Hytte nr.: 02B

Navn: Ezekiel Wilkes Blue

Kaldenavn: Zeke

Køn: Dreng

Alder: 21 år

Art: Menneske-Mutant

Styrker: Han er dygtig med sværd. Han betvinger begge sider af Kraften lige godt uden at gå på kompromis med sin egen morale. Han bliver ikke særlig let påvirket af andre eller gruppepres.

Svagheder: Han bliver mega hyper når han får blå M&M’s. Han kan ikke klare gyser film.

Personlighed: Han er normalt meget rolig, og det plejer at holde ham udenfor problemer. Dog synes han nu altid at ende i problemer, dog aldrig noget han ikke kan klare. Normalt har han ikke noget imod at ende i problemer, for så sker der noget spændende i hverdagen. Han er meget tavs og virker som oftest ret trist. Det er dog normalt ikke tilfældet. Han længes bare lidt efter det liv han mener han er blevet berøvet. Dog er det ikke noget der påvirker ham synderligt, og han mener han har fået en ny chance efter han er kommet til Ace. Han er ressourcedygtig, så når han skal løse en opgave, løser han den hurtigt og effektivt, med mindre det ikke interessere ham eller at han bare er ligeglad med det. Hvis det sker, er han bare doven, det er dog sikkert at han når sin tidsfrist alligevel. Han tror på det bedste i folk, og stoler derfor meget på folk, også folk han lige har mødt. Han viser også de fleste respekt, og mener at alle skal have en chance til. Selvom han udviser respekt og det faktum at han stoler på de fleste, lader han sig dog ikke påvirke af andres meninger og holdninger. Han har generelt meget viljestyrke og kan modstå de fleste psykiske angreb, hvad enten de er i form af grimme ord, subminimale beskeder, direkte angreb mod hans psyke, osv. Han kan godt blive bange, men når han gør, mander han sig op, og viser det ikke, så man kan aldrig rigtig se om han er bange eller ej. Han er en god person og utrolig selvopofrende, der altid vil hjælpe og beskytte andre, nærmest uansethvad det kræver af ham. Det var også den største grund til at han sagde ja til at være skolens rektor. Han har det også med sætte andres liv over sit eget, hvilket blandt andet kan ses på hans indimellem meget skødesløse måde at forsvare skolen på.

Fortid: Zeke har aldrig kendt sine forældre. Han voksede op på et børnehjem i Seattle, der var styret af den katolske kirke. Han var meget alene under sit ophold der; de andre børn gad ikke at lege eller snakke med ham, nonnerne og præsterne undgik ham ligeledes. Der var et eller andet over ham som gjorder dem utrykke. Han kunne selv mærke det, men han følte mere at det var noget der gav ham styrke. Da han var otte, kom der et rigt svensk ægtepar til børnehjemmet, og de betalte store summer for at adoptere Zeke. Han følte mere at han blev købt som en slave end at han blev adopteret. I de resterende dag han var i Seattle, tilbragte han låst inde på et hotel værelse, mens hans nye forældre gik rundt og havde det sjovt i byen. På flyve turen hjem til Sverige sad han ikke på samme række som hans nye forældre. Og han fik strenge ordre på at sidde stille og ikke sige en lyd. Da de kom til Sverige blev han ikke kørt hjem til et hus, men ud til et stort fabriksagtig anlæg der lå ude i bjergene. Indenfor var alting flot og hvidt. Han lærte hurtigt at komplekset var ejet af SkyWorld Inc. Her blev han efterladt i et værelse. Dagen efter kom en række mænd i kitler og førte ham ind i nogle test rum, hvor han skulle udføre en masse tests. Om aften fik han er stor stak bøger som han skulle læse. De handlede alle om Kraften, både den lyse side og den mørke side. Han blev sat i træning som Jedi. Der var ikke nogle andre Jedi’er til at træne ham, da han var det eneste menneske på jorden der var Jedi. Han var hurtig til at lære og blev hurtig rigtig god. Der var dog ikke nogen der underviste ham i den mørke side, så når træningen var slut, sidst på eftermiddagen, gik han ind på sit værelse og underviste sig selv i den mørke side, ved hjælp af de bøger han havde fået. Da han var blevet efterladt på børnehjemmet for mange år siden, havde han fået to lyssværd med. Ingen havde taget dem fra ham, men han havde heller ikke selv prøvet at undersøge dem nærmere. Det skete nu. Når han var alene på værelset, øvede han sig med to lyssværd og han fik ret hurtig taget om det. SkyWorld Inc. Var sikker på at de kunne bruge ham som et våben, og prøvede derfor at indoktrinere ham til at følge deres mindste befaling. Det fejlede dog for dem, al undervisning der ikke havde med kraften at gøre, lukkede han ude. Da han blev omkring 17 valgte han at det var på tide at forlade SkyWorld. Siden kom han til Ace, hvor han både fik en kæreste, og af en eller anden grund blev rektor.

Evne: Zeke er en Jedi eller rettere et ’Force Sensetive Being’, altså han kan bruge Kraften (The Force) på samme måde som Jedier og Sith Lords kan. Han klassificere dog sig selv som Grey Jedi. Fordi han har en form for forbindelse med alle levende, så mærker han når noget dør. Når han er vågen er det dog ikke et noget han ligger mærke til, med mindre mange dør på en gang. Dog forstyrre det hans natte søvn med mareridt og søvnterror.

Andet:

  • En blanding af hans lettere stressede job og hans mareridt og søvnterror, sover han ikke særlig meget.
  • Han er oplært i alle syv Lyssværd kamp teknikker. Han har selv udviklet en teknik ud af de to kendte teknikker Ataru, der er hurtig og adræt, og Niman, der er skabt til to sværd.
  • Han har et orange og et cyan lyssværd.
  • Han har aldrig fået en rigtig form for uddannelse, hvilket skyldes at han aldrig har gået i rigtig skole.
  • Til trods for at han aldrig har gået i skole, er han alligevel blevet Aces rektor.
  • Selvom han voksede op på et børnehjem styret af den katolske kirke, har han altid set religion som en åndsvag ting, der kun føre til splittelse af folk.
  • Han er 180 cm høj og vejer omkring 58-60 kg.

Styrer. Frederik_Bonde