best-pictures-of-chris-zylka
Hytte nr: 09C
Navn: Viktor Ignaz Hirsch
Kaldenavn: Viktor, Mr. Hirsch
Køn: Mand
Alder: 26 år
Højde: 188 cm
Vægt: 72 kg
Art: Menneske, mutant

Styrker: Han er meget god til at holde fokus og er som regelt god til at holde hovedet koldt og bevare fatningen.
Svagheder: Han er dårlig til at udvise følelser, hvilket gør hans forhold og venskaber noget anstrengt nogengange.

Personlighed: Kølig – Reserveret – Fokuseret – Seriøs – Retfærdig – Stædig – Intelligent – Ansvarsbevidst – Karismatisk

Kølig – Viktor er en kølig og emotionalt besværret mand. Han er ikke god til følelser, hverken at vise de eller håndtere dem, og skubber dem egentligt helst væk fra sig, hvis han kan slippe afsted med det. Dette får ham til at virke kølig og i nogengrad skræmmende, særdeles overfor folk der ikke kender ham, eller ved at han bare er sådan. Det er ikke noget han selv lader til at tage særlig tungt, selvom han synes at være klar over dette træk.

Reserveret – I de fleste tilfælde er Viktor en meget reserveret fyr, der synes ligeglad med andre og deres behov, medmindre disse andre, er nogle personer der er vigtige eller på anden vis har en stor indflydelse på hans liv. Dette gør også at han helst ikke lader folk vide hvad han går og tænker på, planlægger eller hvad han er en del af, men også at han er ligeglad med andre og deres planer, og derved heller ikke er nysgerrig eller naiv nok, til at lade sig narre og lokke, af at folk opføre sig mystisk og bruger sætninger og forhandlings metoder som “Jeg fortæller det hvis du gør det og det.” for så sker det bare ikke.

Fokuseret – Viktor er en typisk fokuseret mand. Hvis han har en opgave foran sig, så er det den han fokusere på og så er han nærmest ligeglad med hvad andre folk siger og synes. Han tillader ikke sig selv at blive distraheret. Hans mangel til at kunne rigtigt connect til sine følelser, hjælper ham på dette punkt, da de herved ikke kan stoppe ham fra at gøre hvad han er nød til for at få opgaven udført.

Seriøs – Viktor er en seriøs mand. Han joker stort set aldrig, hvis overhovedet. Han finder det barnligt og har ganske simpelt ikke tid til den slags. Hans seriøsitet kan virke intimiderende når den mixes med hans kolde og reserverede facade, selvom chancen for at han gør en uskyldig person noget, er meget lille. Det eneste han nok ville gøre, ville være at gribe dig i kraven og ruske noget fornuft in i dig, hvis du skaber dig.

Retfærdig – Viktor er en retfærdig mand, hvilket også er en af grundene til at han er advokat. Han vil gerne have at retfærdigheden sker fyldes og har meget lav tolerance overfor dem, der ikke har nogen moral og som bryder reglerne og gør ulovlige og/eller forfærdelige ting. Det er derfor næsten ærgerligt at de fleste af hans klienter er kriminelle og han som regelt altid formår at få dem frikendt. Det er lidt.. Counter productive, men i nogle tilfælde regner han nok optimistisk med at de kan ændre sig. Dem hvor han virkelig har nul tolerance over for en sådan opførsel, er overfor familiemedlemmer, hvor han vil slå hånden af dem, hvis de gør noget der strider mod hans principper.

Stædig – Viktor er en stædig mand. Han sætter sig et mål eller tager en beslutning og så er det det, den er ganske simpelt ikke længere. Hvis der er noget han vil have eller opnå, er han ligeså stædig. Han kender simpelt ingen grænser med hensyn til stædigheden.

Intelligent – Viktor er intelligent, han er tænkende og han handler aldrig overilet. Han tager sine forholdsregler og lærer om de ting eller personer han skal have med at gøre, før han vover at kaste sig ud i noget som helst. Særligt hvis det er farligt eller risikabelt.

Ansvarsbevidst – Viktor har en stærk følelse og fornemmelse for ansvar, hvilket bidrager til mangden af hans andre personlighedstræk og styrken af dem. Desuden er han meget god til at udvise en voksen og anstændig opførsel, hvilket visse andre voksne mennesker lader til at være dårlige til.

Karismatisk – Til trods for de negative aspekter af hans personlighed, så er han meget karismatisk, og det mikset sammen med hans gode udseende og gode hoved, gør at folk for det meste godt kan lide ham. Hvilket passer ham fint. Han har let ved at opnå andre folks tillid, ganske simpelt fordi han er så karismatisk som han er.

Fortid: Viktor er født i Tyskland. Hans far døde godt en måned før Viktor blev født og han har derfor aldrig kendt sin far. Han tilbragte de første par år af sit liv sammen med sin mor, en meget striks tysk kvinde, der gik op i at opdrage ham og lære ham hvordan man skulle opføre sig og sågar holde orden. Dog døde hun også da han var meget ung og han blev herefter anbragt hos en pleje familie.

Her voksede han op med stedsøskende og en mindre striks familie. Han holdt dog sine træk fra da han boede hos sin mor og fremviste en fattet og kontrolleret attitude og var den mest ordentlige af børnene i familien. Eftersom han fra en ung alder lærte mht retfærdighed, så var han altid meget retfærdig g han var også den der reddede de svage i skolen fra bøllerne, fordi ingen turde lægge sig ud med ham.

Da han var gammel nok, fik han endelig overdraget sin mors formue og hus, hvorefter han flyttede tilbage til sit første barndomshjem og boede her i nogle år, før han rejste. Han havde anskaffet sig et par hunde en albino og en melanistisk doberman, ved navn Nero og Krueger. Viktor flyttede til USA og boede der for en periode mens han blev uddannet som advokat, hvorefter han rejste derfra.

Han har siden da været populær og meget berømt advokat, meget eftertragtet af langt de fleste der havner i retten. Han er dog en dyr advokat at have, og kun de færreste har råd. Viktor blev sidenhen, da hans evne blev opdaget, rekrutteret af regeringen, hvorefter han arbejde under Angel, som hans højre hånd, såvel som personlige hjertestarter og bodyguard.

Evne: Resurrection (Genoptandelse) – Evnen til at genoplive sig selv, og andre.
Styrker: Evnen giver ham en form for udødelig, da han genopliver sig selv hvis han bliver slået ihjel. Desuden er evnen svagt indenfor healings spekteret, hvilket betyder at hvis han genopliver nogen, og de døde unaturligt, fx af en skade som et skud eller kvælning brækket nakke, etc. Så heales dette når han genopliver en, men så også kun det. Eventuelle andre skader, sygdomme, etc man kunne have, forsvinder ikke. Hans evne healer/fjerner kun det der dræbte en, eller hamselv. Dog, hvis en serie af ting sker, fx at man bliver slået ihjel og begravet eller at ens krop er ved at gå i stykker eller gå i forrådnelse, vil hans genoplivnings evner føre en tilbage til det sidste punkt før man døde, hvor kroppen var ‘levedygtig’.
Svagheder: Evnen tærrer på energien, dels fordi at han bliver nød til at tage livskræft et sted fra og påføre det den døde for at genoplive dem, det er typisk ham selv han tager energi fra, fordi det er nemmest, selvom også farligst. Derfor kan for mange genoplivninger i træk eller på en gang, have en negativ effekt på ham selv. Også derfor er han ikke særlig glad for bare sådan at rende rundt og genoplive folk, og undgår det faktisk helst, medmindre han fx er betalt for at holde vedkommende i live. På længere sigt kan misbrug eller overforbrug af evnen godt ende med at slå ham ihjel, selvom det ikke vides med sikkerhed.
Facts:

 • Resurrection ( Genoplivning ) er IKKE det samme som respawn.
  • Hans krop kan IKKE automatisk flytte sig/teleportere sig til et sikkert sted at blive genoplivet.
   • Dette betyder han enten genoplives hvor han døde og derved dør igen hvis det er et sted der ville dræbe ham igen, og herved starte et loop.
   • Dette ville køre videre til evnen enten automatisk DEAKTIVERE sig selv fordi denne ikke opnår noget ved at genoplive brugeren, eller til hans sjæl er så flået og ødelagt at han ikke kan genoplive mere.
 • Evnen er generelt kaotisk fordi den roder med den naturlige orden.
  • Resurrection evnen kræver nemlig ikke at en anden dør, for at man kan genoplive.
  • Dette gør at genoplivning af en person der døde, uanset om det var en tidlig eller ‘unfair’ død, kan skabe en kædereaktion af events der kan have katastrofale følger.
 • Over forbrug af evnen har KONSEKVENSER.
  • Viktor personligt gør en stor deal ud af citatet “What’s dead should stay dead.” fordi der stort set altid er konsekvenser ved at bringe døde personer tilbage.
   • Bringer man for eksempel en person fra en anden tidsalder tilbage, ville denne være forvirret og kastet ind i en æra hvor han eller hun ikke har nogen idé om hvordan ting virker og istedet ville skabe kaos ud af simpel uvidenhed.
   • Hvis man ikke har styr på evnen og bare genopliver fordi man kan, kan man ikke nødvendigvis være sikker på at vedkommende man genopliver, er som de var, før de døde.
    • Dette kan også være et lead til hvordan ting kan blive bedre, eller værre, alt efter hvem og i hvilken forbindelse vedkommende er blevet genoplivet.

Familie:
Forældre: Døde
Kone: Madeline Monique Forbes-Hirsch
Kæreste: Ingen
Børn: Ricklas Tigerspawn ( Forstødt/Disowned – Fremmedgjort/Estranged ), Tristan Dimitri Dexter Velt Forbes Hirsch.
Andet: Hitomi Itzumi Tigerspawn (Barnebarn)

Andet:

 • Han taler op til flere sprog flydende, eller i hvert fald meget godt. Han har dog altid sin markante tyske accent.
 • Trods sin unge alder, er han uddannet advokat.
 • Har våbentilladelse, og bærer som regelt altid en eller to håndpistoler på sig, skulle han få brug for at forsvare sig.
 • Han har blågrå øjne og blond hår.
 • Han er Angel’s bedste ven, så at sige. Eftersom Viktor’s dæmoner leger godt med Angel’s.
 • Han eger en sort BMW I8 og en sort Mercedes Maybach S600
 • Han ejer et villa hus nede i byen. Stort hus med udendørs pool, selvom han ikke nødvendigvis svømmer meget.
 • Han er den nye rektor på Ace.

Styrer: SuspexDog
Playby: Chris Zylka

Quotes:

“I’ve been in love. It’s painful, it’s pointless and overrated.”

 

“Here’s the thing. I don’t really care about what you need. I only care about what I need. I’m a little selfish like that.”

Flere billeder:

Billedresultat for Chris Zylka gif


Billedresultat for Chris Zylka

Kæledyr:
Billedresultat for Albino Doberman
Ejer: Viktor Ignaz Hirsch
Race: Doberman
Navn: Nero
Alder: 7
Køn: Han
Andet: Den mere forsigtige og submissive af de to doberman hunde.

Billedresultat for Melanistic Doberman
Ejer: Viktor Ignaz Hirsch
Race: Doberman
Navn: Krueger
Alder: 7
Køn: Han
Andet: Den mere aggressive og dominante af de to doberman hunde.