Hytte nr: 21
Navn: Venus Lullaby
Køn: Kvinde
Alder: 118år
Art: Menneske/Mutant


Styrker:
Hendes styrke er hendes eliganse, balance. hørelse og syn der kan se i mørke. Hun arbejder mest om natten og kræver heller ikke meget søvn, selvom hun behøver det nogen gange til at “lade op”
Svagheder:
Hun dårlig til det sociale liv og fortrækker for det meste at stå alene, frem for at snakke med nogen mennesker og snakker derfor mere med sine hvide krager.


Personlighed:
Med et hjerte som et is vil du sjældent se hende smile, ikke at hun har det sjovt, hun er en mester til mørk magi og bruger det ofte i en mere unik måde frem for så mange andre.
– Hendes personlighed kan for de fleste virke meget kølig og død, til tider, hvilke kommer lidt med hendes evner. Følelser er næsten noget hun slet ikke kender til og er ikke noget hun føler så tit.
Det er og ikke umuligt for hende at føle noget.
– Hun har tit nogen lange sorte klører fremme der er skabt af skygger og sort magi.
– en smule forførende i sindet.
– Altid yndefuld og elegant.

Fortid:
Hun går rundt på jorden som dødens slave, hvilke hun nærmest har gjort nu i flere hundrede a år nu. Hendes alder stå for hvor længe hun er gået rundt på jorden Skabt af stjerne støv, menneske blod og måne lys fra en sø der kun dukker op værd tusinde fuldmåne, vandre hun rundt i skovens mørke og samle stjæle ind til sig, efter opgave eller efter sin egen lyst. Et af dødens skabte sjæle der er skabt til at hjælpe døende menneske, eller væsner på den rette vej til døden i sit sidste åndedrag. Hun har altid sine hvide krager i nærheden af sig som virker som hendes øjne til tider.

Evne: Dødens slave
Hun er skabt af mørk magi og besider derfor mørk magi som hendes krop er fyld med.
– Is evner er også hendes anden evne som hendes le er lavet af ved det lange blå blade.
– Ellers er hendes evner ganske minimale, hun må ikke angribe andre mennesker eller gøre skade på dem, medmindre deres tid er inde, eller hun selv bliver angrebet/føler sig truet
Dog må hun ikke dræbe dem.

Andet:
– Hun kan til tider vise lidt af en forførende side, men for det meste er hun meget neutral omkring sexual kontakt.
– Altid yndefuld og elegant.
– Hendes sorte klør kommer kun frem nå hun føler sig truet, og er lavet af sorte skygger fra hendes magi.
– Søvn har hun ikke så meget brug for, det samme med mad og drikkelse, så hun gøre sjældent de ting.
– Hun for sin føde fra sjæle.

Styrer: Corporal.