Hytte nr
: 09C
Navn: Tristan Dimitri Dexter Velt Forbes-Hirsch
Kaldenavn: Noiz
Køn: Dreng
Alder: 15
Art: Mutant

Styrker: Han har et godt hoved.
Svagheder: Bliver utroligt let udmattet når han bruger sine evner.

Personlighed: Tristan er stadig en egentligt god dreng, noget mere tilbageholdende og reserveret nu hvor han er blevet ældre. Hans personlighed er meget i stil med den af hans fars og han kan derfor nogengange synes noget køligt anlagt og måske noget ufin i kanten. Tristan er generelt høfligt anlagt og drager som regelt ikke konklusioner bare sådan. Han er meget intelligent og udviser stor interesse for forskellige ting. Selvom Tristan besidder samme form for retfærdighed som hans far gør det, så virker Tristan dog ikke det mindste interesseret i at forfølge en karriere hvori man forsvarer loven eller forsvarer dem der bryder den, eller dem som fejlagtigt er beskyldt for ting, selvom hans måde at argumentere på og hvad der ellers hører til, klart viser tegn på at han ligeledes ville kunne blive en satans god advokat hvis han gad.

Tristan er dog noget mere afslappet på det punkt og vil egentligt helst bare ‘nyde’ sit liv og slappe af. Eller… Slappe af og slappe af. Han er meget into et online spil kaldet ‘Rhyme’, hvor han endda er leder for et ret højt rangerende team, men det er vidst også så vildt som det bliver på det punkt. – Tristan er dog så meget into det spil at han kan gå hen og blive nærmest stresset hvis de folk han gerne vil kæmpe mod, ikke gider. Det er vitterligt frustrerende for ham.
Fortid: Han er et resultat af et kys mellem Viktor og Maddie på Valentines dag, i år 2017.

Evne:
Nedarvet fra mor: Mørk Magi – Kan udføre alle former for sort magi.

Nedarvet fra far: Resurrection – Kan genoplive sig selv og andre. Både dyr og mennesker er inbefattet.
Uddybende beskrivelse af Ressurection evnen:
Resurrection ( Genoplivning ) er kunsten at genoplive de døde eller genoplive sig selv, nogle gange begge og nogle gange kun den ene. Ethvert levende væsen afgået ved døden er indbefattet retten til at kunne blive genoplivet af skabninger eller personer med denne evne.
Styrker: Grundet evnens automatiske aktivering hvis brugeren selv dør, giver det brugeren en form for semi-udødelighed. Semi fordi det ikke er permanent, og fordi det ødelægger sjælen en lille smule hver gang brugeren genoplives eller skal genoplive andre, så en dag er det bare slut. Desuden stopper genoplivnings evnen ikke aldrings processen så man bliver stadig ældre og jo ældre man bliver, jo mere skrøbelig og ustabil bliver evnen fordi der er mindre liv at give af.
Svagheder: Bivirkninger ved at genoplive, om det så er sig selv eller en anden, er bl.a. hovedpine, svimmelhed, tab af muskelkontrol, kvalme, etc. Desuden så river det i brugerens sjæl hver gang denne skal genoplive et andet individ, fordi vedkommende er nød til at tage livs energi et eller andet sted fra, for at placere det i en død krop og ‘genstarte’ kroppen. I de fleste tilfælde skal brugeren også have kroppen fra den afdøde for at kunne genoplive (Dog kan kroppen sagtens være i forrådnelse eller decideret et skelet, dette har ingen bivirkninger og vedkommende forbliver ikke råden eller skelet-agtig. Evnen tager simpelthen vedkommende tilbage til det SIDSTE punkt i deres liv hvor de var levedygtig og fjerner hvad end der var årsagen til dødsfaldet til at begynde med).
Facts:

 • Resurrection og Respawn er ikke den samme ting.
  • Hvis indehaveren af evnen dør et farligt sted eller et sted hvor det er umuligt at genoplive sig selv, går evnen i standby. – Dette betyder at den IKKE arbejder på at genoplive før forholdene er til det.
  • Evnen sender ikke brugeren til sidste sikre sted de var før de døde, men genopliver dem præcis hvor deres krop befinder sig.

Egen evne: Formskifter til Akiulfr ( “Father’s Wolf”) – En mere hundelignende version af en Shield Wolf. Den er mindre, har kortere hjørnetænder og en lidt kortere hale og et knapt så dysfunktionelt mindset som en Shield Wolf.
Styrker: Modsat shield wolves, så har Tristan som Akiulfr ikke brug for energien fra andre ulve for at overleve. Han behøver ikke energien fra en shield wolf eller en akiulfr for at overleve, og kan fx heller ikke få RED. Modsat liulfrs, så har akiulfrs to lysende huller på hver side af hovedet istedet for et individuelt og personligt ‘ ID tag’. Desuden er Tristan en type af akiulfr der har en ‘kam’, der er meget lig med den som Father har i sin ‘ulveform’. Han kan desuden tvinge ‘kammen’ ned og ligge så man ikke nødvendigvis kan se om han er crested eller ej. (Dette er en forsvars taktik)
Svagheder: Han er mindre end shield wolves, hvilket også gør ham svagere, fysisk. Men samtidigt ligner han også tilstrækkeligt en shield wolf til at folk kan tage fejl og kan risikere at angribe ham ud af frygt. Desuden modsat shield wolves, så har akiulfrs en fært så han kan sagtens opspores selv i sin akiulfr form.

Familie:
Far: Viktor Ignaz Hirsch
Mor: Madeline Forbes
Søskende: Dexter Forbes (Halvbror), Ricklas Tigerspawn (Halvbror)

Andet:

 • Han er et valentinesbarn. Født den 14 Februar 2017 som en del af valentinesplottet
 • Han har en nervefejl der gør han ikke kan mærke smerte.
 • Tristan lader ikke til at have særligt meget smag for mode eller stil.
  • Hvilken kan forklare hans nuværende tøjstil. (Nej, hans forældre er ikke en særlig stor fan af det.)
 • Han har fået en del piercinger.
 • Hans ynglingsmad er pizza, og det er faktisk det han foretrækker at spise.
  • Kan blive ret irriteret ot trodsigt vælge at lade være med at spise, hvis han ikke må få pizza.
 • Grunden til han er så interesseret i Rhyme er at han i spillet kan mærke smerte.
  • Hvilket han som tidligere nævnt, ikke kan i virkeligheden.
 • Han foretrækker at blive kaldt Noiz.
 • Han kender ikke til nogle andre akiulfrs og den eneste liulfr han lader til at kende noget til er Dexter.
  • Tristan og Dexter kommer ikke godt ud af det med hinanden.

Styrer: SuspexDog
Playby: Noiz fra Dramatical Murder
Flere billeder:


Billedresultat for Dramatical Murders - Noiz
Billedresultat for Dramatical Murders - Noiz
Billedresultat for Dramatical Murders - Noiz
Som barn:

Billede af formskifter evnen:
Tristan Crested Akiulfr by CXCR

Kæledyr: (or something)
Usagimodoki

Billedresultat for DMMD Usagimodoki
Sekundær form som denne kan antage:
Billedresultat for DMMD Usagimodoki
Ejer: Noiz (Tristan Dimitri Dexter Velt Forbes-Hirsch)
Race: Rabbit Cube
Navn: Usagimodoki
Alder: Ukendt
Køn: Ukendt
Andet:

 • Usagimodoki er en ud af mange allmate cubes som Noiz ejer.
 • Usagimodoki er bare ‘lederen’ så at sige.
 • Usagimodoki lader ikke til at have nogen personlighed som sådan, selvom den konstant fortæller hvad den gør/laver når den bliver givet ordre.

Billedresultat for Large rottweiler
Ejer: Noiz (Tristan Dimitri Dexter Velt Forbes-Hirsch)
Race: Rottweiler
Navn: Luger (Tidligere: Hund)
Alder: Voksen
Køn: Han
Andet:

 • Luger var tidligere ejet af Maddie, Tristan’s mor.
  • Men i og med at Tristan ville have en hund og at Maddie i forvejen ikke passede Hund, så forærede hun rottweileren til drengen.
  • Også selvom Viktor ikke syntes det var super smart at give et barn en så stor hund.
 • Luger lader umiddelbart til at være venlig sindet.
  • Dog meget på vagt overfor fremmede og meget beskyttende stadig overfor både Maddie men også Tristan.