Hytte nr: 9

Navn: Wolfgang

Køn: Mand

Alder: 23 år

Højde: Omkring 190 cm

Art: Formskifter

Styrker: Intelligent, selvstændig, i udemærket fysisk form.

Svagheder: Hans attitude får ham tit i problemer, han har svært ved at håndtere instinkter i og tid efter at have været i dyrisk form.

Personlighed: Wolfgang er lidt speciel. Han har en rimelig intelligens som han lægger nogle underlige steder men har også barnlige sider. Han har mange små og store interesser som ikke giver mening at eksistere hos samme mand; Alt fra klassisk musik til krybdyrsarter betager ham. Han kan virke ignorant og stædig for fremmede men mener intet ondt med det, han har en god humor som han gerne presser til det yderste, han tager for det meste ting let og en ad gangen; Har en generel positiv tilgang til livet, elsker naturen, musik og andet kunstrelateret. Han har haft følelser for personer få gange og hver gang har han været faldet for personlighed fremfor køn eller udseende.

Han har nogle mindre elegante ting ved ham; Ofte når han griner grynter han, han laver grimasser i upassende situationer når han føler sig akavet til mode og han skvatter en gang imellem, alle tre ting gælder især når han har fået noget at drikke. Det er ikke et kønt syn, men det er ham. Han elsker fest og alkohol og tryk på og han kan holde ud længe før han får i gulvet.

Han er nærmest besat af at lære om mennesker og deres træk, elsker at grave dybt og langt ind til en person til han har et eller andet forhold til dem, om end det er ven eller fjendskab. Giver folk ham deres gode side har man en loyal, men uforudsigelig ven som vil gøre næsten hvad som helst for dem og som vil gøre deres liv til himmel og helvede med alle hans udflugter i naturen og deling af interesser og overbrug af omsorg og humor men er man problematisk overfor ham tænder man en farlig gnist i ham; Han bliver ikke gal eller bange for han bekymrer sig kun om meninger fra dem han holder af og han ænser ikke trusler eller tæsk for meget, men han er ikke bleg for at lege med folk. Han vil gøre det til et spil af irriterende bemærkninger og kiksede pranks indtil personen indædt hader – eller elsker – ham, for han holder meget af stærke resultater.

Hvis man som ven sårer eller forråder ham skal man forvente at blive sat på plads og/eller skoddet meget hurtigt. Han er god til at sortere giftige forhold fra og gør det gerne, dermed ikke sagt at han ikke kan håndtere “hårde typer”. Så længe han behandles med respekt er han en tolerant mand.

Hans karakter har dog et stort koks: I dyreform er hans menneskelige rationelle tanker på afstand, instinkterne tager over, og i et stykke tid efter han har skiftet tilbage kan han godt være ophidset eller direkte aggressiv. Her er det mest fornuftigt at lade ham være i fred.

Fortid: Intet dramatisk; Har en nogenlunde familie et sted, en udemærket opvækst, gode skolelige resultater og et utal af venskaber rundt omkring.

Evne: Skifter form til sabeltiger

Andet: 

Styrer: Fucker

Kæledyr:

Kaiman

Ejer: Wolfgang

Race: Vyatka

Navn: Kaiman

Alder: 15

Køn: Hingst

Andet: Problemhest med livsfarlige skavanker som hans ejer blot finder charmerende. En onkel frikøbte ham fra en hestehandler, i dårlig tilstand, men så snart han kom til kræfter blev han voldsom og sendt videre til Wolfgang som viste sig at være den eneste der rigtigt kunne forudse hans eksplosive personlighed.