tumblr_n8gfj7vkr71to2j51o1_500

Hytte nr: 01D

Navn: Sousuke Yamazaki

Køn: fyr

Alder: 28

Art: Menneske Mutant

Styrker: Sousuke er fysisk stærk og udholden.

Svagheder: Hans højre skulder har en gammel skade som bryder op i ny og næ.

Personlighed: Sousuke er en overraskene rolig fyr, som er meget overbeskyttende overfor hans omgangskreds. Han er en fyr man gerne vil holde sig gode venner med, da han er en person der godt kan finde på at afreagere på folk der irreterer ham eller lægger sig ud med hans venner. Sousuke er udholden og hårdtarbejdene. De konstante, kroniske smerter i hans skulder, gør ham ofte lidt tavs og han kan virke tænksom. Han kan være en mand af få ord og svarer oftest bare med et ‘hm’ eller ‘mnh’. Sousuke er den dominerende i et forhold.

Fortid: Sousuke er vokset op i den lille fiskerby Iwatobi sammen med en flok andre. Hans passion for svømning har givet ham en skadet skulder, så han svømmer ikke så meget mere og bruger i stedet sin energi på vægtløftning og træning i kontrollerede omgivelser. Sousuke har været på Ace længe og har været i et polyforhold med blandt andet Makoto, men da Makoto slog op pr. sms uden nogen grund, blev Sousuke sur og for ikke at smide sig på Makoto som en hvalhaj, tog han ud på eventyr hvor han fik afløb for sine agressioner på anden vis. Han er nu kommet tilbage til Ace og håber at kunne starte på en frisk.

Evne: Forvandling til Hvalhaj.
Han kan helt eller delvist forvandle sig til en hvalhaj. Dette inkluderer fordele som gæller, hajhale og finner og vægten som han nådesløst bruger mod folk han ikke kan li. Han forvandler sig til hvalhaj, hovedsageligt for at mase fjenden og derved slå ihjel. Han har lært dette trick af Makoto og er ikke bleg for at gøre det indendørs selvom bygningerne falder sammen. Sousuke kan dog ikke gøre det længe ad gangen, da han har gæller i sin hvalhajform og derfor ikke kan trække vejret på landjorden. På arbejdet bruger han som form til at lede efter spor under vandet. Han kan dykke i uendeligheder på grund af gællerne og kan holde til at dykke dybt ned.

Julegevinstevne: Ild
Sousuke kan manipulere og fremmane ild, lige fra lave temperaturer til høje temperaturer. Der er ingen begrænsning på hvor langt han kan sprede ilden eller hvor høje temperaturerne kan komme op på. Han kan sågar smelte andre materialer med det. Han skal knipse med sine fingrer for at fremmane ilden, men kan ikke slukke ilden igen.

Andet:
-Stjernetegn: Jomfru
-Fødselsdato: 14 september
-Højde 196 cm
-Vægt: 112 kg
-Seksualitet: Panseksuel, Polyseksuel.
-Arbejde: Sousuke arbejder for politiet. Han er pligtopfyldende og hårdtarbejdene og velset blandt hans kollegaer.

Styrer: Taco

 

 

tumblr_static_92ninydsjdgcog04go84g8soc

sousuke_yamazaki_render_2_by_yeyec-d82noo0

tumblr_static_289d32ngv5c0ok8ssk4kgockk