Relateret billede
Hytte nr: 04A
Navn: Stephanie Miller Mishima
Køn: kvinde
Alder: 31
Højde: 165
Art: Mutant

Familie:
Status: Gift med Kazuya Mishima
Mor: Irida Miller
Far: Frank Miller (død)
Søskende: Sophie Miller (død)
Børn:

(Stephanie x Kazuya)
– Akira Miller Mishima
– Ukendt datter

(Stephanie x ?)
– Livia Miller

Styrker: Er i stand til at føle empati og medmenneskelighed. Har en uovertruffen høj selvtillid, selvværd og en fantastisk evne til at få hvad hun vil have på den ene eller den anden måde. Steph har ligeså et kæmpe gåpåmod, en (særdeles) stærk overtalelsesevne samt en god næve.
Svagheder: Har til tider ret så lav moral, et ufatteligt dårligt temperament og er desuden særdeles let pirrelig. Hun er udfordrende og kan være ret provokerende. Alt i alt en rigtig bitch, som dog også har sine gode dage.
Personlighed: Steph er en bestemt dame der ved hvad hun vil have. Hun går lige til sømmet og lægger gerne god slagkraft i hammeren for at få sømmet til at gå ind hvor det skal. Hendes temperament er lettere eksplosivt, men er mildnet lidt henover årene. Hun er egentlig ret selvcentreret og snobbet. Men det afhænger nu mest på det selskab hun befinder sig i. Steph kan være satan selv, alt i mens hun kan være det blideste lam. En rigtig humørsvinger. Hun er en personlighed som man skal opdage. Løg har mange lag og hvis man tilbereder dem korrekt, så svider de slet ikke i øjnene.
Fortid: Steph flyttede til Ace da hun blot var 18 år. I løbet af årene har hun oplevet adskillige dødsfald, genoplivninger, kriser, undergange, opgange og reperationer af skolens bygninger – selv bidrog hun en del til årsagerne til reperationerne. Sidenhen nåede hun at hverve sig sin plejesøn Nathan Vegeta Junior, som hun har taget til sig som var han hendes egen. Nathan står hende meget nær. Sidenhen valgte hun at gifte sig med Kazuya. Da Steph valgte at tage på sin årlige tur til Andesbjergene, stødte hun på en del problemer, hvilket gjorde at hun sidenhen har været væk ret længe. Hun er nu hjemvendt igen.
Evne: Har uovermenneskelig styrke.
Andet:

  • Steph lider af fobi for krybdyr og insekter. Hun flipper HELT ud hvis hun ser dem.
  • Stephs yndlingsfarve er pink og baby blå.
  • Er indehaver at en yndig sangstemme, som hun forsøgte at gøre karriere på.
  • Den lyserøde pyjamas med røde alpacaer er helligdom for Steph. Man gør ikke nar med alpacaer!
  • Selvsamme pyjamas bæres kun hvis Steph på en eller anden måde er utilfreds med tilværelsen.
  • Steph trøstespiser UDELUKKENDE kun flødeboller og cola.
  • Er en elendig kok
  • Havde engang en schæferhvalp ved navn Rico, men hun byttede den med Satan.
  • Ønsker sig brændende at kunne give Nathans far tæv.

Styrer: Doobs