Banket af far!
Hvad er det her for noget? Der er ingen der rigtigt ved hvad der præcist er forgået, men fornyelig så man Alexis og Linus ved hytte 6. Det siges at Linus slår og banker sin egen datter, da hun var lille havde hun også tit mange sår og blå mærker. Alexis siger blot at Linus var en god far, der ville hende og hendes tvilling søster June det bedste. Men det virker dog alligevel til Alexis skjuler noget. Mon Alexis ligger hånden over sin nu af døde far? Og mon sandheden nogensinde vil komme frem i lyset? Men indtil videre peger alt på at Alexis blev banket af sin far både som lille og stadig som stor.

Jirou the womanizer.
Jirou er set med flere forskellige kvinder på det sidste. Er den ellers uskyldige Jirou blevet en player? Slægter han sin fader på? Eller er det mon blot et tilfælde? Rygtet går på at det er hans nye deodorant der har skylden. Duften er lavet af klunkerne fra den ellers meget truede moskushanhjort og er meget eftertragtet. Mon det er Jet der har betalt denne deodorant til ham? eller har Jirou mon arvet en formue fra sin fader Micah’s forsvinden? Er Micah død? Taler rygterne mon sandt?

Smadrer kantinens porcelæn.
Mynte skulle ellers forstille at være en superstar fra Japan som kan alt og ser ih og åh så flot ud, men alligevel formår hun at gøre kantinedamerne og rengøringsdamerne tossede da hun vælter adskillelige porcelænstallerkener i kantinen og foran alle, gør sig selv til grin, mens klapsalverne lød. Mon Mynte nogensinde bliver sig selv igen? Får pigen der har alt, varrige mén? Mon skæbnen overhoved vil give hende en evne nu hvor hun er sådan en klodsmajor?

EN KOGEBOG!?
Det viser sig at Ella og Will’s mystiske bog ved nærmere eftersyn er en Wallisisk, oldgammel kogebog. Mon den gemmer på giftige tærter og selvhealende muffins, eller hvad er deres alibi for at rende rundt med bogen i tide og utide? Det siges at Will og Ella aldrig er set lave mad selv, så mystikken breder sig endnu engang. Mon kolgebogen gemmer på heksebryg? Måske hviler en forbandelse over bogen.

Savn af steppebusken?
Det siges at nogen har hørt Tim påstå at han savner steppebusken i kantinen.

Forlovet den 11/06-2015
Det er en stor dag for det eller ny forelsket par Hihara og Alexis. De har ellers ikke været sammen end nogle måneder, men ser ud til de har fundet den helt store kærlighed sammen. De blev i dag forlovet d. 11/6-2015, vi venter spændt på at se hvornår parret skal giftes og om de mon invitere hele Ace med? Men mon parret har nogle hemmeligheder sammen eller hver for sig, siden de blev forlovet så hurtigt. Er der mon tale om stoffer eller andet de sælger videre? Det siges i hvert fald man så Alexis sælge stoffer til Mikkel. Mon dette par skjuler noget bag den lykkelige facade?

Ace taber ørkenløbet!
Det var en stor tragiske da Ace tabte i ørkenløbet. Hvorfor tabe Ace ørkenløbet og hvad skete der den dag? Det siges at pigerne på Ace i sær var udsatte da de red? Mon de havde prøvet at voldtage deres heste inden? Det siges også Makoto’s hest faldt om, hesten har før altid været rask, nogen siger de så Makoto og Alexis dope deres heste, mon det var derfor begge heste endte med at dø? Makoto endte med at tage Maddies hest, men det gik ikke længe før at halvdelen af dem fra Ace pludselig red en anden vej med våben, imens Harukas hest pludselig løb bange afsted. Mon Haruka mishandlede hesten siden den var så skræmt? Det hele resulterede i kun halvdelen af Ace holdet kom i mål den dag, og de alle måtte se i øjne de havde tabt.

Tvillingebørn.
Her forleden så jeg Alexis komme med en barnevogn med to børn i. To piger. Alexis ville ikke snakke og gik blot sin vej med de to børn hængende om armene. Hihara virker dog ellers meget glad over at se disse to børn. De to børn virker ikke til at have voldsomt meget tilfældes og den ene ligner sin far, hvorimod den anden ligner sin mor. Hvorfor mon de to børn ikke har en blanding af sine forældre? Hvordan kan det lade sig gøre? Mon børnene er klonede?