Hytte: Hans hjerte og sjæl er i Hytte 18, men han bor nu desværre i en eller anden anden hytte.. 8E eller sådan noget.

Navn: Timothy

Kaldenavn: Tim

Alder: Han er holdt op med at tælle.

Køn: Dreng

Styrker: Han er ret svær at fornærme eller såre og bære næste aldrig nag. Han er en fantastisk ingeniør og er rigtig god til at bygge ting.

Svaghed: Han er bange for heste, selvom det ikke er så slemt længere. Han er ikke glad for at se dem han holder af have det svært. Han har to revner i sig, en på hans bryst, og en på hans højre læg, hvilket er de to svageste punkter på hans krop.

Udseende: Hans hud virker meget mat og grå og til tider med et skær af blå/lilla, det ligner dog stadig hud. Hans øjne ligner diamanter, og er blå til grønne. Han er ikke særlig stor.

Sprog: Alle

Personlighed: Tim er en pudsig dreng og det er generelt svært at blive klog på ham. En ting er dog sikkert; han er anarkist med stort A. Han følger kun sine egne regler. Han er egentlig pacifist som sin far, men dog ikke 100%, og han er også lidt fascineret af teknologien bag våben. Hans venner og familie står ham først for. Hvis han føler du har gjort dig fortjent til at være hans ven så vil han uden tvivl hive dig ud af helvede hvis det var nødvendigt. Han har et pudsigt forhold til mennesker. Han kan generelt ikke lide dem, da de hele hans liv i gennem har været idioter over for ham. Der kan dog sagtens være den en i ny og næ som han finder interessant og spændende og så har han ikke noget i mod et venskab med dem. Han er nysgerrigt anlagt og det der driver han igennem hans udødelige liv er håbet om at lære og opleve. Derfor rejser han meget, fra den ene ende af universet til den anden, fra dets fødsel til dets død. Han kalder dog altid Jorden og Ace sit hjem, og selvom han sagtens kan være væk i år af gangen er det sjældent at dem på Ace opdager det, da han bare for det til at passe med at han kun har været væk i en enkelt nat. Denne måde at rejse på gør også at han er væsentligt ældre end han ser ud, og at han er meget ældre end de fleste af sine venner, ikke at han særlig tit minder dem om det eller prøver at spille ’jeg-er-ældst’ kortet.

Fortid: Han er søn af Lucas Leclerq og Jenny Gillian, på en planet langt fra jorden. Han mistede begge sine forældre i en ung alder til en race der ikke kunne lide hans slags, og siden hen ødelagde han planeten og racen. Han har altid rejst meget, men i sidste ende har han altid kaldt Ace sit hjem, uanset hvor mange hundrede år han har været væk. Selvom han har fantastisk venner både på Ace og andre steder, så har han altid savnet at have en rigtig familie. Det ændrede sig dog da han fandt Rosa, en anden som ham. De rejste sammen længe indtil hun blev kidnappet. Han forsøgte længe at bryde hende ud, og det lykkedes til sidst, men hendes krop var ødelagt, og hun var døende. Opsat på at redde hende, byggede han en menneske krop og overførte hendes sind til den. De giftede sig umiddelbart lige efter. De vidste begge to godt at det kun var på lånt tid at de var sammen, for hendes leve tid var ingen ting i forhold til Tims udødelighed. De nåede dog ikke at være sammen særlig længe efter det, for under et ophold på jorden blev de angrebet, og Rosa blev skudt og dræbt. Hun dødede i armene på Tim, og hun fik ham til at love ikke at prøve at redde hende igen, for nu var det hendes tur til at dø. De nåede aldrig at få nogle børn. Både før og imens han havde været sammen med Rosa, havde han været generel i en stor galaktisk hær, der desperat forsøgte at forsvare sig mod en all-consuming alien race kaldet enten Reapers, men oftest The Flood. Tim havde kun deltaget lettere halvhjertet for at beskytte Rosa, Jorden og andre planeter der betød noget for ham, men efter Rosas død var han i sorg og utrolig vred, og gik derfor for alvor ind i krigen. Han var så effektiv og brutal i sin taktik at det for første gang lykkedes den galaktisk hær at generobre noget fra The Flood. Han var mere eller mindre ansvarlig for at vende krigens gang og besejre The Flood, for hvilket han blev set som en krigs helt og Gud af mange civilisationer rundt om i galaksen. Efter at støvet havde lagt sig efter krigen, og han ikke skulle vise frem til folket over det hele, havde han ikke noget at lave og selvom han havde glemt tiden mens han var i krig, havde han ikke glemt Ace, og det var vel på tide at han vendte tilbage for at se hvordan stedet havde det.

Evne: Han er et interdimensionelt væsen, kaldet en Eternal. Han lever udenfor tid og rum. Derfor kan han selv bestemme om han vil ældres eller ej. Det gør også at han kan rejse frit i tid og rum, og at han er lavet af diamant.

Andet:

 • Han elsker kaffe og hans ynglings ret er kartoffelmos.
 • Han kan godt finde på at putte blæk i de to revner han har på sin krop, så det ligner 3d tatoveringer.
 • Til trods for at han har brugte mange hundrede, hvis ikke tusinde år væk fra Ace, har han altid set Nathan for at være sin bedste ven.
 • Hans ynglings film er The Good, the Bad and the Ugly, og han håber på at han kan komme på et eventyr i stil med det i filmen.
 • Det første sted han kaldte hjem var Hytte 18, hvor han boede sammen med sin far. Efter hytten blev ødelagt, genopbyggede han den i de stærkeste materialer han kunne finde. Den nye hytte er blevet ødelagt flere gange siden og skolen valgte også at rive den ned. Desværre var Tim ikke på skolen til at stoppe det, så derfor har han ikke sit barndomshjem længere.
 • Han kan ikke svømme, men han kan heller ikke drukne, så nogle gange hvis han vil være alene, kan han godt finde på at sætte sig på bunden af en sø.
 • Han fiskede meget sammen med sin far da han var barn, og det er en ting han har gjort lige siden, selvom han plejer at gøre det lidt i smug.
 • Det var ham der fandt ud af hvordan man kan dræbe Gud. Han har desuden stadig bogen der forklarede hvordan.
 • Selvom det er noget han sjældent tænker på, så er han faktisk leder af en Anti-Mafia organisation, der hedder The Paradox Factions, han skabte efter han fandt ud af at Linus tog stoffer og var i det miljø. Selvom den bare startede i byen nær Ace, er den blevet global, og består næsten udelukkende af ex-mafia, andre ex-gangstere, ex-bandemedlemmer og mange af dem er mutanter. Selvom organisationen kun startede med at gå efter drug-dealers, går den i dag også efter menneske smuglere, folk der laver ulovlig porno og folk der sælger WMDs, samt hadegrupper mod mutanter. Organisations metoder er langt fra ideale eller fine i kanten, hvilket har gjort at de fleste regeringer og efterretnings tjenester er efter den på lige fod med andre kriminelle organisationer.
 • Han har en hobby at tage biler og udstyre dem med avanceret teknologi, så de blandt andet kan svæve eller har våben. Generelt kan han bare godt lide at bygge ting, og gør det tit.
 • Han fik en rød og blå hue af sin mor. Han har haft den i så mange år at den er blevet slidt op og der nu kun er et lille stykke tilbage.

Styrer: Frederik_Bonde

Ekstra billeder:

Som tiårig

saphiroboys%20(670)

Da han var 15 til et par tusinde år senere

hot-and-cold