Xeghir by CXCR
Hytte nr: 04F
Navn: Xeghir
Køn: Hankøn
Alder: Voksen
Højde: 305cm
Art: Tikbalang

Styrker: Han er ret hårdfør, og der skal generelt ret meget til for at svække ham, selvom det selvfølgelig er muligt.
Svagheder: Han er relativt nem at forvirre, og bryder sig ikke om konstant selskab. – Han kan heller ikke lide når folk kommer ind på hans ‘område’.

Personlighed: Xeghir er egentligt passiv nok, det meste af tiden, til trods for hvor skræmmende han ser ud, og hvor skræmmende det kan være at løbe ind i ham på en mørk nat. Han er for det meste stille og virker generelt mere som en lytter end en taler. Dog, hvis noget fanger hans interesse og han ønsker at høre mere om emnet, skal han skam også nok spørge.

Han bliver dog nemt fornærmet, men lader dog alligevel aldrig til at reagere aggressivt eller offensivt når han bliver fornærmet. Medmindre, han måske er sulten. Han virker generelt ikke tilfreds med andre monstre, men vil styre sig for at undgå skader, eller, voldsomme skader. Han er trods alt ikke bleg for at slås hvis situationen kræver det af ham, og han er god og stærk nok til det, til at det som oftest er ham der kommer ud som vinderen.

Fortid: Ikke meget er vidst om hans fortid, hverken om hvor han kommer fra, eller hvad årsagen er til hans udseende og evne. Xeghir har været hjemløs det meste af sit liv, og er sidenhen blevet fordrevet fra sit gamle territorie og endt op i Ace området. Selvom hans tilstedeværelse har været nok til at rykke Ace’s vildt levende kentaur hjord et stykke længere fra skoven, hvor han ellers nu mest opholder sig, undtagent på særligt kolde nætter, hvor han vil benytte sig af en af staldhytterne.

Evne: Reality Warping – Han kan ændre visse ting ved virkeligheden. De ting han ændre er dog typisk småting og aldrig noget der som sådan har konsekvenser for resten af omverdenen.
Styrker ved evnen: Han kan bruge den til at forbedre sin egen situation, hvis han fx mangler noget så kan han få fat i det ved at ville det, eller han ville kunne give ‘venner’ eller bekendte noget de gerne vil have eller har brug for, hvis han vil det.
Svagheder: Jo mere han skal ændre eller have til at dukke frem, jo mere energi skal han bruge på det, og jo længere vil han derved også skulle ville for at genere ‘ny’ energi til at lave noget nyt.

Andet:

 • Han er lidt asocial/sky og opholder sig egentligt mest for sig selv.
  • Medmindre han kan ‘lide’ dig på en eller anden måde.
 • Han er ikke planteæder.
  • Han er ret meget en kødæder, og selvom han ikke er bleg for at spise menneskekød, så er dette ikke et must.
  • Hvilket som helst form for kød (Menneske eller dyr) er fint med ham.
   • I særligt stramme tilfælde kan han finde på at gå efter overnaturlige væsner, hvis der ikke er andet at tage af.
 • Han har 3 pigge gemt i sin ‘man’.
  • Disse pigge vokser ud fra hans krop men bliver ikke så lange at man bare kan se dem gennem manen.
  • Han har også 3 enkelte gyldne hår i manen, men disse er som oftest svære at spotte.
   • Hvis man kan få fat i en af piggene og tvinge ham i underkastelse (Dette gøres ved at forsøge at ride på ham. – Ved at blive på hans ryg/skuldre mens han prøver at få dig af og enten lykkes med det – og forbliver fri – eller fejler, og ender ud i at være ‘slave’ for vedkommende der ‘vandt’ over ham), eller hvis man får fat i alle 3 gyldne hår, så har man ‘tæmmet’ ham og han vil adlyde vedkommende.

Styrer: SuspexDog