Hytte nr: 07E

Navn: Valerie Frey Thatcher

Kaldenavn: Thatcher

Titel: Inquisitor

Køn: Pige

Alder: 17år

Højde: 158 cm

Udseende: Lille og tæt bygget. Kort, pjusket og ildrødt hår. Tofarvede (et rødt og et gulligt) øjne. Vædderhorn der stikker ud på hver sin side af hendes hoved, samt 2 små over hvert øjenbryn. Elver-agtige øre, med diverse forskellige ringe og smykker. Hornene er udsmykket med runer, sten og diverse smykker, og hun har en masse piercinger i ansigtet. Hun er ofte klædt i sort tøj, der sidder let til kroppen.

Art: Diclonius (Menneske/mutant)

Styrker: Hendes evne har en masse fordele, og siden hun har levet med den hele sit liv, har hun for længst lært at bruge den optimalt. Hun er også meget målrettet, når hun får tildelt en opgave, og er derfor ikke nem at få ud af fokus.

Svagheder: Hornene på hendes hoved er direkte forbundet med hendes vectors. Hvis et eller flere horn bliver fjernet, ville hendes vectors miste betydelig styrke eller helt forsvinde, indtil de er vokset ud igen.

Personlighed: Thatcher virker ved første blik som en reserveret og måske lettere kynisk person. Hun er målrettet, og bryder sig ikke om ting der kommer i vejen for hende. Heldigvis, for hende, har hun også fået en evne, der er som skabt til at rydde ting ad vejen. Hun har aldrig haft nogle tætte bekendtskaber, så derfor arbejder hun bedst alene, og har ikke noget imod, at bruge mange timer alene. Faktisk er det måske sådan hun har det bedst. Men hvis opgaven kræver, at hun befinder sig sammen med mange mennesker (som med Ace), er det ikke noget problem for hende. Også selvom hendes sociale kompetencer måske ikke helt er der. Hun er dog ikke direkte aggressiv, med mindre situationen byder op til det, og i så fald, er det ikke noget der ligger uden for hendes natur. Dog er hun indpræget med respekt, og dræber eller skader ikke for sjov skyld, eller bare fordi hun kan. Men når hun endelig gør, er det ikke en ting hun fortryder. Faktisk fortryder hun meget sjældent sine valg, og er ikke personen der siger undskyld.Hun tror fuldt og fast på kulten, og ville gøre alt for dens tro og formål.

Fortid: Thatcher er et resultat af et ritual i krypten i Louisiana, udøvet af The Cult of Aberration. Da hun som spæd, blot få dage gammel, blev efterladt af sine biologiske forældre, tog kulten hende til sig. Dog var hun ikke meget værd, som et normalt lille barn, og de besluttede at udføre nogle eksperimenter på hende, hvilket endte ud i det ritual, der i sidste ende gav hende sin evne. Der var et langt ritual, der varede over flere dage, og igennem den lange proces ændrede hendes krop sig på mange måder. Mest af alt, de to horn der voksede ud af hendes hoved. Hendes vectors blev igennem yderligere ritualer bundet til hornene, så de først rigtig ville nå deres fylde styrke, når de var vokset helt ud. På den måde undgik de et lille barn, med evnen til at rive hovedet af andre af kultens medlemmer. Indtil da voksede hun op under kultens trosretning, hvilket gør det til det eneste hun kender. Hornene var fuldt udvokset da hun nåede 12-års alderen, og hun startede sin træning som Inquisitor. Som tiden gik, blev hendes vectors stærkere og længere, og igennem smykker og runeindgraveringer fik hun også forstærket sine evner. Hendes evner kan dog blive ved med at ændre sig igennem tiden.Igennem sin tid i kulten har hun taget på utallige opgaver, primært for at tage sig af trusler imod kulten, både på egen hånd og med andre af kultens medlemmer. Det er mange af disse missioner der har ændret hendes måde at argere på.Hun tog til Ace med en gruppe af de andre kultister, har nu slået sig ned her.

Evne: Diclonius – Vector´s

Andet:

  • Hendes Vectors er 4 usynlige arme, der hver har en rækkevidde på 5 meter. De er bygget af små molekyler, der vibrerer med skiftende hastighed, alt efter hvad de skal bruges til. Ved lav hastighed kan de gå igennem faste objekter. Ved højere hastighed kan de bære ting og lave hverdags opgaver. Ved høj hastighed kan de bruges som skjold og beskytte hende for næsten alting. Ved den højeste hastighed kan hænderne både destruere og sætte sammen. Det betyder at de kan bruges til at skære igennem faste objekter men også objekter lavet af små molekyler sammen (som sår)
  • Armene kan godt bruges til at sende hende op i luften, men hun kan ikke flyve.
  • Hendes Elder God Patron er Kra-Oti
  • Hendes Patron tatovering er placeret i natten tæt ved hårgrænsen

  • Hun fungerer som Inquisitor (soldat) for The Cult of Aberration.
  • Hun kan godt lide at komme ud i og se verden. og skriver ofte sine oplevelser ned
  • Ud over det, er hun også glad for at læse om de ting, der er lidt for langt væk til at hun selv kan se dem.

Styrer: Ea