.:Sommertiden er ved at ramme Ace!:.
Vejret har ændret sig og varmen strømmer indover den rolige skole. Tøserne er så småt begyndt at lufte nederdelene og fyrene er så småt begyndt at løfte op i dem.

Det er desuden gået mig for øre at skolen er ved planlægge årets fedeste sommerfest. Planlæggelserne er ligeså så småt begyndt, “Vejret skal bare lige være bedre” – Udtaler rektor, som i år har tænkt sig at tage del i noget.

.:Nye ansigter:.
Jeg har tålmodigt siddet på en gren i et buskads og ventet på de mange taxer der har holdt på Aces perkeringsplads og afsat 9 elever. her i blandt kan jeg nævne navne som: Jessica Black, Saurfang, shuuhei Hisagi, Kakashi Hatake, Ezekiel Wilkes Blue, Akiko Nanako, Isis Chaisty, Kanya Starshine, Matsumoto Rangiku. De ser ud til at have meget bagage.. så tag godt imod dem!

.:Forår og dets mange komplikationer:.
Der er forår i luften og.. mere er der ikke at sige til det. Ace har endnu ikke oplevet et babyboom, som der var sidste år. Hvorvidt dette er godt eller skidt er optil jer derude at bedømme. Ihvertfald har vi en opdateringsliste af ace’s turtelduer:

David & Faith: Stadig sammen. Faith udtaler – “ham har jeg ikke set i en måned?” David pointerer – “Jeg Hedder JohnJohn! Ikke david!” De har det godt.

Vegeta & Duzie: Separeret. Duzie udtaler: “Jaeh, vi havde jo en mindre uheld her den anden dag..” Vegeta slår mig i ansigtet og går sin vej. De har det ikke godt.

Jirou & Silke: Stadig sammen. Silke udtaler: “IIH! Jeg savner ham! Jeg mener jeg elsker ham jo rigtigt meget!<33″ Det sidste forstod jeg ikke. Jirou hviskede: “Shh! Jeg prøver på at gemme mig!” De har det godt.

Aiden & Hyedi: Status unkown. Hyedi udtaler: “Hvad fanden laver du i mit hjem?!” Aiden udtaler: “Tjaah.. Tjoooh.. deeeet..” De har det muligvis godt?

Kazuya & Stephanie: Stadig sammen. Stephanieudtaler: “Jeg ville ønske han snart gad tage den skide opvask!” Kazuya himler med øjnene: “Hrmph!” De har det godt.

.:Skoleuniformerne og deres betydning:.
Ace er blevet truet, og skolens ære står nu på spil. En kinesisk skole har udfordret ace’s elever til en stor sportsdyst, med adskillige dicipliner. Eleverne får lidt tid til at øve sig, inden de får udleveret deres skoleuniformer og bliver sendt til Kina. Rektor har udvalgt uniformerne for at vise de fisefornemme Kinesere at ace har mere stil end dem. Det lykkeds os at fange den meget travlte rektor, da han var på vej til et møde. Vi spurgte ham om hvad han han synes om ideen i at hans elever har pænere skoleuniformer end kineserne, dertil svarede han “Så kan de lære det.” Inden han lukkede døren til mødelokalet.

.:To be, or not to be:. – utro.
Utroskab er ikke unormalt på ace. Men ét par, har formået at lave en masse ballade omkring det. Vegeta og Duzie, som efterhånden er endt i sladderbladet mange pga. deres skandaler, har nu formået at være utro med hinanden. Det siges at grundet Vegetas mangelende omsorg for sin forlovede, Duzie, har hun nu taget sagen i egen hånd. Hun valgte i protest at indlede en affære med briten Jet. En stor indtagelse af alkoholiske drikke, samt en våd plet i buksen på Duzie, resulterede i en lille pige ved navn, Robin, kom til verdenen. Duzie har ladet hendes forlovede tro at det var hans. Og det troede han også på, lige indtil Jet afsørede hemmeligheden. Hvad der sker med Robin, Jet, Duzie og Vegeta ligger ude i fremtiden.

.:Et rådnene korpus:.
Søde, stille, lille Jamie er blevet set hænge en del ud med den mystiske Vigilate. Hun blev, en uge efter, set på stien mod hendes kærestes hytte. Hendes tæer er begyndt at rådne og det samme med resten af hendes lemmer. Hvad mon der er sket med hende? Jeg sporede Vigilate og spurgte ind til det. Han trak på et smil og udtalte – “Du er en sød lille én.” Hvorefter jeg rødmede og løb min vej. Efterfølgende spurgte jeg Jamie selv, men hun ville ikke oplyse noget. Mon Jamie dør?

.:Mord og andre ubeljeligheder:.
Desværre er Ace det sted hvor mord finder mest sted. Denne gang var det sangfuglen Stephanie der måtte lade livet. Hun blev eftersigende kvalt af en anden elev, hvorefter liget blev gemt i Mikkels pedelkælder. Hvorvidt det blot var en elev der skyldte Mikkel en tjeneste eller ej, ved vi ikke. Men vi ved alle sammen at Mikkel næsten har gendannet sin jomfruhinde. Hvorvidt han er blevet nikrofil eller ej, tør jeg ikke spørge ham om. heldigvis kom David Harris og Timothy Leclerq Gillan hende til hjælp. Hun er nu i live igen, men måtte tilbringe en nat med David Harris. Hvorvidt endnu en utro-sag er på vej, ved vi ikke endnu. Vi venter spændt. – Det er desuden lige gået mig for øre at Zeke også lige er blevet ryddet af vejen! Vi er stadig ved at opklarer sagen, følg med i næste nummer af sladderbladet.