Hytte nr: 06A
Navn: Taku
Køn: Mand
Alder: 25
Art: Furry (polar ræv)
Styrker: Hurtig, intelligent og snu
Svagheder: Svag fysisk, en smule konflikt sky hvilket aktiverer hans evne til tider
Personlighed: Taku er en drillepind og elsker at finde folks grænser. Han er dog ikke altid lige god til at læse hvornår folk har fået nok og kommer ofte til at overskride grænser i stedet for at stoppe lige inden som egentligt er hans mål. Han er også rigtig meget en player og næsten ligeglad med arter så længe han ser kvindelige former. Det spiller rigtig godt med hans drilske natur, og han elsker at få piger til at rødme og blive generte. Hans primære interesse er gaming og han er generelt super nørdet og rimelig afslappet. Bortset fra piger og gaming er han dog pænt ligeglad med verden omkring ham. Skole interesserer ham kun fordi det er noget man skal og ellers er piger og gaming alt hvad hans liv handler om.
Fortid: Taku har altid været meget isoleret og alene som er typisk med polar ræve, men han har altid savnet noget mere og er derfor kommet til Ace. Polar Ræve er ikke særlig sociale og Taku har derfor altid skilt sig ud blandt sine egne artsfæller og blev til tider mobbet.
Evne: Camuflage. Efter en længere periode med mobning og længsel efter at komme væk begyndte Taku pludselig at gå i et med sine omgivelser. Hans pels virker som en kameleons skæl, men evnen vil ikke altid helt som han selv vil, så nogle gange kan han ikke når han gerne vil, og andre gange aktiverer hans camuflage af sig selv imod hans vilje.
Andet:
Styrer: Taku