.:DRUKTUR ENDTE I SUMP:.
Hvad der egentlig skete er svært at finde vidner på, for ingen ved tilsyneladende hvordan de havnede i sumpen til at starte med. Kam hævdede at han havde drukket mindst 3 flasker vodka inden han tog en taxi 50 km mod vest sammen med Ruben, efter at have læst en besked i opholdstuen fra Lucas, hvorpå der stod: “HJÆLP! Vi er fanget i et kæmpe MUDDER OGIE Med Alex SOM ER NØGEN og Aiden SOM ER BØSSE D:” Men Kam så ingen grund til at skynde sig, da han havde læst sladderbladet og derved vidste at Lucas ikke er i besidelse af et Røvhul. Ifølge Ruben, lå Rocca i ske med Nøgne Alex under en fugtig dyne, da de nåede frem. Alle var de smurt ind i mudder og Ruben selv nægtede at stige ud af bilen, mens Aiden, der er hysterisk bange for mudder, men gerne ville være med i orgiet, forsøgte at hjælpe Lucas op af mudderet der gik dem til livet. Lucas forklarer at Alex blev fundet nøgen i et træ og Rocca, som havde valgt at starte ny mode med tarmene udenfor kroppen gennem et hul i siden, blev fundet i en jolle med pude og dyne, i færd med at forbløde. Da der ikke var plads i bilen og Rocca ikke måtte bløde på sæderne, endte han med at ligge i begagerummet og før nogen vidste af det, var de havnet på hospitalet og dagen efter hjemme igen, som var intet sket. Dog hævder Alex at der intet er sket og Rocca mener at han er død og kommet i himlen.

.:DUZIE’S GRAVIDITET:.
Der summer en masse rygter rundt og Duzie’s mave for tiden. Specielt fordi hun er så hys og har fået en underlig, ny, konstant trang til kina-mad. Hun siger selv at det IKKE er pms, men hvad kan det så være? Vi spurte nogle elever og kom frem til at flertallet mener hun er gravid med Vegeta’s unge. Hende og Vegeta har eftersigende en hel kasse med graviditets tests liggende. Mon de alle er brugte? og hvad mon de viser? Følg med i næste sladderblad!

.:MERE END BARE VENNER?:.
Mikkel og Vegeta er blevet set sove sammen, efter Duzie og Vegeta blev uvenner. Kan dette betyde egentlig kærlighed eller er Vegeta blevet mere venligsindet?

.:VOLDSOM EPISODE VAR SKYLD I ENDNU EN RENOVERING PÅ ACE:.
Det var en solskinsfuld eftermiddag. Klokken var ca 17:00. Jet befandt sig på skolen og var tilfældigvis løbet ind i Duzie.. Der var her det hele begyndte… Jet havde efter sigende fortalt Duzie om sin forlovedes skandaløse sexuelle lyster til andre kvinder. Den fulde Duzie blev først vred, hvorefter hun havde glemt alt om det. Da hun valgte at gå op på et tag og filisofere, gik Jet hen til en sovende Vegeta og Forklarede situationen om Duzies Skandaløse sex orgie på en druktur. Vegeta blev vred og konfronterede Duzie med det. Blot en halv time senere, sendte vegeta en bølge af død og ødelæggelse mod Ace. Duzie, Jet og mikkel havde søgt ly i jorden, mens Ashley havde efterladt Dakota for at forsøge at berolige den ustyrlige Vegeta. Hendes forsøg var dog uden held, og adskillige hytter sprænges.. Panisk sprinter JohnJohn og Rocca ud af deres hytter og hen til Dakota, der ikke fatter en skid, for at finde udaf hvad der sker. Rocca vil ikke være en del af kaoset og forslår at tage på Burger King og lade tingene ordne sig selv. Dakota er sulten og har tømmermænd og går villigt med. JohnJohn bruger lidt tid på at sørge over sin afdøde yndlingluder, som omkom i hans hytte, da han havde låst hende ind i et skab. Vegeta der i sin vrede og raseri har lavet et kæmpe energi angreb, besvimer lige pludselig og sender ved et uheld angrebet mod rummet, istedetfor mod jordens kerne.

.:TRAGISK DØD!:.
Jet’s hvide hoppe Isabella’De’Vil er natten til Tirsdag afgået ved døden, efter 6 timers uafbrudt behandling af vagt dyrlægen. Det var Mikkel der tilkaldte dyrlægen, efter han havde set heste ligge i kramper, badet i sit eget sved. Efterfølgende kom Jet til. Hoppen var købt for 2,8 mio, og den talende hest Butler’s kæreste. Hun var drægtig i 3 måned med et hingsteføl. R.I.P Isabella’De’Vil. Jet’s hestebestand er faldet fra 6 til 5 heste.

.:JOHNJOHN KÅRET SOM SKOLENS UHELDIGSTE:.
Uheld er helt normalt på Ace, Men nogle er mere heldige end andre, deriblandt JohnJohn der i sidste udgave af sladderbladet, fik sprængt sit røvhul og brækkede 17 ribben. En mystisk mørkhåret kvinde dukkede op og tilbød JohnJohn et nyt røvhul, og måneden efter var han frisk nok til at komme tilbage til skolen, hvor han fortsatte sin karrierer som sangfugl. Det brød Lucas og Rocca sig ikke om, og flamberede stakkels JohnJohn, samt ridsede hans elskede bil Shitface. Har Rocca og Lucas lavet en mobbegruppe mod JohnJohn? Hvem er den mystiske kvinde? og hvad skal der ske med Shitface?

.:BOR STEPPEBUSKEN I KANTINEN?:.
Dette er et spørgsmål mange stiller sig selv for tiden. Hvor er alle mennesker henne? Og hvorfor skal Steppebusken gå helt alene til alle spisetider? Jet udtaler endda at Steppebusken er blevet agressiv og har angrebet ham utallige gange. Jet mener ikke længere at det er sikkert at begive sig ned i kantinen uden sin bodyguard.

.:SMÅ FACTS DU KAN TÆNKE LIDT OVER:.
Valshe er bestemt en pige og ligeledes er hun lesbisk, men passer det at hun i fuld tilstand overfalder andre kvinder? Rocca og Kam taler volapyk sammen. De påstår begge at det er russisk, men er det i virkeligheden kodesprog? Jax er blevet set bruge sin evne til at fremkalde sex materialer, så som kvinder i stramt lædertøj på sit værelse.