.:Pengegrisk Luder:.
Rygtet går at Bonny kunne være luder.
Hun ses tit gå mellem blokkene inde i storbyen klædt i ganske lidt tøj, Bonny selv siger det er sådan hun har det bedst, men mange mener osse at have set hende sammen med en ny fyr hver aften.
Alle fyrene i storbyen ved hvem hun er, ikke på navn men på hendes tøjvalg.
Næsten alle man spørger siger hun ses med en ny fyr hver aften.
Bonnys egen kommentar til dette er at hun ikke kender til de rygter, men passer det?
Er Bonny luder eller er hun bare glad for drenge?
En fremmed fyr med andenetnisk baggrund påstår at Bonny har krævet penge af ham for et blow job.
Men igen kender bonny ikke til denne historie. Selv om historien om pengene tit høres i gaderne vil Bonny ikke fortælle sin version af historien.

.:Mødregruppe for alle dem hvis arm er blevet voldtaget af Micah:.
Ja du hørte rigtig. Hvis dit navn starter med H er du ekstra udsat!
Sådan startede oplægget i den nye mødregruppe for Satans yngel.
Hope, Hailey og Hunter er blot nogle af de få der er med i denne gruppe, hvor de lærer at håndtere deres dæmoniske børn, der har ry for at være nogle små.. ja.. djævle.

.:Dommedag:.
Det er nu 7 år siden skolen har overlevet Dommedag, på de 4 timer det tog skolen at blive jævnet med jorden som så mange gange før og dannede god grobund for nybyggerri. Efter at have stampet hele bygge terrænet, begyndte arbejdet med at få de nye hytter på benene.
Med hjælp fra Byggesmølf tog det kun et år at få bygget det hele op efter kaoset mellem Gud og Satan.
Ja og hvad skete der så med dem egentlig?
Gud, også kendt som Rektor, blev lokket i en snedig fælde af Zeke som tilbød ham en kop te sponsoreret af Jet, med sovemiddel i, herefter dejsede Rektor om og dermed var et let offer at fange
Efter at havde været under en mild tortur påført af Tim, var han klar til at opgive sin guderolle.
Imellemtiden havde Jet og Hunter reddet… eller rettere…. bortført Mikkel fra Drakken og Shego hvor Mikkel ellers ikke havde tænkt sig at gå frivilligt fra.
Herefter begyndte Jirou ritualet i hytte 18 og Mikkel overtog derved rollen som Gud.
Vi har spurgt Mikkel hvordan det føles at være Gud.
“Joeh… det føles ikke anderledes fra at være et helt almindeligt menneske.” Svarer han men tilføjer. “Men det her gør det klart nemmere at være pedel. ^^!”
Vi forslog Mikkel at være den nye Rektor men han var ikke interesseret i rollen. I stedet stod Zeke frem og rømmede stemmen med et: “Jeg tager hans plads.” Da det gik op for alle at Rektoren var død af gudetransplantationen.
Hvad Satan angår, så gad Micah ikke have jobbet mere efter at hans bror Mikkel blev Gud. Han gav op og overdrog sine evner til sin ældste søn Jirou som slet ikke følte sig klar til et så stort ansvar. “Je…jeg…jeg uhm… eh!” Var hans kommentar til hele affæren da vi udspurgte ham.
Micah, der var pilrådden, forsvandt efter at have overdraget sine evner. Han er ikke set siden og formodes død.
Hunter fik sit barn af Satan som overlevede ritualet sammen med Jomfruen.
Hunter og Zeke har opdraget barnet i fællesskab.
Skolen er nybygget og har været det i nogle år nu, men mange mutanter døde eller flygtede under dommedag.

.:Luksus:.
Da regeringen var bange for at få flygtningemutanter til andre offentlige og privatejede grunde så som skoler, hoteller osv, bevilgede de en masse penge til Ace som nu vælter sig i nye bygninger.
Deriblandt kan nævnes:
Ny Skolebygning
Nye klasselokaler
Splinternye hytter
En Kiosk
Ny Kantine
En Bar
6 Haller
Kæmpe bibliotek
Kæmpe indendørs svimmingpool under hallerne
3 Nye stalde + baner og folde
Udendørs aktivitets baner, blandt andet Tennis, badminton, petanque osv
Massere af nyt er kommet til skolen og har gjort den mere attraktiv for mutanter så vel som almindelige mennesker uden evner!

.:Sort Magi!?:.
Ella og Will hvad er de for nogle ??
Will har boet i ace et stykke tid men hans lille søster kun et år. De er mærkelige de tager et sprog ingen forstår og de render altid rundt med en underlig bog.
Hvad står der i bogen, ved ingen andre end dem selv, da bogen står i et mystisk sprog med ældgamle skrifter!
Rygtet siger at bogen inderholder sort magi og stor trolddom. Dem selv påstår at det er en gammel familie bog som har været i familien i årtier men kan det nu passe??
Andre mener at det er en de har stjålet på det forbudte bibliotek på ace, alle ved at det forbudte bibliotek kun er for guder, og særligt indbudte. Så hvis de har stjålet den hvordan kom de så ind?
Magien i bøgerne kan kun udføres af guder og gude børn.
men tilbage til Will og Ella så siger rygter at bogen er fra det forbudte bibliotek, ingen kan vide det med sikkerhed for de slipper aldrig bogen af syne. Bogen er slidt og mystisk og ordene i den står på et sprog ingen forstår.