Hytte nr: 05E
Navn: Ace of Spades
Registreret navn: TS-01 – “AoS”
Kaldenavn: Spade
Køn: Mand
Alder: 23
Højde: 182
Art: Menneske/Mutant

Styrker: Han er meget intelligent, ikke med samme skyhøje IQ som visse andre, da han modsat dem ikke har nogen evner der fokusere på at forbedre hans intellekt. Han er desuden fysisk stærk, og har en meget høj udholdenhed.
Svagheder: Han distraheres meget nemt, specielt for en der er trænet til at skulle kunne klare og håndtere livsfarlige situationer.

Personlighed: Han er stadig relativt ‘positiv’ anlagt, eller, ikke ligeså ekstremt som han plejede, men stadig overraskende mere positiv end hvad man skulle tro han ville være, sådan som hans liv har været optil nu. Spade har en meget opdelt personlighed efterhånden, og hvordan han opfører sig overfor dig, afhænger for tiden meget af, om han er på ‘arbejde’ når han møder dig, eller om han har fri. Generelt virker han mere venlig og til at have med at gøre når han ikke ‘arbejder’.

Han er stadig ret god til at tale sig ud af problemer hvis han skulle havne i dem, og hvor at tale sig ud af dem er en mulighed, selvfølgelig. Han har dog ikke noget imod at være voldelig, hvis det er det situationen kræver af ham. At udøve vold er trods alt ikke noget nyt for ham, og med hvem han har arbejdet for før i tiden, så ved han en ting eller to, der nok skal lade ham gøre eventuelle konfrontationer meget korte, medmindre du selv er hurtigere eller bedre end ham, eller på samme level som ham, så at sige.

Spade er dog sjældent voldelig hvis han ikke synes der er nogen grund til det, eller, han er i hvert fald ikke voldelig med hensigt på at gøre seriøs skade på folk, hvis situationen ikke kræver det af ham. Men samtidigt er hans morale kompas meget fucked up, og han lader ikke til at være videre empatisk overfor andre mennesker, og lader til at have en meget underlig mangel på skyldfølelse, så der ville ikke ryge meget af hans personlighed eller hans humør hvis han gjorde dig noget og du ikke kunne komme dig over det.

Han ville simpelthen ikke se det som hans problem.

Hans level af effektivitet er som oftest også ‘besluttet’ af hvor interesseret og engageret han er i sin opgave, for hvis interessen mangler, så er han både ligeglad med hvor godt eller dårligt han klarer det, og er faktisk sådan anlagt at han sagtens kan finde på at ‘droppe’ det, selvom han ikke nødvendigvis har fået besked på det. – Han virker ikke til at være bange for at komme i problemer ved at lave sådanne stunts.

Fortid: Siden han var meget lille, man kan vel sige før hans liv egentligt ‘begyndte’, har han været under regeringen’s kontrol, selvom forsøgende først startede da man var sikker på at hans krop kunne håndtere det, og meget af det, uden at det ville slå ham ihjel. Det var en del af Regeringen’s vision om at have ‘mutanter’ med brugbare evner som en del af en hemmelig styrke, som kunde højst rangerende Regering’s ansatte og deres underordnede kendte til.

Spade røg ind under Angel’s afdeling, og startede ud med blot at være elev på RTS, på en måde. Hans undervisning foregik sådan at lærene ville komme ud til et lukket, aftalt, regering’s ejet område og træne alle esserne, lige værdiget, indenfor samtlige emner som de lavere rangerende elever blev. Selvom denne undervisning selvfølgelig over tid blev intensiveret, og presset til det ekstreme, for at forbedre egenskaberne.

Hvert es fik efterfølgende deres egen ‘mentor’, så esserne kunne overtage posten fra dem, hvis der skulle ske noget med dem, og siden Spade var under Angel’s afdeling, var hans nye privat-lære Angel. Med Spade’s intellekt var det ikke nødvendigvis et dårligt valg.

– Spade blev sendt til Ace i første omgang, ifølge med Ace of Hearts, Ace of Clubs og Ace of Diamonds, til at infiltrere stedet, og også kidnappe specifikke individer for at svække skolen og give resten af regeringen fri adgang til at kunne angribe. De fik også klaret de opgaver de skulle før tingene begyndte at ændre sig, og de alle hver i sær, en efter en begyndte at overveje deres situation, overveje hvor vidt de vandt noget ved at blive ved regeringen, osv.

Eventuelt droppede de alle sammen deres tidligere arbejdsgivere. Efter længere tid forsvandt nogle af dem, Spade vendte tilbage til Regeringen da han ikke brød sig om de informationer han havde fået samlet omkring sin egentlige herkomst og hvad der ellers hørte til. Ergo, søgte han tilbage til det han kendte bedst, og blev mere eller mindre taget tilbage med det samme, selvom der var en del genoptræning, særligt med henblik på at virkelig få ham til at forstå man ikke bare ‘forsvinder’ sådan og så bare kan komme tilbage.

Det skulle sikres han ikke ville forsøge at forsvinde igen. Eventuelt blev han flyttet til en anden af regeringens faciliteter, hvorefter han ikke var til at finde eller komme i kontakt med igen i lang tid. Det er først for nyligt han er kommet tilbage. Om han stadig arbejder for regeringen, eller for nogle af de mindre, men mere hemmelige organisationer der støtter op om regeringen er ikke til at vide.

Evne: Evne Immunitet – Immunitet overfor nogle evner.
Styrker ved evnen: Spade’s evne gør ham immun overfor specifikke evner, dette er evner som telepati, telekinese, teleportation, etc. Evner der er designet til at manipulere med hans tanker eller krop på nogen måde kan ikke gøre ham noget, grundet hans immunitet. Dette giver ham i nogle tilfælde en fordel overfor andre mutanter, forudsat deres evne ikke er udenfor det spektrum som hans evne beskytter ham mod.
Svagheder ved evnen: Først og fremmest, virker evner så som healing og genoplivning ikke på ham, så dør han, så er han væk for reals. Desuden virker hans evne ikke overfor fysisk baserede angreb. Fx hvis du kan få flammer, is, vand, etc frem fra det rene ingenting og bruge det som våben mod ham fx, så er det ikke sådan at elementet forsvinder når det nærmer ham, og det kan derfor stadig ramme og skade ham eller flytte ham. Desuden virker hans immunitet heller ikke overfor formskifter evner. Fx hvis man kan formskifte til det dyr af en art, kan man stadig sagtens angribe ham og han kan stadig tage skade. Så ja, flere svagheder end styrker, grundet hvor specifik hans immunitet er. – Som en bonus kan han heller ikke ’slukke’ for sin evne.

Andet:

 • Han har sådan en tattovering ( http://pre12.deviantart.net/dd38/th/pre/i/2006/135/d/2/aces_and_eights_by_bilesuck.jpg ) bag på højre skulder, sådan, på skulderbladet. På venstre side af sin brystkasse har han en anden tattovering ( https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/cc/cb/e6/cccbe6b5ecf5ffac618482f47df21067.jpg ). Han har dette tattoveret på sin højre overarm.
 • Spade har CIP. Dette gør han ikke mærker smerte, og ikke kan mærke eller fornemme det hvis han bliver syg.
 • Han har fotografisk hukommelse. Dette betyder han ikke glemmer noget han har set eller læst. Hans hukommelse er egentligt generelt bare ret god, så det er ikke så ofte at han glemmer overhovedet, selvom han kan foregive at have glemt noget eller ‘alt’.
 • Vokset op i en Regerings ejet facilitet.
 • Var elev på RTS (Regeringens Talent Skole) i en overgang.
 • Han er Linguist. Har studeret mange, hvis ikke alle sprog, og kan tale og forstå det meste. (Han ville udgøre en super god tolk)
 • Han lider stadig af søvnløshed. Han kan generelt ikke få sig selv til at sove meget mere end et par timer i løbet af dagen. – Hvad der er skyld i hans søvnløshed er ikke helt sikkert.
 • Han er ludoman. Han har ofte, næsten konstant, trang til at deltage i spil. Aller helst hazardspil, hvor hans ynglingstype er poker.
 • Kan stadig godt finde på at stikke eller skære i sig selv, bare for at se hvordan folk reagere. – Dette er som oftest kun noget han gør hvis han virkelig keder sig.
 • Han foretrækker at bruge knive, istedet for skydevåben.
  • Han har sine foretrukne typer af knive, som henholdsvis er kasteknive.
  • Her i blandt er der også to kunais, i sort farve og med sort stof omkring håndtaget.
   • Faktisk er alle hans knive i varierne nuancer af sort og meget mørkegrå (tæt på sort)
 • Han bryder sig generelt ikke om dyr.
  • De eneste undtagelser er krybdyr og insekter.
 • Han ser ret godt.
 • Han er/var et af Regeringens fire ésser.
 • Hans rigtige navn er Zeth Herring.

Styrer: SuspexDog
Galleri:Can you tell I'm in love with this model. Efren Garza