medtaske1

Hytte nr:
01F
(Stalden)
Fulde navn: Viltess
Kaldet: Viltess, Tess
Alder: 73 (Ung)
Køn: Fyr
Tilhørsforhold: Neutral God

Info omkring udseende:
Højde: 2,83 m
Stangmål: 1.81 m
Vægt: 518 kg
Hudfarve: Mulat med fregner.
Hårfarve: Hår og hale er rød, Halen med mørkebrune spidser. Farven er kaldet rød dun appaloosa. Pelsen er hvid med rødbrune ben og hvide sokker. Pelsen er dækket i røde pletter.
Hårstil: Halvlangt på hovedet, holdes kort for ikke at komme ivejen under arbejde. Halen er middellang og har en ikke særlig velholdt fletning
Øjenfarve: Blå-grønne/Tyrkis
Kropsbygning: Slank, Muskuløs
Hverdagstøj: Intet
Ar, permanente skader, el.lign.: Almindelig slidtage. Intet stort.
Særlige kendetegn: Hans hvide pels er dækket af røde prikker. Mørke ben med 3 hvide sokker tilhørende 3 lyse hove og én mørk.
Art: Kentaur

Info omkring personlighed:
Talenter: Han er udholden og meget stærk på benene, hvilken gør ham i stand til at klare sig hurtigt gennem alt slags tærren. Han kan dog ikke springe ret højt og syntes det er kedelig at befinde sig i en dressurhal.
Charme. Han er charmerende og venligsidet. Han tror instinktivt at alle er hans venner på et eller andet plan og det gør ham selvsikker.
Styrker: Han er hårdtarbejdende og stærk.
Svagheder: Damer, han tilbeder og forguder hunkønsvæsner af alle slags.
Fortiden, Han vil helst ikke tale om sin fortid. Dårlige minder, giver ham en forfærdelig skyldfølelse.
Han har generelt meget let ved at få dårlig samvittighed.
Han kan virke lidt dum til tider.
Interesser: Damer, Arbejde, Styrketræning, Druk, Svømning, godt selskab, venner, familie og renlighed.
Drømme/ønsker: Viltess ønsker sig at starte sin egen familie. Han vil gerne have en stor familie og mange venner. Måske vil det lykkedes ham? Måske ikke, Hvem ved?
Elsker: Damer, Familie, Venner, Nye bekendskaber,  Druk og godt selskab.
Hader: Viltess hader ikke ret meget. Han bryder sig ikke om at blive pisket og slået på. Generelt hader han smerte. Han hader også at se andre være ked af det.
Helhedsindtryk af personlighed: Viltess er nem at gøre glad, han er generelt en ret positiv person som både er livsglad og venligsindet. Han passer godt på sine venner og familie og bruger meget af sin tid på hårdt arbejde. Han er meget godhjertet og tror på det bedste i alle hvilket nemt gør ham til et offer for udnyttelse.

Fortid/baggrund:
Barndom:
Viltess blev født ind i en flok hvor de dét år kun fik drengeføl. Det blev set som en straf fra gudinderne at der kun blev skænket dem hankønsvæsner i et helt år. Viltess og de andre føl blev set som et symbol på evig ulykke og blev hurtigst muligt jaget ud af flokken. Ikke af deres mødre, men de øverste kvinder i flokken besluttede at det var bedre at de lærte at klare sig selv hurtigst muligt. Flokken var meget feministisk og var udelukkende et kvindligt styrer.
Fortid frem til nu:
Viltess har levet i en lille hjemlig flok af andre han kentaure. De var i alt 5 drengerøve der voksede op sammen og lærte at klare sig selv. Blandt andet fik de lidt efter lidt deres evner som kunne bruget til sjov og ballade, men også til at klare sig. Nogen var bedre end andre og Viltess var den mere faderlige men meget godmodige af dem. Dette betød at han ikke kunne slå ihjel som de andre. Han blev derfor tit gemt afvejen når der var problemer i den lille gruppe, trods han ville alle det bedste og prøvede at skille parterne ad, men han var simpelthen ikke voldelig anlagt og endte gang på gang med et nederlag når flokken var uenige. Til sidst blev han holdt udenfor og sammen med sin bedste ven fra flokken, drog de ud på deres egen færd hvor de klarede sig med nød og næbbe som ungkarle. De forstod at hvis de ville klare sig måtte de finde sig et job der kunne give mad på bordet. De accepterede det eneste arbejde de kunne få på daværende tidspunkt og blev i første omgang solgt af slavehandleren til den samme ejer. Her arbejdede de hårdt i en al for tidlig alder. Viltess var lidt kraftigere bygget end hans ven og klarede derfor landbrugsarbejdet bedre med at ordne jorden, pløje, harge og så. Viltess’es ven til gengæld fik et dårlig knæ og kunne ikke længere bruges. Da han efterfølgende blev syg, smed ejeren ham på porten. Viltess prøvede at gemme sin mad og snige sig ud om natten for at give dette til sin ven, han lovede at de nok skulle klare den, og mens Viltess blev svagere på grund af mangel på mad, gik tiden og vinteren samt kulden traks hans ven med sig i døden. Viltess var nu helt alene og blev opslugt af arbejdet. Tiden gik og han blev ældre og stærkere. Han voksede og blev en god, solid slave, men slaveejeren døde og Viltess som ikke have kendt til andet hele sit liv er nu på jagt efter en ny ejer der kan give ham mad og måske lidt penge så han kan komme ud og feste og have det sjovt lidt. Dette førte ham til Ace skolen hvor han slog sig ned.
Værste minde: Da hans bedste ven døde.
Bedste minde: At komme til Ace med sin storebror Cain Moonves

Familie:
Halvbror: Cain Moonves
De er ikke vokset op sammen, men har samme moder og er begge blevet sendt ud af hoppeflokken. Cain og Viltess har senere fundet frem til hinanden og er sammen draget til Ace.

Info om evne:
Internettet er hans evne.
Han er omvandrende wifi, men kan også slå wifi fra. Han er nem at spore da han tit bruger satelitterne. Viltess kan styre internettet og alt hvad der sker på internettet eller via internettet. Som udgangspunkt virker intet internet når han er i nærheden. Han kan ændre i tekster, billeder, alt der går online kan han infiltrerer, som f.eks computere, Macs og telefoner.
Viltess er ikke så dygtig til sin evne endnu. Han kender endnu ikke til elektronik og derfor er hans evne kun effektiv på at slå internettet fra.

Styrer:
Taco

 

Viltess

fewrwrw