

Skrevet af: Biblioteks Ninjaen