Hytte nr: 01B
Navn: Winter Young
Alder: 18 år
Køn: Pige
Art: Mutant


Styrker: Hun er meget selvsikker, og ved for det meste hvad hun laver.
Svagheder: Hun burde ikke være åben omkring hendes evner, da hun har været fanget op til flere gange pga hendes store mund.

Personlighed: Hun er meget glad for opmærksomhed, selvom hun ikke er typen der opsøger den. Hun virker for det meste rolig, hvis hun ikke virker direkte ligeglad. Hvis man dog kan komme ind under hendes iskolde facade, så gemmer dig sig en virkelig sød pige. Hun stoler ikke rigtigt på nogen, og er ikke meget for at modtage hjælp, eller hjælpe andre med noget hun eventuelt kan de ikke kan (feks. snige sig ind og hente en hemmelig mappe, or what ever it is). Nogle dage er dog bedre end andre, og nogle dage kan hun fremstå yderst venlig og hjælpsom. Det kommer an på hvem hun snakker med, og hvordan det hele hænger sammen osv osv.
Hvis en fyr giver hende opmærksomhed, vil hun nok blive genert og sætte en hard to get facade op. Mest fordi hun er bange for at få nogen for tæt på, og derfor finder det bedre at virke iskold og ligeglad.


Fortid: Winter kan ikke huske hvor hun kommer fra, eller hvem hendes rigtige forældre er. Hun var ikke sikker på hvorfor mange ville have fingrene i hende, før det gik op for hende hvad hendes evne kunne. Hun blev fanget og tortureret til at gøre ting for andre, indtil hun lærte at hun kunne bruge sin evne til at komme ud. Hun har siden da været forsigtig med hvem hun stoler på, men er alligevel dum nok til at nævne hendes evne til tider.
Som fange blev hun tortureret og tvunget til at lære at kæmpe. Både med forskellige våben og uden.  Hvis hun nægtede blev hun sultet, tørstet og pisket indtil hun gav efter. Det vil sige indtil den dag hun kunne slå hendes lærer, hvor hun blev tvunget til at bryde ind og hente ting forskellige steder.


Andet:
– Hun elsker tøj, og elsker at bruge sin evne til at kunne skifte både hår og tøj.
– Hun giver ikke mange chancer til folk, men hun dømmer ikke på forhånd.
– Hun træner stadig i smug, for man ved trods alt aldrig om det bliver nyttigt.
– Hun har aldrig været forelsket, eller haft nogen rigtig kontakt med en dreng før. Not even a kiss.

Status: Single


Evne: Shapeshifter
Hun kan skifter form til hvem som helst, og kan også ændre hendes stemmebånd til personens stemme.
Hun kan ændre sig til hvilket som helst dyr, og kan samtidigt kommunikere med denne art (men kun når hun er i den form, med mindre de kan snakke med mennesker).
Med den rigtige træning ville hun kunne gøre sig til solide objekter og planter.

Styrker:
– Hun kan komme ind på tophemmelige steder, som måske er stemme- eller scannings-sikret.
– Hun kan nemt komme afsted med ting, da hun kan formskifte til alt muligt midt i det hele.
– Hun kan også ændre små detaljer ved sit eget udseende. Det kan være hårfarve, øjenfarve eller måske komme af med eventuelle ar fra en kamp?

Svagheder:
– Hun skal have set personen eller dyret før, om det er i virkeligheden eller på et billede mm. er ligegyldigt.
– Hun kan ikke efterligne en stemme hun ikke har hørt, så selvom hun påtager sig formen, så kommer stemmen ikke med automatisk.
– Det gør ondt at skifte til dyr, da hun skal knække alle knoglerne i kroppen.

 


Styrer: Silverfox


Galleri