Ludertøsen:
Lad os starte fra en ende af. Vi ved alle sammen at Ludertøsen Tori har solgt sig selv til bondagesex med ældre mænd ude i byen for at tjene nok penge til at købe et shitload af stoffer fra Naoko.
Tori’s priser ser således ud:
1 time missionær. 120 kr.
1 time 69’er. 160 kr.
1 time doggystyle. 210 kr.
1 time bondage. 320 kr.
1 time rollespilsex. 350 kr
Dog alligevel kan Tori ikke slå Makoto’s rekord i at være i seng med flest mutanter! Alligevel har Tori slået Makoto’s rekord i at være sammen med flest mennesker.
Men pas på. Tori selv syntes ikke hun har råd til beskyttelse så enten bliver det bareback eller også skal du selv medbringe noget, specielt hvis du ikke vil have en pæn samling af kønssygdomme.

Samlehæfte med kønssygdomme:
Apropro kønssygdomme, viser det sig at Theodor har en pæn samling som Tyler er ret misundelig på så han er gået på jagt efter så mange piger han kan få fat i, i håbet om at få flere kønssygdomme end sin bror. Indtil videre har han kun fået herpes. Tyler er nemlig heller ikke fan af kondomer. “De nedsætter følsomheden” siger han til sit forsvar mens han har en drink i den ene hånd og den anden godt begravet i bukserne hvor han klør sit skridt.
-“Altså, vi er bare nogle stykker som nyder livets muligheder sammen.” forklarer Makoto nervøst til båndoptageren som han har stukket op i ansigtet mens stærkere mutanter holder en kniv for hans strube. Makoto indrømmer derefter at han har spredt klamydia til halvdelen af skolen, men Mikkel udtaler dog at han har været i behandling og skulle være sygdomsfri nu.

Zombiedragen:
Mikkel har dog vist sig at være lidt uhjælpsom efter han og Nelly har lavet forsøg på en zombie som Zeke havde fanget. Denne har resulteret i at zombien har muteret sig til en zombiedrage der nu holder til blandt Ace’s bjerge. Tilsyneladende generer den ikke nogen, men det siges at dens grund er formering. Kan denne situation blive meget værre?

Knepper de døde:
Vedrørende formering, siges det at Zombierne ikke kan formerer sig uden sæd fra en person. Der er altså nogen som går rundt og boller med zombierne i dagstimerne. Listen over de fyre som pjækker fra undervisningen i disse dage er:
Theodor Skylar
Douglas Gaelic
Dexter Forbes
Xander Austin Contez
Austin Cullen
William D. Mamoa
Neikan Miyazawa Matsuoka
Arkan Neol Pendragon
Ricklas Hirsch Tigerspawn
John Elwood Shepherd
Så kan i selv gætte jer til hvem det er der har Necrophilia og er zombiernes ven. Jeg har spurgt Heksedoktoren og han syntes det var en afskyelig tanke at mistænke ham for.

Dyresex:
Desuden er Xander og Yoko blevet spottet i at have dyresex foran Yoko’s hytte hvor Yoko var nede på alle fire og blev bagbollet af Xander i hans løveform. Rawr siger jeg bare.

Mere end blot et par:
Akihiro og Byakuya er vendt tilbage fra Soul Society og er gået grasat på zombierne. De er et ret godt team, men gælder det i andet end i kamp? Har de mon et forhold kørende i al hemmelighed? Maydonna udtaler at hun har set dem holde i lillefinger, meget diskret i kantinen.

Kagen er væk! D:
Det siges at grunden til at kagen er fjernet, er ikke den diæt som kantinedamerne påstår at indføre, men fordi Heksedoktoren står i ledtog med dem og gør alt hvad der står i hans magt for at drive mutanterne ud af Ace!
Dog har Elliot reddet noget af kagen til sit eget kageforråd, men spiser det med lynets hast. Flere har slået sig sammen om at generopre retten til kage tilbage, men indtil da, tjener Elliot flere tusinde kroner om dagen på at være kagepusher.

Steppebusken er tilbage:
Den savnede steppebusk er endelig vendt tilbage d. 2 april hvor den havde åbnet et vindue i opholdsstuen og var løbet hjem til kantinen hvor den hygger sig en del alene, efter al kagen er blevet fjernet fra lokalet.

Breaking news!
Ken vil bare gerne have hashbrownies, bacon og broccoli. Hendes nyfundne cravings lægger det klart at hun er gravid med Gamma der prøver at gøre hende tilfreds med alt hvad han finder på gulvet fordi han ikke gider at gå ud af hytten for at finde noget. Deres forhold går ikke så godt for tiden.

Bedømmelse af de nye dansere:
Nathan og Austin og Momotarou er set på stribklubben Pul’En’Fugl, hvor de bedømte de nye dansepiger på en skala fra 1 til 10 hvor 1 er skyld ud i lokummet og 10 er ville knalde uden at være fuld.
Gennemsnitligt scorede pigerne 7 på skalaen, hvilket ikke er specielt godt, men det var også Nathan der trak dem ned, da han endnu er jomfru.

Isabella x Momotarou:
Er vi ved at have en flirt oppe at vende? En forladt aflåst hytte, og nogle ret så kraftige lyde… Det er åbenbart noget Momotarou tænder på, for han har da i hvert fald haft gang i den med Isabella. Dog er der lagt et tavshedsløfte, men vi ved jo alle sammen det er sket!